Concurs: Ajuta-ma sa mananc la pranz timp de o saptamana folosind foodpanda!

foodpanda sanatos

  Anul trecut v-am prezentat pentru prima oara foodpanda, o platforma online prin care puteti comanda mancare la domiciliu de oriunde v-ati afla, inclusiv cu ajutorul unei aplicatii pentru terminale mobile. Saptamana acesta foodpanda ne lanseaza o provocare, timp de o saptamana sa ne comandam in fiecare zi mancare de la restaurantele disponibile in platforma sa, pentru a o testa cat mai bine. Voi da eu startul acestui experiment incepand de azi, si o vor continua 2 pofticiosi dintre voi, pentru ca foodpanda imi pune la dispozitie 10 vouchere in valoare de 30 lei fiecare pe care le voi imparti pentru doi castigatori ai concursului de mai jos.

 Mie imi place sa am mancarea calda acasa oricand ajung din oras, iar aplicatia foodpanda ma ajuta sa comand rapid orice doresc sa mananc, la orice ora. Pentru a face o comanda deschid aplicatia foodpanda, sau, daca sunt acasa, chiar site-ul foodpanda.ro caut felul de mancare de care am chef in ziua respectiva, folosind si interfata de filtrare, iar, foarte important, cautarea este personalizata deja in functie de locul in care sunt. Daca sunt acasa sau prin alta parte de oras, vad doar restaurantele care livreaza in zona in care sunt acum sau in care voi fi cand  vreau sa mananc. Verific meniul restaurantului, apoi adaug produsul sau produsele in cos. Finalizarea comenzii implica logarea in contul pe care il am deja in aplicatia foodpanda, cateva apasari de ecran trimitand comanda la restaurantul meu favorit, care imi spune in cat va ajunge ea acasa sau pe unde mai sunt astfel ca stiu cat vor avea de asteptat, sau la ce ora trebuie sa fiu prezent pentru a o plati.

foodpanda sanatos 1

  Pentru a participa la concurs eu va recomand asa: sa va instalati intai aplicatia foodpanda pe iPhone sau iPad, ca sa o aveti la indemana atunci cand va e foame,  trebuie sa accesati aplicatia sau website-ul foodpanda, sa va uitati prin meniurile de restaurante care sunt listate in aplicatie sau pe site si sa imi recomandati ce vi se pare voua cel mai apetisant/cel mai gustos, ce va face cea mai mare pofta. Puteti sa-mi recomandati si restaurantele pe care le-ati testat deja in Bucuresti, sau cele care de care ati auzit lucruri cat mai bune . Sunt sute de variante si as vrea sa ma ajutati sa le aleg pe cele mai interesant.

  Concursul se va desfasura toata saptamana asta, de marti pana sambata, dupa care voi alege cei doi castigatori dintre toate raspunsurile oferite. Fiecare dintre ei va primi cate 5 vouchere pe care le va putea folosi in reteaua foodpanda. Succes!

UPDATE: Castigatorii sunt: Andrei Vreja si Virgil, fiecare dintre ei urmand a primi cate 5 vouchere foodpanda!