Asa arata noua cartela Orange

Noile cartele SIM Orange au dimensiuni mai mici si un design schimbat, cartelele fiind distrubuite catre clienti de putina vreme in noul format.

Astazi cei de la Orange mi-au trimis Moto G4 pentru a ma juca putin cu el si in pachetul primit de la ei se afla noul format de cartela Orange care este oferit clientilor in magazine. N-am apucat inca sa intreb de cand este oferita cartela Orange in noul format, insa saptamana trecuta inca am vazut distribuite cartele Orange in formatul vechi.

Noul tip de cartela Orange are o dimensiune foarte mica, cu doar cativa centrimetri mai mare decat un card SD, pachetul de informatii oferite fiind deasemenea redus. In ciuda reducerii dimensiunilor, cartela Orange este oferite tot in formatul standard care permite separarea intr-o cartema SIM, microSIM sau nanoSIM.

Ca sa fiu sincer, noul tip de cartela Orange este mult mai mic decat cel vechi si cartelele sunt cu siguranta mai usor de transportat intre magazine, dar sunt si mai usor de stocat acasa, avand in vedere ca pe ele aveti notat codul PUK, dar si codul PIN, asa ca nu va trebui sa gasiti foarte mult spatiu pentru ele, suportul de plastic trebuind pastrat.

Noua cartela Orange

A trecut mult timp de cand Orange a schimbat formatul pentru cartela SIM oferita clientilor si avand in vedere ca schimbarea este una destul de mare, sunt curios daca voi ati vazut pana acum in vreun magazin noul tip de cartela Orange.

noua cartela orange

noua cartela SIM orange

noua cartela orange 2

cartela SIM orange