Prima Pagina iPhone 7 Camera duala a iPhone 7 Plus apare intr-o noua imagine

Camera duala a iPhone 7 Plus apare intr-o noua imagine

Dupa luni intregi de zvonuri, astazi avem ocazia de a vedea cum arata camera duala a iPhone 7 Plus in diversele culori folosite pentru carcasa, un model roz auriu, unul argintiu si unul gri spatial fiind afisate in imaginea de mai jos, impreuna cu o carcasa roz aurie pentru iPhone 7.

Interesanta este diferenta dintre camera duala a iPhone 7 Plus si cea simpla a iPhone 7, cel din urma terminal avand o camera mai mare decat iPhone 6S, insa deocamdata nimeni nu stie ce fel de senzor de imagine de va fi folosit, dar el nu va fi mai bun decat camera duala a fratelui sau mai mare.

Se zvoneste ca iPhone 7 Plus va avea o camera duala formata din doua camere standard de 12 megapixeli folosite in iPhone 6S, insa deocamdata totul este doar o presupunere pentru ca nimeni nu a furnizat detalii clare cu privire la aceasta componenta, desi a fost prezentata in cateva imagini.

Camera duala colorata

Avand in vedere ca aceasta camera duala pentru iPhone 7 Plus va fi protejata de o bucata de aluminiu, se pare ca Apple va folosi o culoare similara ca si pentru carcasa, insa ea ar putea fi putin mai intensa pentru a iesi in evidenta, din punct de vedere al design-ului ideea nefiind chiar atat de grozava, dupa cum puteti vedea.

Cu aceasta camera duala, iPhone 7 Plus ne-ar putea oferi posibilitatea de a inregistra poze cu normale si wide, ne-ar putea permite sa facem clipuri video la 360 de grade, sau ne-ar putea oferi o multitudine de alte functii, dar deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la ele.

camera duala iPhone 7 Plus

 • ionel aviatorul

  Ca p… De parca doua capete sunt mai bune decat unul… La 6S ma opresc. Cu toate ca abia m-am obijnuit cu camera aia iesita care nu are niciun farmec… Iti dai seama cum e cu doua? 😂🙈

 • ali

  lol, adevaru ca scoate ochii camera aia, ce aici de samsungul care are camera si mai scoasă si de 4 ori mai mare

 • dreamcs

  Zici ca sunt ochii Roboțelului WALL• E.

 • An old friend

  Cat de urât poate fi camera implementată. 😐

 • gabi

  Cele mai urate posibile camere!

 • alex

  Terminati cu prostiile. Se vede ca mainile voastre nu au tinut un iphone pana acu. Se vede de la distanta ca e o chinezarie infecta in imagini. Finisaje de proasta calitate. La blit este intrat in carcasa, camera prezinta loc distant intre carcasa si marginea camerei. Nu pot sa cred ca aduni vizualizari cu asemenea stiri de tot rahatu’.