Prisma merge fara internet cu filtrele de editare a pozelor

Prisma editeaza pozele offline, filtrele nu mai necesita o conexiune de internet pentru a fi folosite pe iPhone, schimbarea fiind anuntata in cursul acestei seri.

0

Prisma este una dintre cele mai populare aplicatii pentru editarea pozelor, iar incepand de astazi ea are filtre offline pentru a face totul fara internet. Prisma permite folosirea offline a filtrelor pentru editarea pozelor, detasarea de internet facand posibila editarea chiar si cand o conexiune nu este usor de gasit de catre utilizatori.

Conform celor de la Prisma, majoritatea filtrelor pentru editarea pozelor pot fi folosite fara o conexiune de internet, insa desigur ca trebuie sa descoperiti singuri care sunt acestea. Cei de la Prisma au facut schimbarea pentru a intra in rand cu restul aplicatiilor similare, desi filtrele lor sunt mult mai apreciate de catre lumea intreaga.

Separat de oferirea functiei pentru utilizarea Prisma fara internet pentru editarea pozelor, au fost introduse cateva filtre pentru actiuni de binefacere. Mai exact, stilurile “filantropice” pot fi folosite de catre utilizatori, iar 1 dolar este donat catre ONG-ul Elbi de catre compania care a dezvoltat aplicatia Prisma.

“Prisma is now Offline! The majority of Prisma styles will no longer need an Internet connection. Introducing charity styles! ‘Philanthropic’ styles are now available to Prisma users who can choose to not only have “a love” filter that is probably the most beautiful, but also to donate $1 to an Elbi charity.  Make your content meaningful and let’s make the world a better place together <3.”

Acum daca va intrebati cum de este posibila editarea pozelor in Prisma fara internet, ei bine presedintele companiei spune ca nu a fost simplu. Conform lui, in aplicatie a fost implementat un sistem care invata din modificarile noastre, el necesitand un calculator care are nevoie de putere de procesare de 60 de ori mai mare decat cea a iPhone, insa o rezolvare a fost gasita.

Tehnologia Prisma a fost modificata astfel incat componentele care nu sunt necesare pentru acest sistem au fost eliminate, iar el poate rula fara probleme inclusiv dintr-un smartphone si ne permite sa editam pozele chiar si fara a avea o conexiune de internet la dispozitie.

“Deep learning requires a computer with 60 times the graphics processing power of a smartphone to edit one photo, according to Prisma. With over 35,000 photos converted each minute, the Prisma team needs thousands of graphics processors, which isn’t scalable. This was accomplished by reducing the deep learning neural network “to throw away unnecessary parts” while still maintaining the performance on a weaker machine.”

Aplicatia Prisma poate fi descarcata din AppStore urmand acest link.

prisma filtre editare fara internet