Lansarea macOS Sierra ar putea fi in octombrie

Lansarea macOS Sierra ar trebui sa aiba loc in perioada 9 - 15 octombrie, in baza modului de testare a versiunilor beta si a strategiei Apple din trecut.

Lansarea macOS Sierra ar putea avea loc in luna octombrie conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, noua versiune a sistemului de operare pentru Mac-uri fiind pregatitain momentul de fata pentru a fi adusa pe piata, versiunea public beta 5 fiind pusa la dispozitia utilizatorilor chiar la inceputul acestei saptamani.

Conform celor care urmaresc lansarea macOS Sierra, actuala perioada de testare a sistemului de operare este cu 12 zile in urma celei de anul trecut pentru OS X El Capitan, atunci versiunile beta fiind lansate mai devreme pentru utilizatori, asa ca in momentul de fata se pare ca Apple intentioneaza sa ofere actualizarea abia in octombrie pentru utilizatori.

In baza acestei analize, lansarea macOS Sierra ar urma sa aiba loc in perioada 9 – 15 octombrie, adica la aproape 2 luni distanta din acest punct, cei din Cupertino avand in general tentatia de a oferi aceste actualizari pentru sistemul de operare mai tarziu decat cele pentru iOS, iar acum nu exista motive sa credem ca lucrurile se vor schimba.

Lansarea macOS Sierra ar putea avea loc intre 9 – 15 octombrie

Daca lansarea macOS Sierra va avea loc in 9 – 15 octombrie, atunci exista sanse destul de mari ca Apple sa aduca pe piata si noul MacBook Pro in respectiva perioada, diverse surse afirmand ca Apple ar putea organiza si o conferinta de presa in luna octombrie pentru a prezenta acest produs, dar probabil si alte pregatite in Cupertino.

Lansarea macOS Sierra este foarte importanta deoarece aduce o schimbare majora pentru sistemul de operare pentru Mac-uri, rebranding-ul facut de catre Apple aducand mai multa simetrie in oferta pentru sistemele de operare dedicata produselor sale, separat existand is multe imbunatatiri pe partea software pentru utilizatori.

Acestea fiind spuse, daca asteptati lansarea macOS Sierra pentru a va bucura de cele mai noi tehnologii pe care vi le poate oferi compania Apple,a tunci va trebui sa mai aveti rabdare pana la jumatatea lunii octombrie pentru a avea parte de tot.

lansarea macos Sierra

12 COMENTARII

  1. Zaone o intrebare. La munca este urmarit internetul de cei de la it se uita probabil pe ce site intram daca muncim etc.intrebarea este daca cele de pe tel le poate vedea?iphone 6s

  2. daca ai camere da,.Daca nu au camere si esti pe internetul tau propriu de la vodafone/orange etc si nu prin wifi lor, nu au cum

  3. dar daca stai pe netul lor atunci nu iti recomand,s-a dat si o lege de curand,deci ori pe netul si device’ul tau ori nu te risca

  4. daca te hartuieste cineva la munca trebuie sa ai in vedere ca daca tu depui plangere-judecata,litigii de munca nu se plateste timbru si tu daca acuzi, ei trebuie sa demonstreze ca nu este asa.Este invers decat alte procese unde cel care acuza trebuie sa vina cu dovezi