Specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus dezvaluite

Specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost dezvaluite in aceasta seara de catre un bijutier specializat in placarea cu aur a smartphone-urilor.

Specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus ar fi fost dezvaluite deja de catre un producator de bijuterii, acesta publicand in cadrul propriului website informatiile privind specificatiile terminalelor. Vorbim despre compania Goldgenie, recunoscuta pentru iDevice-urile placate cu aur pe care le vinde, ea avand cel mai probabil aceste informatii de la parteneri ai Apple.

Dupa publicarea pe internet a specificatiilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus listate de catre ei, compania britanica a modificat datele initiale, corectand unele aparente erori. Problema este ca datele nu pot fi privite ca fiind 100% exacte, insa chiar si asa, ele merita mentionate, mai ales ca difera foarte putin de ceea ce stiam noi pana in acest moment.

Specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Specificatiile iPhone 7 ar fi urmatoarele :

  • ecran IPS LCD cu diagonala de 4.7 inch si rezolutie 1334 x 750 pixeli;
  • chip A10 care include 2 GB RAM;
  • 16/64/128 GB spatiu de stocare;
  • camera principala de 12 megapixeli cu deschidere f/2.2;
  • camera frontala de 5 megapixeli;
  • rezistenta la praf;
  • rezistenta la apa;
  • baterie de 1960 mAh;
  • suport USB 2.0;
  • grosime de 7.1mm.

Singura noutate in toate aceste informatii are legatura cu spatiu de stocare, mai ales ca ieri au aparut date care sugereaza faptul ca iPhone 7 cu 32/128/256 GB spatiu de stocare va fi lansat. Restul datelor erau cunoscute din diverse zvonuri, asa ca nu vorbim despre ceva complet nou pentru ele, desi exista sansa sa difere putin in final.

Specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Specificatiile iPhone 7 Plus ar fi urmatoarele :

  • ecran IPS LCD cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 1920 x 1080 pixeli;
  • chip A10 care include 3 GB RAM;
  • 32/128/256 GB spatiu de stocare;
  • camera principala duala de 12 megapixeli cu deschidere f/2.2 si stabilizator optic de imagine;
  • camera frontala de 5 megapixeli;
  • rezistenta la praf;
  • rezistenta la apa;
  • suport USB 2.0;
  • grosime de 6.1mm, dar probabil va fi 7.1.

In cazul iPhone 7 Plus datele sunt in concordanta cu cam tot ceea ce am vazut pana acum din diverse zvonuri aparute pe internet, inclusiv cele privind spatiul de stocare. Grosimea pare sa fie gresit scrisa de catre Goldgenie, iar informatii despre baterie nu exista, desi ea ar putea fi de minim 2900 mAh, la fel precum in cazul iPhone 6 Plus.

Deci, ce parere aveti despre aceste specificatii ?

specificatii iphone 7

211 COMENTARII

  1. dar rezolutia ma asteptam la ce logica are anul acesta apple sa ramana la fel.Ei mizeaza anul acesta pt noile macuri,iar anul viitor totul pt iphone aniversar si noul apple watch(care va fi TIC , din tic-toc)

  2. Sigur am sa sar acest iPhone deoarece este acelasi telefon cu 6S schimbarile fiind minore , iar in plus cu 6S pot beneficia de noile functii ale iOS10 , niciun motiv concret pentru care sa fac saltul.

  3. corect, daca ai 3d touch se poate sari peste.Cei fara e pacat sa aiba iOS10,ca pierd mult din experienta gandita pt ultima versiune.Dar sunt curios prin butonul home tactil,fiind si el 3d touch ce functie/functii in plus vor baga

  4. Poate off topic, denumirea se pare ca va fi 6se, am auzit asta din cadrul unei companii de telecomunicații de la noi din tara

  5. Nu putem știi sigur că acestea sunt specificațiile iphone 7 si 7 Plus , eu spun să așteptăm lansarea si sa vedem ce va fi de capul lor , Apple fiind o companie imprevizibilă în anumite cazuri
    Dar dacă se dovedește că acesta e adevărul , pur si simplu lăcomia Apple nu are nici un fel de limita
    Oricât ai fi fan Apple nu poți nega că specificațiile iphone 7 sunt jalnice (dacă se vor adeveri)

  6. Deci Srb Srb tot e multumit de specificatii.
    Încearca sa isi ascunda frustrarea..chiar nu vezi ca nu are nimic nou..noul iPhone vechi?:))
    Aaah..tu il astepti acum pe cel din “iunie-iulie 2017”

  7. Tu folosești specificațiile în ceea ce faci sau folosești telefonul în integralitatea sa?
    Ce contează cele 8-10 nuclee pe care le au unele procesoare în produse care abia țin pasul cu alte produse ce au doar două – bine gândite; ce contează cât ram este instalat dacă acesta stă încărcat cu reziduuri etc?

  8. Avand in vedere ca exact aceeasi rezolutie este pe iPhone 6S Plus, te rog spune-mi cum, in infinita ta inteligenta, ai dedus ca iPhone 7 Plus nu va avea rezolutia aia.

