Aplicatia Pokemon GO a fost actualizata cu noutati importante

Lansata de peste in Romania, aplicatia Pokemon GO a fost actualizata de catre compania Niantic, cea care in colaborare cu Nintendo a lansat cel mai popular joc al momentului, dar si unul dintre cele mai populare jocuri ale tuturor timpurilor, cel putin conform statisticilor existente pana acum.

Actualizarea de astazi pentru pOkemon GO aduce un sistem numit Pokémon Appraisal, detinatorii de pokemoni avand posibilitatea de a invata de la liderul echipei despre capacitatea creaturii de a ataca sau de a se apara, astfel descoperind mai usor care dintre pokemoni ar putea avea cel mai mare succes in luptele purtate de catre ei.

Separat a fost rezolvata o problema care nu reincarca viata pokemonilor raniti in lupte, acestia ramanand cu doar 1 punct de viata, cei de la Niantic anuntand ca lucreaza si la o regandire a sistemului de antrenamente pentru batalii in ideea de a il face mult mai echilibrat.

  • Implemented Pokémon Appraisal: Trainers will now be able to learn about a Pokémon’s attack and defense capabilities from their Team Leader (Candela, Blanche, or Spark) to determine which of their Pokémon have the most potential for battle.
  • Fixed a bug that kept defeated Pokémon at 1HP; these Pokémon will now return as fainted Pokémon. We’re working on rebalancing the training battle, stay tuned.

Aplicatia Pokemon GO poate fi descarcata gratuit din App Store urmand acest link.