Waze prezice ambuteiajele generate de concerte sau alte evenimente importante

Waze, cea mai folosita aplicatie pentru a scurta timpul petrecut in trafic inclusiv in Romania, urmeaza sa aiba un nou sisteme xtrem de util, el prezicand ambuteiajele pe care le creeaza concertele sau alte evenimente importante care au loc pe ruta noastra, asa ca nu vom pierde timp aiurea in trafic in plimbarile noastre.

Conform celor de la Waze, vorbim despre un parteneriat facut intre compania americana si creatorii de evenimente din lumea intreaga, acestia putand anunta orice fel de eveniment major care urmeaza sa fie organizat, astfel incat in aplicatie sa fie afisate informatii privind ambuteiajele care ar putea avea loc.

Waze Global Event Partner Program este denumirea acestui proiect nou al companiei detinute de catre cei de la Google, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum vor arata notificarile pentru ambuteiaje din preajma evenimentelor importante organizate in lumea intreaga, asa ca stiti la ce sa va asteptati cand le vedeti.

Waze a anuntat ca noul sistem urmeaza sa devina activ intr-o serie de zone de pe glob, deocamdata, Europa de Est numarandu-se printre ele, asa ca nu este exclus ca inclusiv in Romania sa vedem alertele acestea in perioada urmatoare, avand in vedere ca in Bucuresti se organizeaza multe evenimente constant.

With more than 50 million monthly active Wazers globally – and more than 4,000 events successfully supported to date – Waze will provide partners with custom access to its traffic management technology and communications channels in exchange for partners’ advanced and real-time road closure and traffic information.

Aplicatia Waze are peste 50 de milioane de utilizatori activi lunar, ea fiind extrem de utila inclusiv in Romania si daca nu ati incercat-o pana acum, va recomand sa o descarcati din App Store urmand acest link si sa contribuiti cu informatii la comuntatea destul de mare de wazeri din Romania.

waze ambuteiaj concert