Aceasta ar fi camera iSight a iPhone 7

Camera iSight a iPhone 7, sau ceea ce pare a fi ea, este comparata intr-o imagine cu camerele iPhone 6/6S si a modelelor Plus.

Posibila camera iSight a iPhone 7 apare astazi intr-o imagine comparativa, o sursa asiatica oferindu-ne posibilitatea de a vedea, probabil, pentru prima oara componenta care se va regasi in modelul cu ecran de 4.7 inch a noului iPhone, iar mai jos o puteti vedea in toata splendoarea sa.

Puteti vedea ca aceasta presupusa camera iSight a iPhone 7 este comparata cu camerele iPhone 6 si iPhone 6S, dar si cu cele ale modelelor Plus, acestea din urma avand integrat si un stabilizator optic de imagine, lucru care lipseste cu desavarsire la camerele terminalelor care au ecrane de 4.7 inch, Apple folosind in continuare stabilizare software.

Imediat este vizibil faptul ca presupusa camera iSight a iPhone 7 are un cablu de conectare diferit pentru placa de baza, dar si o carcasa diferita pentru senzorul de imagine, iar ceea ce nu regasim la ea este logo-ul Apple pe cablul de conectare, marcajele prezente pe el parand a fi similare cu cele ale componentelor oficiale.

Camera iSight a iPhone 7

Chiar daca vedem aceasta imagine cu presupusa camera iSight a iPhone 7, nu stim totusi care sunt specificatiile asle tehnice, deci nu stim daca va avea tot 12 megapixeli, sau mai mult, nici daca va avea inclus un stabilizator optic de imagine, sau daca Apple va implementa cine stie ce alta imbunatatire pentru ea.

camera isight iPhone 7

Este totusi de bun augur sa vedem o comparatie de acest gen intre presupusa camera iSight a iPhone 7 si camerele altor terminale iPhone, iar aici trebuie sa va reamintesc faptul ca iPhone 7 Plus are camera duala, deci pentru el va fi folosita o alta componenta, asa ca ramane sa o vedem si pe aceasta.

Camera iPhone 7 ramane unul dintre marile mistere deocamdata si exista sanse ca Apple sa nu implementeze foarte multe imbunatatiri pentru ea din moment ce nici nu prea exista informatii clare in acest sens, dar ramane de vazut ce vom primi de la americani luna viitoare.

UPDATE: In abza formei pe care o are carcasa senzorului de imagine, se pare ca ar exista un stabilizator optic de imagine care permite inregistrarea de poze mult mai clare, chiar daca subiectul este in miscare.