Lifestage – aplicatia Facebook pentru liceeni

Lifestage este o aplicatie lansata in cursul noptii trecute in AppStore de catre compania Facebook, ea fiind disponibila pentru iPhone si iPod Touch, ideea din spatele sau fiind de a le oferi liceenilor posibilitatea de descoperi noi prieteni din cadrul propriului liceu, sai din liceele care se afla in vecinatatea lor.

Lifestage este practic gandita de la ideea de baza care a dat nastere retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg gandind-o atunci ca o metoda a studentilor de a descoperi mai usor alte persoane din campusurile in care invata, ea fiind initial raspandita intre universitatile din SUA si mai apoi din intreaga lume.

Lifestage functioneaza pe acelasi principiu, doar ca are in vedere liceele, elevii avand posibilitatea de a isi crea prfoile online cu poze proprii si de a descoperi noi prieteni in cadrul propriilor licee, sau in cadrul altora, insa asta doar pe masura ce ele sunt activate de catre compania Facebook in cadrul retelei sale.

Lifestage vrea sa fie o metoda foarte simpla prin care elevii interactioneaza online unii cu altii in cadrul micilor comunitati ale liceelor lor, ideea fiind de a ajuta comunitati locale de a intra mai usor in contact in afara Facebook, reteaua de socializare fiind atat de mare incat este greu sa descoperi oameni din aceeasi institutie educationala.

Lifestage makes it easy and fun to share a visual profile of who you are with your school network. Simply capture into a field on your profile, then post it on your profile. Once your school is unlocked, you can access the profiles of others in your school community (and all over!) so you can get to know people better in your school and nearby schools, discover others who are into the same stuff you are, and connect with them.

Lifestage este gandita pentru a fi o aplicatie dedicata doar anumitor utilizatori, in speta liceenii, asa ca Facebook a decis sa ofere aplicatia Lifestage doar in SUA deocamdata si sa adauge noi licee in tara pe masura ce tot mai multe persoane aleg sa intre in retea.

Lifestage poate fi instalata in momentul de fata din AppStore SUA, iar deocamdata nu se stie cand ar putea ajunge in Romania, dar daca sunteti interesati de ea, o puteti descarca urmand acest link.

lifestage este aplicatia facebook pentru liceeni