Cele 5 recorduri montiale stabilite de Pokemon GO

Pokemon GO este cel mai de succes joc lansat vreodata pentru terminalele mobile, acest lucru fiind stabilit in baza numarului mare de utilizatori pe care el a reusit sa ii adune, dar si a incasarilor zilnice din perioada aparitiei pe piata, produsul companiei Niantic reusind sa ridice foarte multe spranceni.

Fie ca va vine sa credeti, sau nu, tot acest succes a stat si la baza unor recorduri mondiale stabilite de catre Pokemon GO, cei de la Cartea Recordurilor Guiness anuntand ca vorbim despre 5 recorduri mondiale care au fost stabilite de catre joc si ii vor fi de acum incolo atribuite pana vor fi doborate.

Conform celor de la Cartea Recordurilor Guiness, cele 5 recorduri mondiale stabilite de catre Pokemon GO sunt:

  1. Cei mai multi bani generati in prima luna de disponibilitate – aproximativ 206.5 milioane de dolari;
  2. Cel mai descarcat joc mobil in prima luna de disponibilitate – 130 de milioane de descarcari;
  3. Ocuparea primei pozitii in topul celor mai descarcate aplicatii in cele mai multe tari in prima luna de disponibilitate – Pokemon GO a fost primul in topurile AppStore-urilor din peste 70 de tari de pe planeta;
  4. Prima pozitie in topul jocurilor care genereaza cei mai multi bani in cele mai multe tari in prima luna – Pokemon GO a ocupat prima pozitie in topul incasarilor in 55 de AppStore-uri de pe glob;
  5. Jocul mobil care a generat cel mai rapid incasari de 100 de milioane de dolari – doar 20 de zile au fost necesare pentru atingerea acestui prag.

Practic, vorbim despre 5 realizari impresionante pe care foarte putine persoane credeau jocul Pokemon GO le poate stabili inainte ca titlul sa fie disponibil pentru descarcare din magazinele de aplicatii din diverse tari de pe glob, insa iata ca se intampla si lucruri spectaculoase, in special cand oamenii se asteapta cel mai putin.

recorduri pokemon go