Primele imagini cu noua camera iPhone 7

Camera iPhone 7 apare pentru prima oara in imagini, confirma faptul ca vom avea un LED dual-tone in continuare.

1

Camera iPhone 7 apare astazi in primele imagini furnizate, aparent, de o sursa asiatica, ea parand sa fi fost fotografiata dupa ce a fost asamblata in carcasa unui smartphone pe care compania Apple urmeaza sa il puna in vanzare incepand de luna viitoare in cel putin 10 tari de pe planeta.

Camera iPhone 7 va fi dual-tone, exact precum cea a iPhone 6S, iar in baza a ceea ce am vazut pana in prezent, se pare ca ea urmeaza sa aiba un senzor de imagine mai mare decat cel folosit in actualul model al iPhone, insa din pacate nu exista detalii care as ne spuna ce vel de componenta va folosi compania Apple.

Camera iPhone 7 urmeaza sa beneficieze in continuare de LED-ul dual-tone pe care cei de la Apple l-au implementat pentru a permite inregistrarea de poze de calitate mult mai buna folosind flash LED-ul incorporat in smartphone, insa teoretic ar trebui sa beneficiem o imbunatatire software sau hardware a captarii luminii in conditii de luminozitate scazuta.

Camera iPhone 7 apare in primele imagini

Camera iPhone 7 va avea tot 12 megapixeli, conform informatiilor aparute astazi, insa sursa imaginilor sustine ca pixelii senzorului de imagine vor fi mai mari si ca deschiderea va fi deasemenea mai mare, asa ca ramane doar sa vedem daca Apple va confirma aceste informatii.

camera iphone 7 1

Camera iPhone 7 va fi cel mai probabil fabricata de catre Sony, chiar daca japonezii a avut foarte mari probleme de urma unui cutremur care i-a afectat fabricile in care produc o varietate de camere pentru terminale mobile, cei de la Apple folosind senzori de imagine ai Sony pentru toate iDevice-urile.

camera iphone 7

Anual compania Apple a implementat camere mai bune in noile modele ale iPhone si nu exista motive care sa ne faca sa credem ca anul acesta camera iPhone 7 va fi inferioara celei din iPhone 6S din vreun punct de vedere, asa ca va trebui doar sa asteptam sa vedem ce are Apple pregatit.

UPDATE: Se pare ca aceasta camera nu este cea care urmeaza sa ajunga in iPhone 7.