Samsung Galaxy Note7 este disponibil la precomanda in Romania

Samsung Galaxy Note7 poate fi precomandat chiar acum de la Orange sau Vodafone, insa si din alte magazine online din Romania.

Samsung Galaxy Note7 este disponibil la precomanda in Romania incepand din cursul acestei zile, noul smartphone al companiei Samsung fiind vandut de catre magazinele online si operatorii de telefonie mobila impreuna cu un cadou care consta intr-o casca pentru realitate virtuala Gear VR.

In momentul de fata puteti precomanda Samsung Galaxy Note7 de la Orange Romania prin aceasta pagina, sau de la Vodafone Romania prin aceasta pagina, ambii operatori de telefonie mobila comercializand terminalul impreuna cu casca pentru realitate virtuala despre care v-am vorbit mai sus.

Acum mai bine de o ora v-am prezentat si primele Samsung Galaxy Note7 reviews publicate de catre jurnalistii care au avut ocazia de a testa noul smartphone cu doar cateva ore inaintea deschiderii sesiunilor de precomenzi, ei laudand smartphone-ul drept cel mai bun terminal Android lansat in anul 2016.

Precomanda Samsung Galaxy Note7 din Romania

Samsung Galaxy Note7 are cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un smartphone si a inregistrat deja de 2 ori mai multe precomenzi decat predecesorul sau, deci vorbim despre un terminal care urmeaza sa stabileasca noi recorduri de vanzari pentru cei de la Samsung, iar asta pe foarte buna dreptate, el fiind foarte bine gandit si construit.

Punctele forte ale Samsung Galaxy Note7 sunt: ecranul curbat spre exteriorul carcasei impreuna cu functiile pe care le ofera, design-ul si carcasa din sticla, camera capabila sa faca poze foarte bune si filme 4K, scannerul pentru iris fiind deasemenea o noutate care atrage interes doar prin prisma ineditului si nu neaparat a functionalitatii.

Pana in momentul aparitiei iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy Note7 nu pare sa aiba rival in segmentul smartphone-urilor, sau cel putin asa se prezinta lucrurile acum, iPhone 6S Plus nefiind suficient de atractiv pentru a detrona in vanzari terminalul Samsung, decat daca pretul de vanzare va fi mai mic decat cel practicat de catre coreeni pentru propriul dispozitiv.

precomanda galaxy note7