Samsung Galaxy Note7 reviews – cel mai bun smartphone al anului 2016

43

Primele review-uri pentru Samsung Galaxy Note7 au aparut cu doar cateva minute in urma, americanii reusind sa testeze in numar destul de mare noul smartphone al coreenilor si l-au laudat din toate punctele de vedere, asa cum probabil se astepta deja foarte multa lume care l-a vazut pana acum.

Toate aceste Samsung Galaxy Note7 reviews lauda faptul ca smartphone-ul are un ecran extraordinar de bun, fiind cel mai bun implementat intr-un smartphone, insa desigur ca si design-ul are parte de laude foarte multe, ceea ce este intrutotul meritat pentru designerii Samsung in momentul de fata.

Separat de aceste doua caracteristici, in mai toate Samsung Galaxy Note7 reviews sunt laudate performantele noului terminal, dar si camera foarte buna pe care cei de la Samsung au implementat-o, posibilitatea de a folosi stylus-ul pentru a desena pe ecran sau a controla alte functii fiind deasemenea un plus binevenit.

Primele Samsung Galaxy Note7 reviews lauda cel mai bun smartphone Android din 2016

Pe de alta parte, iris scannerul nu este laudat la unison, unii avand experiente mixte cu noul sistem de deblocare a terminalelor, insa acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca nici Touch ID nu este perfect si nu toata lumea s-a inteles foarte bine cu sistemul celor de la Apple chiar de la bun inceput.

Per total, Samsung Galaxy Note7 este pe buna dreptate prezentat drept cel mai bun smartphone Android al anului 2016, iar in functie de ceea ce ne va arata Apple in luna septembrie, el ar putea fi si cel mai bun smartphone al anului 2016, insa mai avem o luna de asteptat pana cand vom afla acest lucru.