Microsoft ironizeaza iPad Pro intr-o reclama pentru Surface Pro 4

Microsoft a lansat o noua reclama pentru Surface Pro 4 in cursul acestei zile, ea avand rolul de a ironiza una recenta publicata de catre Apple pentru iPad Pro, prin ea cei din Cupertino incercand sa convinga lumea intreaga ca a lor tableta poate inlocui fara probleme un calculator, desi acest lucru nu este chiar atat de adevarat.

In clip, cei de la Microsoft ironizeaza faptul ca iPad Pro ar trebui sa inlocuiasca un calculator, dar nu are putere de procesare suficient de mare precum cea a unui procesor Intel pentru laptop, faptul ca tableta ruleaza versiuni mobile ale aplicatiilor Microsoft Office si nu versiunile standard fiind deasemenea adusa in discutie.

Mergand mai departe, cei de la Microsoft ironizeaza deasemenea si lipsa porturilor USB pentru conectarea de accesorii, foarte multi utilizatori ai iPad Pro criticand exact acelasi lucru, insa cei de la Apple au un Smart Connector care este util pentru actualizarea unor accesorii si furnizarea de curent, dar nimic mai mult.

In final cei de la Microsoft isi indreapta atentia si spre tastatura Smart Keyboard care nu ar oferi o functionalitate similara cu cea a Type Cover, ea neavand un trackpad, care ar fi fost extrem de util, dar fara un cursor pe care sa-l controleze, intreaga functionalitate ar fi fost caraghioasa si inutila.

Voi ce parere aveti, are Microsoft dreptate cand ironizeaza iPad Pro ?

https://www.youtube.com/watch?v=o_QWuyX8U18

67 COMENTARII

  1. Nu poate Apple – din cei trei , Microsoft , Apple , Google – Apple e cel mai slab la soft , mai putin capabil sa faca un sistem de operare , cat de cat nou . Schimba infinitesimal pe niste platforme vechi si cu o lipsa de optiuni (ei o denumesc simplitate) jenanta .
    Google tocmai a anuntat un system de operare complet nou si diferit de Android saum Chrome OS , care sa ruleze pe orice de la gadgeturi si home apliances , pana la computere .

  2. imi pare rau dar daca nu ai avut surface pro/book…nu prea sunt tablete din cauza OS. windows pt touch este cam imposibil.Desktop

  3. daca nu ai ipad pro…mai bine iti sugerez sa te abtii. Da ipad pro are iOS dar clar odata cu multitaskingul venit anul trecut ideea apple pt ipad este clara.In 2 ani o sa ai icloud drive complet pt file manager, o sa ai multiple accounts,aplicatii identice cu cele de pe macos/windows datorita specs

  4. De ce in 2 ani? De ce nu acum? Imi cumpar Ipad Pro acum si sper ca in 2 ani da primesc niste functii absolut normale pt un device care ar trebuii sa înlocuiască laptolul?

  5. pai fata de un ipad mini sau air? de exemplu mutlitasking split view la 60fps fiecare app. poti atasa o tastatura si ai recunoasterea celui mai performant pen momentan.Au depasit si wacom

  6. asta pt un user ce inca are nevoie de aplicatii care ruleaza doar pe mac/windows.De ex PiP a venit mai intai pe ipad pro si nu pe macOS…ciudat nu? 🙂

  7. Au mai luat Multi-windows si stylus de la Samsung , ca ei nu au fost in stare sa conceapa ceva , ca sa-si faca gadgetul mai productiv .

  8. relativ.depinde ce faci pe laptop.Dar momentan ipad pro inca nu este acolo pt mine,poate peste 2 generatii +aplicatii facute pt specificatiile noi ale acelei generatii de ipad pro+iOS cu file manag+user accounts, atunci da

  9. Lipsa split screen la alte iPad-uri este o limitare în iOS făcută intenționat de către Apple și nu neapărat un adaos al iPad Pro.
    De ce este penul ăla “cel mai performant”? Că așa spune Apple? Cum au depășit Wacom? Ai ceva reviewuri profesionale, sau păreri proprii?

