Samsung Galaxy Note 7 – pret mare, performante jenante

Samsung Galaxy Note 7 are performante jenante conform reviewerilor Android, iPhone 6S reusind sa-l depaseasca fara probleme in mai toate testele.

Pentru ca pe mine s-ar putea sa nu ma credeti cand va spun ca Samsung Galaxy Note 7 are performante slabe, atunci poate ca expertii din zona Android o vor face. Acel test in care Samsung Galaxy Note 7 este umilit de iPhone 6S in performante nu este trucat si nici o intamplare, este purul adevar trist al unui smartphone premium, in exterior.

Samsung Galaxy Note 7 are o carcasa frumoasa din sticla, care este foarte fragila si-mi aduce aminte de plangerile constante ale celor cu iPhone 4S, insa in interior se regasesc componente si un software care ofera o experienta sub standardul stabilit de catre cei de la Samsung pentru smartphone-urile premium vandute pe glob.

Desi Samsung s-a laudat cu un sistem revolutionar care creste performantele smartphone-urilor Galaxy, Samsung Galaxy Note 7 este o noua dovada a faptului ca Samsung este uneori pur si simplu incapabila sa faca produse bune, chiar daca ele au preturi de vanzare foarte mari, Samsung Galaxy Note 7 costand 3900 lei in Romania.

Performantele slabe fac uitate caracteristicile remarcabile

Cei de la XDA Developers prezinta cel mai bine problema spunand ca Samsung Galaxy Note 7 are performante jenante in lumea reala, sustinandu-si afirmatiile cu teste destul de complexe, care dezvaluie faptul ca alte terminale Android au performante mult mai bune, cam cu acelasi hardware precum cel din Samsung Galaxy Note 7.

performante aplicatii samsung galaxy note 7

Daca nici ei nu va conving ca Samsung a “scapat mingea”, cum spun americanii, cu Samsung Galaxy Note 7, atunci poate cei de la Anandtech o vor face, ei demonstrand intr-o serie de teste ca iPhone 6S ramane lider in performante la 1 an dupa lansarea oficiala, iar acest lucru demonstreaza viziunea companiei Apple.

Pentru noi este foarte bine ca iPhone 6S are performante atat de bune la 1 an dupa aparitie, iar pentru Samsung este umilitor ca Samsung Galaxy Note 7 sa nu ofere performante mai bune cu hardware lansat dupa cel al iPhone 6S, dar povestea aceasta am vazut si in alti ani, din pacate pentru Samsung.

Partea cea mai proasta este ca unii utilizatori ai Samsung Galaxy Note 7, inclusiv jurnalisti ai unor mari publicatii din SUA, au reclamat problemele de performante, cu aplicatii care functioneaza extrem de greu, sau refuza sa se deschida, asa ca oare ce motive mai are vreo persoana sa cumpere acum un Samsung Galaxy Note 7 ?

samsung galaxy note 7 performante browsing

samsung galaxy note 7 performante browsing 1

samsung galaxy note 7 performante browsing 2

samsung galaxy note 7 performante browsing 3