REDUCEREA ZILEI – iPhone 6 cu 800 LEI mai ieftin

Acum poti cumpara iPhone 6 128 GB cu 800 lei reducere fata de pretul de baza, dar si cu 100 de euro mai ieftin decat in magazinele Apple.

Astazi puteti cumpara iPhone 6 la reducere, cu 800 LEI mai ieftin decat pretul normal practicat in Romania, din aceasta pagina, diferenta dintre cele doua preturi fiind foarte mare, iar beneficiile de care aveti parte cu acest model sunt mult mai bune decat cele pe care le ofera modelele mai ieftine pe care le puteti cumpara.

Mai exact, vorbim despre reducere la iPhone 6 128 GB cu 800 lei fata de pretul de baza al produsului, pretul fiind si cu peste 100 de euro mai mic decat cel pe care l-ar fi practicat compania Apple in magazinele Apple, insa modelul acesta nu mai este vandut, iPhone 6 64 GB fiind cel mai scump terminal din aceasta serie care inca mai este vandut.

Cumparand un iPhone 6 cu 128 GB spatiu de stocare va puteti asigura ca indiferent cate filme sau poze veti face si indiferent cate aplicatii veti instala, veti avea oricum suficient spatiu pentru a face orice doriti cu terminalele voastre, deci nu veti fi limitati de cantitatea de informatii pe care o veti stoca in dispozitivele voastre.

Separat de acest iPhone 6 128 GB, veti gasi in aceasta pagina si diverse alte modele disponibile cu reducere fata de pretul standard de vanzare, insa acest model este pe cale de disparitie din magazine, asa ca e putin probabil sa-l mai gasiti in viitor, avand in vedere ca Apple nu il mai produce si nici nu il va mai produce.

reducere iphone 6 800 lei la emag