  10. Split screen este intentionat doar pt ipad pro si ipad air 2 pt ca ai nevoie de min 2 gb ram ca sa ai o exp placuta de utilizare

  11. Este clar.oricat de mult ai zice ca nu urasti apple dar cu asemenea intrebari e clar ca nici nu te intereseaza. Eu citesc review si de la samsung htc etc.Tu cred ca afli de ce scoate apple de la prieteni si ce mai se adauga pe aici.

  12. Ce ură față de Apple vezi tu în comentariul meu??? Te-am întrebat de unde îți iei informațiile, dacă ai surse profesionale sau păreri proprii. Evident că sunt păreri proprii, câtă vreme eviți răspunsurile.

  13. omule tocmai ti-am raspuns ! iti este chiar asa greu sa vezi review la apple pencil? din ce vad raspunsul este da, preferi sa ma intrebi pe mine si sa astepti un raspuns decat sa pui mana sa cauti singur sa te convingi nu?Deci mi-am dat seama ca tu nu citesti nimic despre ce scoate apple, doar event si cam atat.Si ce mai scriu cei de la displaymate pt ca acolo stii ca ai succes pt ca este un departament unde samsung sta f bine.Dar acolo unde stii ca samsung nu are ce oferi stai pe spate si intrebi pe altii.Asta este ura sau nepasare.Alta varianta nu exista

  14. la mine arhitectii lucreaza pe plansete cu creion si rigla.Aici vorbim de constructii sau de productia de designeri digitali adica pt desene animate/comic books etc? BA ESTI PRAF tu traiesti in era de toceala din anii 90.Tu nu poti face diferenta intre un arhitect in constructii si un designer digital pt lumea televiziunii si cea cinematografica.Si da Apple pencil este useless daca nu esti artist.iPad pro da poate fi cam pt cine vrea tastatura si hardware mai potent dar apple pencil nu e pt oricine

  15. “If you’re an iPad Pro owner, should you buy the Pencil? That’s a no-brainer—Apple hit it out of the ballpark in terms of ease of use and performance. Even those who feel they have no specific use for it right now will likely find it makes life easier in various, unexpected ways.”

  16. “The work Apple has done to get the hardware and software in harmony to the point where this all works so flawlessly is astounding to me. The results I am able to achieve are just fantastic.”

  17. “The Apple iPad Pro£619.99 at Amazon is a beautiful, powerful tablet, designed with artists and creative professionals in mind. If you’re part of that community, the Apple Pencil ($99) is likely to become your go-to companion accessory. It’s more comfortable to hold, easier to pair, and more reliable to use than any other Bluetooth stylus I’ve tested. It’s a must-have device if you intend to draw or write on an iPad Pro, and is our Editors’ Choice.”

  18. “Many terrible amateur drawings will come out of this, but for serious art students and professionals, it’s absolutely amazing.”

  19. “Overall, Disney’s animators seemed very impressed with what Apple accomplished in iPad Pro, especially paired with Apple Pencil”

  20. Și dacă a spus Steve e adevărat? Steve a spus că a inventat multi-touch, și că a patentat tehnologia, ceea ce nu era adevărat.

  21. Clar, dar ce merit are Apple sau Samsung dacă adoptă o tehnologie? Meritul este al celei care inovează.
    Apple a adoptat Thunderbolt,și s-a ales praful de standardul ăsta.

  22. La tine unde măicuţa Srbule, tu parcă zugrăveai apartamente la adolescenților de 17 ani; nu ai nevoie de arhitecți pentru renovări ușoare de apartament.
    Desigur că arhitecții proiectează pe complet, așa cum și inginerii proiectează pe programelor de tip CAD. Nu cred că se riscă un arhitect să stea cu săptămânile să proiecteze pe hârtie, și să îi spună clientul că vrea o modificare pe ici pe colo.
    Oi fi eu praf, că nu sunt arhitect, ca doar am lucrat cu arhitecți. Dar tu nici măcar praf nu ești…

  23. Delirezi… Display mate nu se compromiterea pentru reviewuri mincinoase. Tu urăști Samsung, nu eu Apple. Dacă cineva este laudativ la adresa Samsung, e clar pentru tine că sunt controlați de Samsung.

