Prima Pagina jailbreak TUTORIAL: cum stergi jailbreak iOS 9.2 – 9.3.3 cu Cydia Eraser

TUTORIAL: cum stergi jailbreak iOS 9.2 – 9.3.3 cu Cydia Eraser

Cydia Eraser este singura aplicatie care va permite sa stergeti jailbreak iOS 9.2 – 9.3.3, sau sa faceti unjailbreak, pe iPhone, iPad sau iPod Touch, ea fiind actualizata in cursul noptii trecute la versiunea 0.9.32 special pentru a aduce compatibilitate cu noua solutie de jailbreak pentru iOS 9.3.3.

A face unjailbreak, sau a sterge jailbreak, inseamna sa curatati intregul vostru iPhone, iPad sau iPod Touch de tot ceea ce ati instalat dupa jailbreak iOS 9.2 – 9.3.3, deci vorbim despre plugin-uri, tweak-uri sau aplicatii instalate din Cydia, totul fara a fi obligati sa faceti restore si eventual sa pierdeti posibilitatea de a reface jailbreak in viitor.

Cydia Eraser a fost dezvoltat de catre creatorul Cydia, saurik, si este folosita de catre un numar foarte mare de oameni pentru a elimina complet jailbreak-ul din terminale fara a face restore, actualizarea sa aducand posibilitatea de a ne readuce terminalele la starea lor initiala in doar cateva minute.

Cum faci unjailbreak iOS 9.3.3 pentru iPhone sau iPad

unjailbreak ios 9.3.3 cydia eraser

Inainte de a sterge jailbreak iOS 9.3.3 este recomandabil sa faceti un backup terminalului vostru cu iCloud sau iTunes pentru ca aplicatia Cydia Eraser va sterge toate datele din terminalele voastre in procedura de unjailbreak, asa ca veti pierde toate datele importante.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a face unjailbreak iOS 9.3.3 :

 1. Descarcati Cydia Eraser din Cydia cautand pachetul, sau urmand acest link.
 2. Dezactivati Find My iPhone din Settings > iCloud > Find My iPhone, Configurari > iCloud > Find My iPhone.
 3. Deschideti aplicatia Cydia Eraser.
 4. Apasati butonul delete all data and unjailbreak device vizibil in partea inferioara a ecranului.
 5. Acum aveti rabdare ca procesul sa fie indeplinit, iar la final terminalul va reporni.

Dupa ce procesul este finalizat, va trebui sa va puteti folosi iDevice-urile ca si cum ar fi fara jailbreak, iar daca le duceti la garantie, cei de acolo nu vor avea cum sa descopere daca l-ati facut inainte de a trimite terminalul.

Mai jos aveti si lista de schimbari publicata pentru aceasta noua versiune a Cydia Eraser.

(this is probably legit, but should only be used as a means of last resort, so the stakes are fairly low; it is only for iOS 7.1 through 9.3.3; please send me reports of any issues). Running this tool will destroy all of your data: this isthe goal. Do not run this unless you want to destroy all data. (So, you should make a backup first. After using this tool, you will have to re-activate your device. If you are logged in to iCloud, you will need to have your Apple ID password to get access to your device after it reboots.).(Also: if you happen to have a copy of the full XML/plist of com_apple_MobileAsset_SoftwareUpdate.xml for iOS 10 beta 1, the file which includes details on the OTA update f05a449f8f58b3f4c218d9e8894804e787162633, please send a copy of this to me: I missed that particular file :/.)

 • JaMeSOoN

  Eu nu am nevoie de jailbreak

 • john

  @jamesoon neinteresant

 • EMP83

  De când am jailbreak parcă îmi place telefonul mult mai mult.

 • JaMeSOoN

  :)))) asta e in capu tau, Insa terminalele voastra fuctioneaza mult mai mult cu jailbreak folosindu-l la capacitate mai mare decat ar fi nevoie si cand este in stand by adica blocat , si asa mai repede se duce eu am iphone 6 de un an de zile si credema ma tine bateria la fel ca inainte si fuctioneaza la fell ca inainte pentru ca nu tin tot felul de porcarii si nu îl supun la tot felul de teste care Apple va prostește pe voi

 • tswhite

  @JaMesOon, esti copt copile, go away.

 • RaduBRE

  JaMeSOoN:Exhibarea prostiei ar trebui pedepsită de lege!😉

 • tswhite

  @JaMesOon, furi curent copile, go away.

 • dante

  De cand folosesc tigaia dry cooker am inceput sa mananc mai sanatos .

 • Bufusan

  😂😂😂

 • Daniel

  Salutare, am o problema daca pot sa o numesc așa, jailbreak făcut prin safari, la un 5s cu 9.3.3 si eu il las toată noaptea la încărcat si pe dimineața trebuie sa fac iar procedura de jailbreak. De ce oare? Cred ca e ceva in legătura cum ca il las toată noaptea la încărcat. Sau..?

 • Inseamna ca reporneste singur peste noapte. Ceea ce nu este normal, dar am explicat aici o rezolvare pentru asta : https://www.idevice.ro/2016/08/09/iphone-resetare-jailbreak-rezolvare/

 • unixes

  Din articol reiese ca Cydia Eraser va elemina doar jailbreak-ul – este recomandat sa facem un backup in caz ca Cydia Eraser da gres si se pierd date din iPhone, deci daca nu a gres, toate datele raman si se elimina doar jailbreak-ul- insa din explicatie pe care o gasesc la detaliile date de Saurik asupra aplicatiei, inteleg ca va sterge tot continutul iPhone.

 • Am actualizat articolul ca sa fie clar.