Foodpanda va livra mancare noaptea, incepand din Bucuresti

Foodpanda va livra mancare la domiciliu in Bucuresti inclusiv noaptea pana la ora 4, cateva restaurate din platforma facand parte dintr-un program pilot.

Foodpanda, una dintre cele doua mari platforme pentru comandat mancare la domiciliu de la sute de locatii din diverse orase ale Romaniei, a anuntat in cursul acestei zile ca va initia un program pilot de testare a oportunitatii de a livra mancare noaptea, Bucuresti urmand a fi primul oras din tara in care facilitatea va fi disponibila.

Bucuresti este orasul in care Foodpanda are si cei mai multi parteneri, asa ca noua optiune va fi cu siguranta utila pentru foarte multe persoane, iar asta pentru ca in Bucuresti se munceste noaptea in foarte multe locuri, deci exista suficiente persoane care ar dori sa beneficieze de optiuni mai multe pentru a cumpara mancare.

Incepand cu acest weekend, Foodpanda le va permite bucurestenilor sa comande mancare pana la ora 4 noaptea, deci timp de 18 ore in fiecare zi, programul normal de comandare intrerupandu-se la ora 23:00, ora la care majoritatea restaurantelor se inchid, deci vorbim despre o extindere suplimentara destul de mare.

Foopanda livreaza mancare noaptea in Bucuresti

Acum daca va intrebati ce fel de restaurante vor livra comenzi prin Foodpanda dupa ora 23:00, ei bine vorbim despre : St. Patrick, Berăria Germană, Le Boutique food concept store, The BackYard, Nargila, Dristor Doner, Divan, Bellini, Belviso, Mr. Purcelus, Presto Pizza si Famous Pizza.

Practic, aveti o arie larga de mancaruri pe care le veti putea comanda noaptea, inclusiv pizza sau shaorma, iar eu va recomand sa incercati foodpanda pentru ca aveti o arie larga de produse din care puteti alege rapid. Folosesc Foodpanda inca de cand s-a lansat in Romania v-o recomand, mai ales ca puteti face rapid comenzile de pe iPhone.

Foodpanda testează potențialul livrărilor în timpul nopții, în București

București, 18 august 2016 – foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, testează potențialul livrărilor în timpul nopții, printr-o campanie demarată în Capitală, la finele acestei săptămâni. Astfel, bucureștenii pot comanda preparatele culinare preferate, inclusiv în a doua parte a nopții, de la unele restaurante listate pe platformă.

Prin intermediul campaniei inițiate de foodpanda, la finele acestei săptămâni, programul de livrări va fi extins în București cu cinci ore, până la 18 ore pe zi. Astfel, gurmanzii pot comanda online mâncare în zilele de joi, vineri și sâmbătă, de la ora 10.00, până la ora 4.00 dimineața, în ziua următoare.

”În Capitală, numărul restaurantelor care asigură livrare după ora 23.00 este extrem de limitat. Tocmai din acest motiv, am decis să testăm potențialul livrărilor pe timpul nopții, întâmpinându-i pe bucureșteni cu o campanie ideală pentru gurmanzii care vor să aibă parte de nopți albe cu prietenii, fără grija gătitului la ore înaintate”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Potrivit acestuia, campania a fost inițiată în Capitală, orașul cu cea mai mare arie de acoperire pentru foodpanda România, pentru a se stabili dacă extinderea programului de livrare în timpul nopții este fezabilă în orașele mari, dar și pentru a se observa evoluția bonului mediu de comandă după miezul nopții.

În campanie sunt înscrise restaurantele listate pe platformă care au bucătăria deschisă și după miezul nopții. Printre acestea se numără St. Patrick, din Centrul Vechi, Berăria Germană și Le Boutique food concept store, care vor asigura livrările până la ora 2:00, Bellini Tineretului și Belviso, care vor onora comenzile primite până la ora 24:00, The BackYard, care joi spre vineri va pregăti mâncarea până la ora 24:00, iar sâmbătă și duminică până la ora 2:00.

Restaurantele care vor asigura livrări până la ora 4.00 dimineața, pe toată perioada derulării campaniei, sunt Nargila, Dristor Doner din zona Budapesta, Divan de la Piața Romană, Mr. Purceluș, Presto Pizza şi Famous Pizza.

foodpanda România colaborează în prezent cu peste 200 de restaurante de top din București, care prepară mâncare pentru toate gusturile, de la burgeri, pizza și fast food, la fine dining, mâncare românească, italiană, asiatică sau raw vegan, la prețuri accesibile.