3DAppLock restrictioneaza aplicatiile cu Touch ID si 3D Touch

3DAppLock este un nou tweak lansat in Cydia in cursul zilelor trecute, iar el a fost creat pentru noi in ideea de a ne permite sa folosim 3D Touch si Touch ID pentru a putea restrictiona accesul la aplicatiile instalate in terminalele noastre, iar imaginea de mai jos este cat se poate de sugestiva pentru functionalitate.

3DAppLock implementeaza in meniul 3D Touch pentru aplicatii o optiune numita Lock App, aceasta permitand blocarea oricarei aplicatii dorite, fara a necesita folosirea unui meniu special, iar la blocare poate fi setat un cod de siguranta, sau o parola, accesul facandu-se prin amprenta, parola sau acel cod de siguranta.

Aplicatiile restrictionate prin 3DAppLock nu vor avea informatiile vizibile nici in App Switcher, deci daca o alta persoana va incerca sa le vada detaliile de acolo, va trebui sa se autentifice prin cele trei metode de mai sus pentru a putea accesa datele din aplicatie, deci tot ce aveti acolo va fi sigur.

Mai mult decat atat, 3DAppLock are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare iOS 9, asa ca puteti personaliza anumite optiuni, dar metodele de blocare sau deblocare raman neschimbate, asa ca veti beneficia de aceasta functionalitate in tot formatul sau.

This tweak allows you to simply Force Touch any icon and select the “Lock App” action. This will lock the app under your fingerprint and also a secure passcode you choose. Once the action is enabled, trying to access the app in any way (via app switcher, icon-tapping, Spotlight, Siri, everything) will result in a dialog for Touch ID popping up. If the user is not authenticated, access to the app will not be granted and the app will be exited. The app switcher cards are even blurred for locked apps in case your information can be seen from the preview card.

3DAppLock este disponibil pentru descarcare urmand acest link.

3DAppLock