iPhone 6S vs Galaxy Note7 – testul rezistentei la apa

Samsung Galaxy Note 7, Galaxy Note5 si iPhone 6S apar astazi intr-un test care are menirea sa ne arate cat de bine functioneaza cele trei terminale dupa ce au fost scufundate timp de 10 minute intr-un recipient cu apa, rezultatul fiind unul destul de interesant, insa departe de a fi surprinzator.

Mai exact, toate cele trei terminale sunt afectate dupa scufundarea in apa si difuzoarele lor nu vor reda sunetele foarte clar, cel putin nu imediat dupa ce au fost scoase din apa, insa dupa uscare lucrurile ar trebui sa revina la normal, dar desigur ca trebuie putina rabdare dupa ce scapati terminalul in apa.

Din pacate, iPhone 6S a iesit cel mai “sifonat” dintre toate cele trei terminale deoarece microfonul sau a refuzat sa mai functioneze in minutele anterioare scoaterii din apa, asa ca daca se intampla sa patiti ceva similar, atunci exista sansa ca microfonul sa necesite schimbat pentru a va putea bucura de functionalitatea sa.

Ca sa fiu sincer, in mod normal un iPhone lasat 10 minute in apa ar trebui sa inceteze sa functioneze, insa compania Apple si-a protejat suplimentar dispozitivul impotriva contactului cu apa, asa ca in aceste situatii s-ar putea sa aveti norocul de a descoperi ca terminalul vostru functioneaza destul de bine.

4 COMENTARII

  1. Ca intotdeauna, pregatit cu videclipuri relevante :)) Super!
    Primul test cu iPhone 4 pare sa fie usor trucat, in sensul ca tipul care scufunda iPhone-ul in apa ar fi putut sa il trateze cu Liquipel, o solutie pentru protejarea iPhone-ului la apa. Nu stiam de asta, dar cu ocazia asta am invatat 🙂

    Cat priveste testul 3, este interesant, dar abia il astept pe Srb sa ne spuna cat de slab este S7, ca nu a rezistat la 10 metri adancime in apa!

  2. “The design is still acceptable now, but I think by next year Samsung really needs to have a new design ready that isn’t just two slabs of 3D glass with an aluminum frame in the middle. It doesn’t need to be something completely new but it does need to be different enough that you don’t have to closely examine the phone to figure out what model it is.”

  3. cine incearca sa manipuleze, evident Apple?? deci linkul acela este postat si promovat de Apple si nu de gagiul ala? Ok.Manca-ti-as..