Apple face un documentar despre Drake, Lil’ Wayne, Nicki Minaj si Cash Money Records

Apple finanteaza un documentar pentru Cash Money Records, una dintre cele mai de succes case de discuri hip-hop din SUA, cu vedere de nume mare.

Ieri compania Apple a intrat intr-un parteneriat cu Cash Money Records pentru a crea un documentar ce are in centru unii dintre cei mai mari artisti americani, printre ei numarandu-se Drake, Lil’ Wayne, sau Nicki Minaj, insa interesul celor din Cupertino nu se va limita doar aici, ci si la alti artisti ai casei de discuri.

Cash Money Records este una dintre cele mai de succes case de discuri din domeniul hip-hop-ului, iar Apple a incheiat deja acorduri separate cu artistii mentionati anterior, deci vorbim aici despre un alt fel de acord pe care cei din Cupertino l-au incheiat in ideea de a aduce un nou tip de continut pentru Apple Music.

Desi foarte multe speculatii au aparut in legatura cu documentarul pe care compania Apple il va face impreuna cu Cash Money Records, in momentul de fata nu exista detalii cu privire la colaborarea dintre cele doua companii, separat de finantarea documentarului, asa ca ramane de vazut ce va fi anuntat in viitor.

Acum cateva saptamani am aflat ca Apple a contractat-o pe Gwyneth Paltrow pentru a participa la proiectul Planet of the Apps, in care dezvoltatori de aplicatii vor avea ocazia de a-si prezenta titlurile si de a obtine finantare pentru altele noi, compania Apple fiind foarte interesata sa creeze continut multimedia nou pentru Apple Music.

Apple Inc., the world’s richest company, is making a documentary with Cash Money Records, one of the world’s most successful hip-hop labels. Cash Money is home to Lil Wayne, Nicki Minaj and Drake, with whom Apple already has an exclusive deal.

apple music cash money records