Magazinele Apple nu se vor mai numi Apple Store

Magazinele Apple nu se vor mai numi Apple Store, compania americana luand decizia de a renunta la cuvantul Store din denumirile lor.

Magazinele Apple nu se vor mai numi Apple Store, cei din Cupertino luand decizia de a renunta la cuvantul Store din denumirea lor, preferand doar sa foloseasca numele brand-ului si cel al locatiei in care se afla magazinul respectiv, decizia fiind una ciudata si care va genera multa confuzie pentru persoane.

Practic, magazinele Apple precum Apple Store Fifth Avenue, vor deveni Apple Fifth Avenue, iar schimbarea nu a fost anuntata oficial de catre cei din Cupertino, ea fiind deocamdata vizibila doar in website-ul americanilor, implementarea fiind facuta odata cu deschiderea catorva magazine noi in ultimele saptamani.

Toate magazinele Apple au pierdut denumirea Store in decursul unei saptamani, Apple facand schimbarea in toate paginile website-ului in care listeaza locatiile deschise in intreaga lume, asa ca vorbim despre o modificare care nu este eronata si nici temporara, Apple alegand sa renunte complet la cuvantul Store.

Magazinele Apple – sfarsitul unei ere

Apple si-a anuntat zilele trecute si angajatii in legatura cu renuntarea la cuvantul store din denumirea magazinelor Apple din intreaga lume, iar desi totul era anuntat ca urmand a fi implementat gradual, in realitate totul s-a facut extrem de rapid online, insa in magazine schimbarile vor veni ceva mai greu, mai ales pentru materialele deja printate.

Ideea celor de la Apple de a renunta la denumirea Store pentru magazine are probabil legatura cu faptul ca americanii intentioneaza sa-si pozitioneze locatiile nu doar ca simple magazine, ci si ca locuri in care fanii produselor se pot intalni pentru a discuta despre experienta de utilizare, pentru a-si impartasi trucuri, dar si pentru a discuta despre produse noi.

Renuntand la denumirea Store, Apple schimba o traditie veche de 15 ani de zile, cand primul magazin Apple a fost deschis sub comanda lui Steve Jobs, iar noul mod de a denumi magazinele este destul de ciudat, insa va trebui sa ne obisnuim cu el deoarece Apple il va impune in toate materialele sale de marketing.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare ?