Apple deschide primul Apple Store in Austria

Primul magazin Apple din Austria urmeaza sa fie deschis, cel mai probabil, pana lsa sfarsitul acestui an, Viena urmand a fi orasul in care cei din Cupertino vor avea o prezenta fizica, asta deoarece un magazin online Apple exista in tara de cativa ani, aceasta fiind practic preambulul unei intrari fizice pe piata.

Magazinul Apple va fi deschis pe Kärntner Straße din Viena, acolo avand magazine o multitudine de brand-uri internationale de renume, asa ca Apple va fi cu siguranta in centrul atentiei intr-o zona in care circula foarte multi oameni care au bani de cheltuit pe produse premium, precum ale sale.

Magazinul Apple va inlocui un magazin Esprit existent in respectiva zona, acesta ocupand trei etaje ale unei cladiri, problemele financiare ale companiei fortand-o sa paraseasca respectiva locatie din Viena, cei de la Apple fiind probabil foarte bucurosi sa o ocupe intr-o tara in care exista destul de multi clienti.

Deocamdata Apple nu a finalizat contractul de inchiriere pentru locatia noului sau magazin, insa este indiscutii cu un broker imobiliar de ceva vreme, contractele fiind in cea mai mare parte finalizate, asa ca singurul lucru care mai trebuie facut este semnarea lor, iar cei de la Apple sunt pregatiti sa o faca.

Prezenta unui Apple Store in Viena aduce compania mai aproape de Romania, asta deoarece in Ungaria nu exista deocamdata un magazin Apple, desi exista unul online de cativa ani, asa ca ne putem astepta ca in anii urmatori si un Apple Store Online sa fie deschis in Romania, daca vanzarile vor mai creste.

locatie magazin apple