Frank Ocean – Blonde a fost lansat in Apple Music

Frank Ocean – Blonde a fost lansat in cursul noptii trecute in Apple Music, celebrul artist american oferindu-le celor de la Apple o exclusivitate de exceptie. Zilele trecute Frank Ocean a lansat Engless, un album vizual care este disponibil exclusiv prin Apple Music, iar acum a venit si albumul asteptat de milioane de oameni.

Dupa ani de zile in care Frank Ocean a evitat sa lanseze vreun album nou, iata ca artistul le ofera in sfarsit fanilor albumul Blonde. Pentru ca Apple ne-a obisnuit cu acest lucru, noul album Blonde beneficiaza de exclusivitate in Apple Music si iTunes Store in urmatoarele dpua saptamani, asa ca il puteti asculta gratuit daca aveti un abonament.

Noul album Blonde al lui Frank Ocean este compus din 17 piese, iar majoritatea dintre ele sunt colaborari cu mari artisti americani. Mai exact, vorbim despre colaborari Beyoncé, Kanye West, Pharrell, Andre 3000, Tyler The Creator, James Blake, Jamie xx si Rick Rubin, intreaga durata a pieselor fiind de aproximativ o ora.

Frank Ocean este un artisti extrem de popular in SUA si in intreaga lume, iar cei de la Apple profita din plin de acest lucru. Daca sunteti interesati sa ascultati noul album al lui Frank Ocean, atunci urmati acest link pentru a fi redirectionati catre pagina sa din Apple Music.

Articolul precedentBig-Name Games – cele mai cunoscute jocuri ale AppStore
Articolul următorGrace UX Theme – o tema inspirata din Galaxy Note7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.