Lansarea iPhone 7 ar putea fi programata pe 23 septembrie

Lansarea iPhone 7 ar putea avea loc in 23 septembrie, precomenzile urmand a fi deschise pe 9 septembrie, conform unui document intern al AT&T.

Lansarea iPhone 7 ar putea fi programata pe 23 septembrie conform unor informatii aparute in cursul acestei seri, cei de la Apple putand aplica anul acesta exact aceeasi strategie precum anul trecut si ar putea aduce noul smartphone pe piata la peste 2 saptamani din momentul prezentarii oficiale.

In imaginea de mai jos puteti vedea un document care ar fi fost preluat din reteaua interna a operatorului de telefonie mobila AT&T, cel mai apropiat de Apple in SUA, iar el descrie 2 momente in care materialele de marketing pentru magazinele operatorului urmeaza sa fie schimbate de catre angajati.

Primul moment este in data de 9 septembrie, iar cel de-al doilea in data de 23 septembrie. S-a zvonit ca prezentarea iPhone 7 va fi in 7 septembrie, iar in 9 septembrie ar urma sa inceapa precomenzile pentru terminal, deci a doua data se potriveste cu momentul in care AT&T isi va schimba materialele de marketing din magazine.

Lansarea iPhone 7 ar putea fi in 23 septembrie

Schimbarea materialelor de marketing impreuna cu deschiderea precomenzilor pentru iPhone 7 in 9 septembrie este logica, insa data de 23 septembrie coincide cu o noua schimbare a materialelor de promovare din magazine, iar atunci ar urma sa aiba loc lansarea iPhone 7, la 2 saptamani de la deschiderea precomenzilor.

lansare iPhone 7 23 septembrie

Lucrurile s-au desfasurat exact la fel si anul trecut, cei de la Apple luand prin surprindere intreaga audienta cand au anuntat ca vor lansarea iPhone 6S cu o saptamana mai tarziu decat se astepta toata lumea, intarzierea avand legatura cu faptul ca terminalul a fost lansat in mai multe tari decat se credea inaintea prezentarii.

Acum se pare ca Apple va aplica aceeasi strategie pentru iPhone 7 si ar trebui sa aduca smartphone-ul pe piata in data de 23 septembrie, o zi de vineri care este cat se poate de posibila pentru lansarea unui iPhone nou, deci vom mai avea destul de asteptat pana cand noul smartphone al celor din Cupertino va fi oficial lansat.

Desi nimic oficial nu a fost anuntat de catre Apple in legatura cu iPhone 7, avand in vedere ca informatiile vin direct de la AT&T, exista posibilitatea ca ele sa fie adevarate si legate de noul smartphone, dar nimeni nu poate spune fara vreo urma de indoiala acest lucru.