Cat de bogat ai fi acum daca ai fi cumparat actiuni Apple in loc sa faci un copil ?

Ai fi dispusi sa nu faci un copil doar pentru a fi mai bogat cu zeci de milioane de dolari peste 20 de ani ?

Fie ca va vine sa credeti sau nu, cineva regreta amarnic faptul ca nu a investit in actiuni Apple la timpul potrivit, de fapt el regreta atat de mult incat s-a gandit sa creeze un website in care sa le arate altor oameni cat de bogati ar fi in momentul de fata daca ar fi investit in actiuni Apple in loc sa faca un copil.

Vorbim despre un calculator online pe care oricine il poate accesa in momentul de fata, el permitandu-le utilizatorilor sa introduca data de nastere a copilului, veniturile medii ale familiei in 2016, plus anii de facultate pe care copilul ar trebui sa ii urmeze, lar la final iese o suma de cateva zeci de milioane de dolari calculata in baza actualului pret pentru actiunile Apple, cel de 109 dolari.

Metodologia de calcul si estimarile facute de catre creatorul acestui website sunt listate intr-o pagina separata pentru cei dispusi sa afle cam cat de mult s-a gandit cineva pentru a face un calculator de acest gen si unii probabil se vor uita cu regret la sumele pe care le-ar fi putut castiga de pe urma unei investitii de acest gen.

Realitatea este ca putini dintre cei care au investit in actiuni ale companiei Apple au pierdut bani, iar asta doar pentru ca au fost nerabdator, pretul acestora crescand in mod constant in ultimii ani si rareori s-a intamplat ca cineva sa cumpere actiunile cu un pret mare si sa le vanda la un pret foarte mic, daca nu a fost fortat sa o faca.

Puteti accesa website-ul “miraculos” in aceasta pagina.

3 COMENTARII

  1. Mda, aveam acum vreo 13 mil de usd. Dar bine din cauza comunismului, oricum nu puteam noi romanii nicicum achizitiona actiuni la apple in anii 80. sau ma insel?