iPhone 7 este comparat cu iPhone 6S intr-un clip video de calitate 4K

Un iPhone 7 roz apare astazi intr-o comparatie de inalta calitate cu un iPhone 6S, autorul clipului video in care erau prezentate doua modele ale iPhone 7 roz ne ofera si aceasta noua comparatie pentru a ne arata cat se poate de clar ceea ce urmeaza sa ne ofere compania Apple incepand din toamna acestui an.

Aceasta nu este prima comparatie intre un iPhone 7 si un iPhone 6S, iar ea ne arata din nou ce fel de schimbari urmeaza sa ne ofere compania Apple pentru linia sa de smartphone-uri, ele fiind aceleasi pe care le-am vazut in atat de multe poze sau alte clipuri video aparute pe internet in ultimele luni.

Din pacate aceasta comparatie de inalta rezolutie nu ne prezinta nimic nou, dar ne permite sa vedem cum arata iPhone 7 in comparatie cu iPhone 6S, sansele ca vreo modificare majora de design sa fie implementata in cele trei saptamani care ne despart de prezentarea oficiala fiind extrem de mici.

Acestea fiind spuse, uitati-va foarte bine la iPhone 7 si la iPhone 6S care apar in acest clip video deoarece veti vedea din nou aceste comparatii si in luna septembrie, asa ca este bine sa fiti pregatiti pentru ce va anunta Apple, deoarece surprizele sunt foarte putine.

3 COMENTARII