Frank Ocean – Endless a fost lansat in Apple Music

Albumul Endless al artistului Frank Ocean a fost lansat in exclusivitate in Apple Music in cursul noptii trecute, insa vorbim despre un album vizual care pare a fi un supliment pentru albumul Boys Don’t Cry creat de catre muzician, exclusivitatea fiind o noua victorie pentru cei de la Apple.

S-a speculat ca albumul Boys Don’t Cry al lui Frank Ocean trebuia sa apara acum 2 saptamani in Apple Music pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa iata ca intr-un final albumul Engless este oferit pentru utilizatori inaintea sa, compania Apple reusind din nou sa ofere continut exclusiv pentru toata lumea.

Un reprezentant al Apple Music a afirmat ca acest album vizual numit Engless este doar o parte din continutul pe care Frank Ocean urmeaza sa il lanseze in Apple Music in perioada urmatoare, in weekend urmand a fi publicate alte melodii ale artistului, asa ca lucrurile nu se opresc aici.

In cursul noptii trecute Frank Ocean a initiat o sesiune live video in cadrul propriului website pentru a promova albumul Engless, iar un logo al Apple Music a fost prezent in partea superioara a feed-ului, aceasta practica fiind normala pentru artistii care colaboreaza cu Apple in vederea publicarii de continut.

Ultimul album al lui Frank Ocean a fost lansat in 2012 sub numele Channel Orange, el fiind nominalizat la 6 premii Grammy, astfel ca albumul Boys Don’t Cry este cel mai anticipat al artistului din intreaga sa cariera si exista sanse ca el sa fie lansat in weekend in Apple Music.

albumul engless al lui Frank Ocean