  24. hai las-o balta…proiectantii lucreaza cu autocad, arhitectii ….eu zic sa o lasam asa cum ai zis si tu, eu sunt in domeniu tu nu.Este prea mare diferenta intre realitate si ceea ce citesti tu.Orice “beta” si propuneri se fac pe hartie mai intai smart man si dupa aceea planurile se fac in autocad cu toate instalatiile sanitare si absolut cu tot ce se presupune…poate te-au orbit si sclavit aia prin occident.

  25. tu nu esti, deci automat din moment ce nu stii absolut NIMIC despre apple , ce review’uri fac altii…nu esti absolut interesat automat favorizezi Samsung, iar Apple pt tine este 0 interes

  26. De ce ai nevoie de mai mult RAM? Două aplicații în modul split view ocupă aceeași suprafață de ecran cât ocupă una singură în modul normal. Cât privește multitaskingul, afirmația ta sugerează că iOS nu e capabil de multitasking la celelalte versiuni de ipad.

  27. Apple a adoptat Thunderbolt cam toti au incercat dar din cauza pretului placilor de baza multi au evitat…dar acuma thunderbolt 3 este viitorul si toti abia asteapta aceasta standard.

  28. da split view pt ipad 1-ipad air 1+orice ipad mini nu este valabil.
    Are nevoie de RAm pt ca in split view poti folosi aplicatii complexe gen autocad si langa alta aplicatie, iar ca autocad sa ruleze cat mai mult timp in paralel cu o alta aplicatie la 60 fps ai nevoie de cpu gpu si RAM

  29. Dar ce măh, nu poți folosi două aplicații mai ușurele, trebuie aplicații CAD? Pe android poți folosi un browser + un youtube, etc.

  30. pe ce android? te referi la smarphone atunci da…dar pe tableta cu atata screen real estate de ce sa nu folosesti 2 aplicatii side by side?

  31. de exemplu doar autocad360 cu 2 gb ram pe rezolutia ipad pro de 12.9″ ar fi mers putin sacadat fara sa ai nimic altceva ruland alternativ

  32. daca am plan de 30.000 de obiecte in autocad 360 pot face zoom si cam tot ce am nevoie cam la 60 fps, dar daca deschid youtube in picture in picture mode sau si safari macar se simte deja.Si asta cu 4gb ram

  33. M-ai făcut pilaf cu atâtea citate. Nu am spus niciodată că iPadul este un produs prost, eu te-am întrebat cum ai ajuns la concluzia că penul iPad este mai bun decât Wacom? Așa ai scris, de unde știi???
    Tu îmi dai citate cu păreri bune, foarte bine: ipad este super, iar penul este mirific.
    Totuși: de unde ai tras concluzia că (să te citez):
    “recunoasterea celui mai performant pen momentan.Au depasit si wacom”

    Nimeni nu se riscă să spună că penul Apple este cel mai performant, sau că a depășit Wacom. Nimeni în afară de tine…

  34. Asta nu invalidează ceea ce am scris anterior. Apple scoate split screen în mod intenționat, ca să ușureze sarcinile iOSului. Așa, e nevoie de mai puține resurse, iar tu ca și alții credeți că iOS este optimizat, de aia merge cu mai puțin RAM.

  35. fara mai mult RAM in split view experienta ar fi praf…chiar foarte praf.Deja sunt aplicatii care, ca sa mearga la 60fps trebuie folosite solo si fara alte aplicatii in paralel in split view.Dar cred si sper apple in cativa ani sa puna 6 gb ram in ipad pro mare si 4 gb ram in ipad pro mic

  36. ba da ..ti-am dat citat de la un ilustrator care a schimbat wacom pt ipad pro de 12.9″.Wacom are avantajul ca are ecrane si de 27″ dar cam atat.Are latenta cea mai buna,are unghiuri de atac pe display, datorita display din ipad pro ai si putina senzatie de “frecare” a pen cu display ca sa iti ofere clasica senzatie ca scrii/desenezi cu creionul pe hartie