Samsung Galaxy Note7 reviews – cel mai bun smartphone al anului 2016

Primele review-uri pentru Samsung Galaxy Note7 au aparut cu doar cateva minute in urma, americanii reusind sa testeze in numar destul de mare noul smartphone al coreenilor si l-au laudat din toate punctele de vedere, asa cum probabil se astepta deja foarte multa lume care l-a vazut pana acum.

Toate aceste Samsung Galaxy Note7 reviews lauda faptul ca smartphone-ul are un ecran extraordinar de bun, fiind cel mai bun implementat intr-un smartphone, insa desigur ca si design-ul are parte de laude foarte multe, ceea ce este intrutotul meritat pentru designerii Samsung in momentul de fata.

Separat de aceste doua caracteristici, in mai toate Samsung Galaxy Note7 reviews sunt laudate performantele noului terminal, dar si camera foarte buna pe care cei de la Samsung au implementat-o, posibilitatea de a folosi stylus-ul pentru a desena pe ecran sau a controla alte functii fiind deasemenea un plus binevenit.

Primele Samsung Galaxy Note7 reviews lauda cel mai bun smartphone Android din 2016

Pe de alta parte, iris scannerul nu este laudat la unison, unii avand experiente mixte cu noul sistem de deblocare a terminalelor, insa acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca nici Touch ID nu este perfect si nu toata lumea s-a inteles foarte bine cu sistemul celor de la Apple chiar de la bun inceput.

Per total, Samsung Galaxy Note7 este pe buna dreptate prezentat drept cel mai bun smartphone Android al anului 2016, iar in functie de ceea ce ne va arata Apple in luna septembrie, el ar putea fi si cel mai bun smartphone al anului 2016, insa mai avem o luna de asteptat pana cand vom afla acest lucru.

43 COMENTARII

  1. Scanerul pt Iris e inutil dacă web deja scaner pt amprenta.Camera e aceasi de pe s7,bateria f probabil tine mai putin decât cea de pe s7 deget,display-ul fiind ma mare si bateria putin mai mica,display-u e ca cel de pe s7,stilusul nu e foarte practic(cine deseneaza pe telefon?).Concluzia este ca e un telefon foarte bun dar nu aduce aproape nimic util în plus fata de s7 iar în acest moment s7 edge e cel mai bun telefon cu android al anului aducând mult mai multe noutăți fata de cele aduse de s7.În ultimii doi ani s6 si s7 au adus mult mai multe inovații comparativ cu note 5 respectiv note 7

  2. That last bit is tricky too, as you have to hold the phone relatively close to your face and the positioning is done in fairly narrow margins, which slows things even further.

  3. ma bate gandul serios sa incerc note 7, pe acel albastru sau negru.As fi vrut s7 edge ca nu prea am nevoie de stylus sau iris scan DAR ma ajuta mult usb-c ala…..cumva ai reusit sa dai comanda acolo?

  4. deci s7 edge este clar mai compact de la 1m distanta ca un iphone plus pt aceeasi dimensiune a ecranului, pana si Note 7 care are +0.2″ mai mult si tot este vizibil mai compact…..wtf,Apple inainte de specs,camera and so on..are nevoie la anul sa scape de butonul ala rotund si sa il faca cand mai compact-screen to body ratio peste 75% macar

  5. Sunt în concediu Srb, stai să ajung și eu acasă.
    Dacă nu ai nevoie de Pen, nu îl folosești. La fel și cu Iris Scan.
    Tu ești bogat, și îți permiți să îți cumperi un note 7. Dacă nu îți place, îl donezi.

  6. Nu cred ca iPhone să depășească Note 7 la vreun capitol semnificativ. Pur și simplu, Note 7 distruge orice concurență.

  7. hai vre vorbeam si eu serios acuma…pai si acolo unde esti in concediu nu au Note 7? ma gandesc ca de azi posibil sa le aibe si pe stoc, ca doar nu esti in Romania

  8. @Viorel Predatorul: probabil cel mai bun smartphone ANDROID❗️
    Dar se aude in targ ca Huawei ar fi mai tare ?❗️
    Concluzie: CEL MAI BUN LA ANDROID…❓❓❓

  9. Waw, în sfârșit scrii și tu corect în engleză. Ai copiat textul de undeva, sau cum s-a întâmplat minunea?? ??

  10. pai asa ziceau unii si cu note 1? ca stai cu tableta la urechi sa vorbesti. acuma note 7 mi se pare mic, surface e the next step

  11. Display ul nu este ca cel de pe S7, chiar daca are QHD , Samsung la imbunatatit semificativ…uite aici :
    -luminozitate de 1050 nits (cea mai mare dintre toate display urile , fata se S7/S7 Edge care au doar 855 nits)
    -refrectie a luminii in proportie de 4,6%(are cea mai mica rata de refrectie dintre toate display urile de pana acum)
    -cel mai bun contrast de pe un display (foarte vizibil in soare puternic)
    -masuratoarea cea mai corecta al lumini
    -cea mai eficienta reglare a luminozitatii (datorita senzorului RGB)
    -vizualizare HDR
    “Scanerul pt Iris e inutil dacă web deja scaner pt amprenta” , dupa parerea ta daca exista doar o solutie de securitate populara numai aia sa o implemnteze toti ….omule lumea mai evolueaza si ea , e normal sa gasesti si sa dezvolti alte metode de securitate , ca nu se invarte lumea in jurul scaner ului pentru amprenta (ca ni i el nu e perfect)
    “stilusul nu e foarte practic(cine deseneaza pe telefon?)” ai fi surprins cata lume deseneasa pe telefon , fie placere sau plictiseala , altii isi iau notite cea cea e util (cand nu ai pix si hartie)
    Omul il deblochezi cu scaner ul de iris si iei notite cu SPen , nu e o operatie pe creier sa stii