Un tanar a fost batut intr-o ambulanta cu o tableta iPad

Un tanar american sustine ca a fost batut intr-o ambulanta cu o tableta iPad, desi era incatusat de targa pe care era transportat catre o unitate medicala.

Un caz incredibil s-a petrecut in SUA zilele trecute, un tanar fiind agresat de catre un medic al unei ambulante din orasul Monroe, Connecticut, acesta lovindu-l pe tanar cu o tableta iPad in timp ce era transportat in ambulanta, incatusat de o targa, catre o unitate medicala, angajatul serviciului de urgenta spunandu-i sa se si tunda si sa se angajeze in armata.

Tanarul agresat a depus o plangere impotriva angajatului serviciului de urgenta si a initiat un proces impotriva serviciului si a administratiei locale a orasului, el sustinand ca a suferit vatamari corporale si traume psihologice in urma atacului care a avut loc dupa ce el a cerut ajutorul serviciului local de urgenta.

Tanarul cere daune de minim 15.000 de dolari pentru traumele suferite in ambulanta care trebuia sa il duca la un spital, iar daca va reusi sa dovedeasca in fata unui judecator si eventual a unui juriu intreaga poveste, atunci risca sa obtina si mai multi bani, in functie de severitatea traumelor la care a fost supus.

Angajatul serviciilor de urgenta se apara spunand ca a alunecat in ambulanta si l-a lovit accidental pe tanar cu tableta iPad in cap, insa adevarul este, desigur, undeva la mijloc si avand in vedere multitudinea de detalii oferite de catre tanar, exista posibilitatea ca un atac sa fi avut loc din partea angajatului serviciului de ambulanta.

My client maintains his innocence in this matter and patently denies these false allegations. Our staff is looking over the lawsuit. It’s unfortunate and hopefully justice will be served.

Partenerul angajatului acuzat in incident sustine ca se afla langa sofer in timpul transportului, dar a auzit o discutie aprinsa intre colegul sau si tanarul agresat, asa ca ramane ca politia sa desluseasca intregul incident si asa se va descoperi care dintre cei doi minte in aceasta situatie, iar tanarul ar putea pierde sansa de a primi bani de la oras.

angajat ambulanta acuzat de agresiune
Angajat al serviciului de ambulanta acuzat de agresiune.