Samsung Galaxy Note7 se vinde de 2 ori mai bine decat Galaxy Note5

Samsung Galaxy Note7 se vinde de 2 ori mai bine decat Galaxy Note5 conform unei publicatii asiatice, ea afirmand ca Samsung urmeaza sa dubleze productia acestor terminale de la 1.6 milioane de unitati lunar, in cazul Note5, la nu mai putin de 3 milioane de unitati lunar, cresterea fiind una neasteptat de mare, chiar si pentru coreeni.

Acum doua saptamani v-am spus ca Samsung Galaxy Note7 a inregistrat precomenzi duble in Coreea de Sud in comparatie cu Samsung Galaxy Note5, dar terminalul nu a fost primit foarte bine doar pe plan local, ci in intreaga lume, iar cei de la Samsung au asteptari foarte mari de la noul produs in urmatoarele luni.

Analistii estimeaza ca doar pana la sfarsitul acestui an Samsung ar putea vinde pana in 18 milioane de unitati ale Samsung Galaxy Note7, terminalul putand stabili un record de vanzari pentru intreaga serie Note, iar acest lucru este perfect normal avand in vedere tot ceea ce a implementat compania coreeana in el.

Samsung Galaxy Note7 are cel mai bun ecran pentru smartphone, beneficiaza de multe dintre inovatiile oferite de catre Samsung in Galaxy S7 Edge, asa ca vorbim despre un terminal care, desi are un pret de vanzare destul de piperat, cu beneficiile oferite de catre Samsung isi merita banii, poate chiar si in fata iPhone 6S Plus.

The Korean tech giant will produce a monthly average of 3 million units of the Note large-size smartphone in the third quarter, which compares to some 1.6 million units for the Note 5 last year. Considering the upbeat preorders before the official launch planned on Aug. 19, the total shipments could reach some 18 million units this year — the highest-figure for a Note phone ever.

Marea problema pentru Samsung Galaxy Note7 va fi lansarea iPhone 7 Plus, noul terminal al celor de la Apple urmand a avea o camera duala, Smart Connector si probabil un sistem de incarcare rapida, combinand toate acestea cu rezistenta la apa si praf, plus un buton Home 3D Touch, smartphone-ul celor din Cupertino ar putea atrage multa atentie.

In Romania puteti precomanda Samsung Galaxy Note7 din aceasta pagina, lansarea urmand a avea loc saptamana aceasta.