Nu merge AppStore, conectarea este imposibila

AppStore nu merge in aceasta dimineata, sau cel putin aceasta este situatia in anumite zone de pe glob, cei de la Apple neavand vreo alerta publicata in acest moment. In ciuda acestui lucru, multi utilizatori vad mesajul de mai jos cand incearca sa deschida prima pagina, sau unele aplicatii, Conectarea imposibila la App Store fiind eroarea.

Deocamdata nu se stie de ce nu merge AppStore, avand in vedere ca Apple nu a oferit vreun detaliu, insa exista posibilitatea ca totul sa aiba legatura cu schimbari facute de ea. In general, cand AppStore nu merge, cei de la Apple lucreaza la imbunatatirea serverelor, sau a experientei de utilizare a magazinului online, deci problema nu este de la utilizator.

In baza a ceea ce exista pe retelele de socializare, se pare ca AppStore nu merge de cateva ore bune, insa doar pentru anumite persoane care folosesc iDevice-uri. Avand in vedere ca problema nu este de la voi, va trebui sa asteptati ca Apple sa readuca serviciul in parametri optimi de functionare, insa intre timp AppStore nu merge.

nu merge appstore