iPhone 7 si iPhone 7 Plus roz apar intr-o prezentare video 4K

Roz si impunatoare, carcasele iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu vin cu absolut nimic nou.

Carcasele iPhone 7 si iPhone 7 Plus roz apar astazi intr-o noua prezentare video 4K, iar desigur ca vedem acelasi design care a inundat internetul in ultimele saptamani, el aratandu-ne ce fel de schimbare a gandit compania Apple pentru noile sale terminale, schimbarea fiind mica din toate punctele de vedere.

Vorbim despre aceleasi carcase pe care le-am vazut in atat de multe imagini, doar ca acestea sunt roz si diferenta fata de vechile leak-uri sta in faptul ca de aceasta data avem o prezentare de inalta rezolutie pentru carcase, asa ca le veti putea vedea cu un nivel de detaliu mai mare.

Separat, nimic nu se schimba fata de ceea ce stiati pana in prezent, prototipul iPhone 7 Plus neavand totusi acel Smart Connector despre care deocamdata nu stim sigur daca isi va face sau nu un loc in viitorul terminal al companiei Apple, asa ca ramane de vazut ce va fi anuntat pe 7 septembrie.

1 COMENTARIU

  1. Ce fakeuri ordinare :)))
    Nici butoanele de volum nu sunt aliniate, cel de silent e stramb iar marul ala pe spate zici ca e la 1m in carcasa care e rotunjita pe langa el :))))