Prima Pagina telefoane mobile Cel mai mic telefon mobil din lume (VIDEO)

Cel mai mic telefon mobil din lume (VIDEO)

Cel mai mic telefon mobil din lume este prezentat in clipul video de mai jos si vorbim despre un dispozitiv numit Sonica 3in1 J8. Acesta are un ecran de 0.66 inch, 68mm lungime, 23mm latime si 11mm grosime, greutatea de 18 grame facandu-ul atat de usor incat e posibil sa nu-l simtiti cand il tineti in mana.

In ciuda dimensiunilor extrem de reduse, cel mai mic telefon mobil din lume este totusi capabil de a face apeluri telefonice, de a trimitere sau primi mesaje SMS, dar si de a schimba vocea apelantului. Vorbim despre o varietate de functii indeplinite de un terminal care are doar 7 cm lungime, lucru greu de conceput doar uitandu-te la el.

Cel mai mic telefon mobil din lume are si conectivitate Bluetooth, deci il puteti purta la ureche in locul unei casti Bluetooth normale. Partea interesanta este cea privind schimbarea vocii, producatorul sau implementand posibilitatea de a nu fi recunoscuti in baza vocii atunci cand faceti un apel catre o persoana cunoscuta.

Cel mai mic telefon mobil din lume este vandut prin intermediul eBay la un pret de doar 24 de lire, similar cu cel pe care-l puteti plati pentru un telefon mobil de dimensiuni ceva mai mari, care este mai usor de folosit, asa ca ramane ca voi sa alegeti exact ce aveti nevoie de la un asemenea dispozitiv.

 • B O G D A N

  Foarte tare! Ceva la fel de minuscul dual sim stie cineva? Mersi

 • eugen

  tocmai l’am primit si eu cadou de la un prieten,e haios tare :))))):)))))

 • myrcyone

  si bateria cat tine, o ora?😛

 • ali

  Nu cred ca tine bateria mai mult de 3 zile, nu prea are ce sa consume mai ales ca nu o sa il butonezi doar cand vb la el

 • pagaman

  Zaone, stii vreo aplicatie pt iphone, care sa schimbe vocea in timp real?

 • In timpul unui apel telefonic ? Probabil doar cu plata per minut de convorbire.