iPhone 7 va fi prezentat pe 7 septembrie

Prezentarea iPhone 7 din 7 septembrie a fost anuntata astazi dintr-o sursa credibila, cel mai probabil chiar din cadrul Apple.

iPhone 7 va fi prezentat pe 7 septembrie, conform unor informatii impartasite cu intregul internet in cursul acestei zile, ele venind de la o sursa din cadrul companiei Apple, planurile celor din Cupertino in momentul de fata fiind de a organiza evenimentul pentru prezentarea iPhone 7 de astazi intr-o luna.

Informatia a venit impreuna cu cele privind noutatile MacBook Pro 2016, iar prezentarea iPhone 7 va avea loc cu doar 9 zile inaintea lansarii iPhone 7 din 16 septembrie, deci Apple ar trebui sa revina la vechile obiceiuri privind aducerea pe piata a noilor sale smartphone-uri premium.

Dimineata in articolul privind lansarea iOS 10 GM v-am spus ca Apple ar trebui sa organizeze prezentarea iPhone 7 intre 5 – 7 septembrie si iata ca ultima data ar fi cea pe care Apple a rezervat-o in calendarul sau intern pentru a prezenta cel mai asteptat smartphone al toamnei, sau cel putin acestea sunt planurile in momentul de fata.

Prezentare programata pentru data de 7 septembrie

Avand in vedere multitudinea de informatii aparute astazi, este cat se poate de clar ca ele vin direct de la o sursa din cadrul Apple, asa ca puteti marca in calendar data de 7 septembrie pentru prezentarea iPhone 7, mai ales ca ziua are cifra potrivita pentru cifra folosita in denumirea noului iPhone.

The MacBook Pros aren’t likely to debut at an event currently scheduled for Sept. 7 to introduce next-generation versions of the iPhone, according to one of the people. Apple spokesman Bill Evans declined to comment.

Confirmarea datei pentru prezentarea iPhone 7 va fi facuta prin trimiterea invitatiilor la eveniment de catre cei de la Apple, iar aceasta actiune ar trebui sa aiba loc intre 25 august si 1 septembrie, cu accentul pus pe sfarsitul lunii august, pentru ca jurnalistii sa isi poata procura bilete de avion si cazare pentru eveniment.

Acestea fiind spuse, iata ca doar o luna ne mai desparte de prezentarea iPhone 7, iar atunci vom afla tot ce a pregatit compania Apple pentru noi, desi exista sanse mari ca intre timp sa apara toate aceste informatii din diverse surse.