Casti colorate pentru iPhone la reducere

Daca te-ai plictisit de banalele reducere la casti iphone earpods portocalii pentru terminalele iPhone, ei bine atunci poate veti fi interesat sa aduci putina culoare in viata ta. Vorbesc despre casti EarPods colorate pentru iPhone pe care le gasesti in aceasta pagina, ele aratand exact precum cele originale ale Apple, desi sunt facute de catre un alt producator.

Apple considera ca albul este elegant pentru castile iPhone, insa alti producatori sunt de alta parere, asa ca astfel au aparut castile roz, castile verzi, sau chiar castile portocalii. Fiecare dintre ele seamana extrem de bine cu cele reale ale Apple, insa desigur ca nu sunt certificate de catre americani pentru a fi vandute.

Chiar daca nu benficiaza de certificarea Apple, asta nu inseamna ca aceste casti pentru iPhone au o calitate extrem de slaba, ba din contra. Mai mult decat atat, le puteti cumpara in momentul de fata cu reducere mare si la un pret de nimic, asa ca va puteti impresiona prietenii cu ceva diferit, ce pare a fi facut de Apple.

Castile pentru iPhone in diverse culori vin impachetate in cutia cu care compania americana livreaza castile EarPods normale pentru iPhone, insa daca aveti un iPhone 5C colorat, sau o carcasa colorata pentru alte modele ale iPhone, acum aveti ocazia de a il/o potrivi cu o pereche de casti de culoarea potrivita.

reducere la casti iphone earpods portocalii