iOS 9.3.5 a fost lansat

iOS 9.3.5 a fost lansat de Apple cu rezolvari ale problemelor de securitate is imbunatatirea performantelor. iOS 9.3.5 poate fi instalat pe iPhone, iPad si iPod Touch.

iOS 9.3.5 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, oferirea acestei versiuni a sistemului de operare fiind surprinzatoare, avand in vedere ca iOS 9.3.4 a fost lansat de doar cateva saptamani. Nimeni nu astepta aparitia iOS 9.3.5, insa iata ca Apple a luat decizia de a ne oferi aceasta versiune a sistemului de operare, in aceasta seara.

iOS 9.3.5 poate fi instalat de catre orice posesori de iPhone, iPad si iPod Touch folosind sistemul Software Update, actualizare Software inclus in iOS. Puteti accesa meniul acestui sistem din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, iar de acolo urmati pasii pentru a face instalarea in terminale.

Conform companiei Apple, iOS 9.3.5 a fost lansat pentru a rezolva o problema de securitate importanta pe care sistemul de operare o are. Deocamdata nimeni nu stie ce anume a reparat compania Apple in sistemul sau de operare iOS, insa probabil vorbim despre o vulnerabilitate majora din moment ce acest update este oferit.

iOS 9.3.5 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 9.3.5 vine la doar doua saptamani dupa ce Apple a lansat alta actualizare importanta pentru iOS, blocand atunci posibilitatea de a mai face iOS 9.3.3 jailbreak. Avand in vedere ca atunci au fost blocate unele vulnerabilitati importante, este surprinzatoare aparitia versiunii de astazi, insa mai tarziu vom afla si ce anume a blocat Apple in update.

“iOS 9.3.5 furnizeaza o actualizare de securitate importanta pentru iPhone-ul sau iPad-ul dvs. si este recomandata pentru toti utilizatorii.”

Avand in vedere ca nu mai puteti face jailbreak pentru iOS 9.2 – iOS 9.3.3 de cateva saptamani, cred ca un avertisment in a nu instala iOS 9.3.5 este de prisos acum. Pe de alta parte, va spun din nou sa va feriti de aceasta versiune a sistemului de operare pentru ca nu veti face altceva decat sa pierdeti complet optiunea de a face jailbreak, semnarea de SHSH-uri pentru iOS 9.3.2 sau iOS 9.3.3 fiind oprita.

UPDATE: Aici gasiti si explicatii privind problema de securitate rezolvata in iOS 9.3.5.

iOS 9.3.5

25 COMENTARII

  1. probabil au inceput hackerii mici sa ofere vulnerabilitati celor de la Apple contra cost prin programul celor din Cupertino

  2. @zaone ai o explicatie la urmatoarea: fiica-mea si-a facut update la 9.3.5 de la 9.3.4 pe un iphone SE si imediat la boot ia cerut schimbarea codului de 6 cifre dar ceea ce e ciudat noul cod care o trebui sa-l introduca e doar de 4 cifre. M-am uitat ulterior in configurari si intradevar i s-a schimbat codul de siguranta de la 6 cifre la 4 cifre.

  3. După update am avut o sesiune de sms/internet de 2 ore aproximativ pe SE . Impresia lăsată e ca tine mai mult decât în 9.3.4