iPhone 7 Plus albastru pornit apare in primele imagini

iPhone 7 Plus albastru pornit apare in primele imagini si-l vedem ruland iOS 10, componentele sale dand de inteles ca Apple va oferi o schimbare majora in toamna.

Un iPhone 7 Plus albastru pornit este prezentat intr-o serie de imagini aparute in cursul acestei dupa-amiezi pe internet, ele aratandu-ne ceea ce pare a fi un prototip al noului smartphone Apple, sau poate doar un iPhone 6S Plus cu carcasa si unele butoane modificate pentru a demonstra cum ar putea arata fratele sau mai mare.

Veti observa ca aceasta culoare albastra a iPhone 7 Plus este diferita fata de cele pe care le-am vazut in diverse imagini, dar si ca butonul Power si cele de volum au culoarea mai inchisa, iar acest lucru e putin probabil sa fie valabil pentru versiunea finala a terminalului, Apple pastrand o simetrie intre culorile carcasei si a butoanelor.

In rest, acest presupus iPhone 7 Plus albastru ruleaza iOS 10, insa acelasi lucru ar fi posibil si pentru un iPhone 6S Plus, asa ca nu este exclus faptul ca totul sa fie doar o tentativa a unor chinezi de a ne arata ce fel de schimbare ar putea pregati compania Apple, iar terminalul sa fie rezultatul unui experiment de tip Frankenstein cu componente preluate de la diversi producatori.

iPhone 7 Plus albastru pornit apare in noi imagini

Indiferent de situatie, pana acum au aparut mai multe dovezi ale faptului ca un iPhone 7 Plus negru va fi lansat si nu unul albastru, asa ca orice fel de dovada noua trebuie privita cu un oarecare grad de neincredere deoarece in momentul de fata nimeni nu stie sigur ce intentioneaza Apple sa faca in septembrie.

iPhone 7 Plus albastru pornit

Desi deocamdata nu stim care va fi noua culoare pe care compania Apple o va folosi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, este cat se poate de clar faptul ca vom avea parte de o culoare noua pentru carcasa noilor smartphone-uri ale companiei Apple, iar indiferent care va fi ea, cu siguranta vor fi extrem de multi oameni care o vor indragi.

Voi ce culoare ai prefera pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus: albastra sau neagra ?

iPhone 7 Plus albastru pornit 1

iPhone 7 Plus albastru pornit 2

iPhone 7 Plus albastru pornit 3

iPhone 7 Plus albastru pornit 4

iPhone 7 Plus albastru pornit 5

iPhone 7 Plus albastru pornit 6

iPhone 7 Plus albastru pornit 7

iPhone 7 Plus albastru pornit 8

iPhone 7 Plus albastru pornit 9

iPhone 7 Plus albastru pornit 10

iPhone 7 Plus albastru pornit 11

iPhone 7 Plus albastru pornit 12

iPhone 7 Plus albastru pornit 13

iPhone 7 Plus albastru pornit 14

iPhone 7 Plus albastru pornit 15

iPhone 7 Plus albastru pornit 16