The Cash Money Story: Before Anythang – documentarul Apple Music

The Cash Money Story: Before Anythang este un documentar finantat de catre compania Apple, el avand la baza o colaborare cu casa de discuri Cash Money Records si v-am spus zilele trecute ca Apple a intrat intr-un parteneriat cu aceasta pentru a putea prezenta povestile unora dintre cei mai mari artisti americani.

In cursul serii trecute Apple a publicat si un prim trailer pentru noul documentar The Cash Money Story: Before Anythang, iar mai jos il puteti vedea, in el fiind prezentat un preambul pentru ceea ce vom vedea in momentul in care documentarul va fi lansat in Apple Music, cei din Cupertino investind bani si timp pentru a crea continut grozav.

Documentarul The Cash Money Story: Before Anythang va avea in centru povestea lui Birdman, pseudonimul sub care este cunoscut Bryan Williams, fondatorul Cash Money Records, deci vom vedea si multe dintre momentele in care acesta a convins unii artisti sa ii permita sa-i reprezinte in fata trusturilor media.

Separat de acest prim trailer pentru documentarul The Cash Money Story: Before Anythang, alte detalii nu exista cu privire la ceea ce va fi vizibil in el, asa ca vom afla in curand tot ceea ce a pregatit compania Apple pentru Apple Music, povestile artistilor fiind cu siguranta interesante.

Apple investeste resurse serioase in a crea continut exclusiv pentru Apple Music, iar initiativele de acest gen vor continua cu siguranta in perioada urmatoare.