iPhone 7 este denumirea noului iPhone din 2016, iPhone 8 va fi lansat in 2017

iPhone 7 va fi denumirea aleasa de Apple pentru noul iPhone din 2016, insa iPhone 8 ar putea fi lansat in 2017.

Daca inca mai aveati dubii in legatura cu denumirea pe care o va folosi compania Apple pentru noul model al iPhone ce urmeaza sa fie lansat luna viitoare, ei bine se pare ca iPhone 7 va fi denumirea utilizata, iar impreuna cu el vom avea si un iPhone 7 Plus, care va avea un ecran de 5.5 inch si o camera duala.

Informatia de astazi, pe care mai toata planeta o stia de mult, este confirmata de “surse de incredere” din cadrul Apple, sau apropiate companiei Apple, iar denumirea iPhone 7 a fi utilizata chiar daca Apple nu va schimba radical design-ul noului iPhone, asa cum s-a intamplat pana in prezent cand a fost schimbata cifra unui smartphone.

Foarte multa lume a speculat faptul ca denumirea noului iPhone nu va fi iPhone 7, insa iata ca analizarea strategiilor Apple din trecut nu a dat gres de aceasta data, iar cei din Cupertino intentioneaza sa foloseasca cifra 7 pentru terminal chiar daca update-ul facut pentru linia de smartphone-uri nu este mare, cel putin din punctul nostru de vedere.

Numele iPhone 7, camera mai buna buton Home 3D Touch si chip A10

Separat de informatia privind confirmarea denumirii iPhone 7, sursa aceasta de incredere confirma si faptul ca noul iPhone va avea o camera mult mai buna, un buton Home 3D Touch, dar si un nou chip A10, fara a oferi totusi detalii cu privire la imbunatatirile care vor veni cu aceasta componenta, sau cu noul buton.

Conform unei surse de incredere, noul iPhone, care are un design foarte similar cu cel al seriei iPhone 6, va fi lansat cu denumirea iPhone 7 pentru modelul de 4.7 inch si iPhone 7 Plus pentru cel de 5.5 inch. Se pare ca performantele camerei au fost mult imbunatatita, un buton Home capacitiv si un chip A10 urmand a fi folosite, portul audio de 3.5mm fiind eliminat din terminal. Pe masura ce design-ul de baza va fi fundamental modificat, se pare ca si cifra 7 va fi inlocuita.

La final, exista o informatie care sugereaza faptul ca iPhone 8 ar putea fi lansat in 2017 impreuna cu o schimbare majora de design pentru linia de smartphone-uri Apple, cei din Cupertino putand face o schimbare similare cu cea efectuata de catre Samsung pentru Galaxy Note7, aceasta din urma schimbare fiind destul de logica.