  9. Cu specificațiile alea folosești telefonul telefonul în integritatea să
    Iphone urile au pret premium , deci am pretenția că și specificațiile să fie la nivelul telefoanelor android high end
    Android este un OS complex de aceea procesoarele au mai multe atribuții fata de ce cel al lui Apple
    Cat despre ram cu cât OS ul este mai complex cu cere mai mult ….e adevărat că nu îți trebuie atât de multă putere ca OS ul să meargă bine atâta vreme cât îl optimizezi , dar e si adevărat că functiile si aplicațiile complexe nu țin cont de optimizare , pentru că degeaba e OS ul optimizat la sânge dacă nu are putere (hardware specific) să ducă

  10. Aici minți , treaba asta cu ” nu prea am văzut că există diferențe notabile între ecranul lui S6 si 6S ” e fumata …..chiar dacă ecranul lui 6S e foarte bine calibrat tot nu se compara cu cel de pe S6 mai ales că sunt tehnologii diferite de afișaj
    Ecranul Super Amoled al lui S6 e net superior ecranului lui 6S pentru că :
    -vizibilitate mai mare în lumina soarelui
    -culori superbe , vii , naturale , foarte bine definite
    -luminozitate foarte mare (peste 800 nits )
    -sistem automat de control al luminozitat
    Display ul lui S6 e mult mai plăcut din punct de vedere vizual , mult mai bine calificat , mult mai exact (senzorii)

  11. Ai oricând posibilitatea să nu cumperi un produs, dacă ajungi la concluzia că prețul cerut este disproporționat față de ceea ce oferă.
    Poți, de exemplu, să cumperi telefoane făcute de chinezi la un preț chiar și de 3 ori mai mic și care au specificații mult mai bune (pe hârtie), de ce să-ți bați capul cu un telefon care are doar două nuclee, o baterie atât de mică, puțin RAM, ecranul mic cu rezoluție nașpa etc?

    Ah, dar vrei ca produsul pe care îl cumperi să facă și chestii, cât mai repede și cât mai bine.
    Dacă le vrei pe ambele – să aibă specificații și să facă chestiile bine – plătești pentru un telefon – așa cum îi zici tu – „android high-end” și ai rezolvat problema.

    Apple are altă abordare și o are de pe vremea când nu intrase în lumea telefoanelor: face produse bune; nu-i treaba utilizatorului ce au în interior – câte mufe, câte cabluri, câte șuruburi – treaba lui e să nu-l doară capul și să poată face chestiile pe care dorește să le facă în cel mai bun mod cu putință.
    Mie îmi place acest mod de lucru, pentru că pe mine nu mă interesează ce am în interior (poate fi un cuib de furnici care cară datele, poate fi un chip extraterestru sau altceva) atât timp cât telefonul face chestiile pe care trebuie să le facă mai bine (pentru mine) decât alte telefoane.

    O fi mai complex Androidul însă un sistem mai complex care face aceleași lucruri ca un sistem mai simplu se cheamă că nu este la fel de bun.

  12. O fi cum zici tu, nu te contrazic.
    Să înțeleg că există telefoane cu multe nuclee care au un consum pe mAh muuuult mai bun decât iPhone?

  13. Referitor la întrebarea ta ca cu ce te-ar ajuta sa ai o astfel de rezoluție la ecran ei bine
    – plătești un preț mare așa că ar trebui să aibă
    -sa ai o experienta mai buna vizuala , display urile LCD ale concurenței au depășit ecranele Apple (vezi HTC 10)
    -telefoanele cu rezoluție QHD țin că majoritatea telefoanelor adică o zi
    Asa că de aceea ar trebui să ai

  14. Eu cred că părerile tale sunt lipsite de experiențe individuale dar și de influența rezultatelor testelor făcute de specialiști.
    În afară de intensitatea culorilor (care la S6 au într-adevăr un nivel foarte ridicat de naturalețe, stricat însă de albul murdar care nu apare la 6s) și de nivelul foarte scăzut de luminozitate care poate fi obținut (se poate și pe iPhone, dar cu o setare din accesibility), nu e nicio diferență între s6 și 6s la niciuna dintre categoriile expuse de tine.

  15. În primul rând, pentru că văd că ești obsedat de preț, eu nu plătesc prețul pe bucăți de sticlă, de plastic și de silicon ci pe serviciile pe care le poate face un telefon.

    În al doilea rând te-aș citi cu plăcere, dacă ai avea habar despre ce scrii, însă, când ajungi să spui că ecranele unui HTC 10 este mai ok decât ecranul unui 6s deși toate testele indică tocmai contrariul (aici recunosc că nu pot să aduc în discuție și experiența proprie, pentru că nu există), crede-mă că mi-e foarte greu s-o fac.

  16. vezi ca userul george89 este foarte ciudat,face afirmatii fara macar sa se uite/informeze,de multe ori a zis niste ciudatenii…Si eu recunosc ca deja vreau calitatea amoled de pe s7 mai ales ca putem avea o baterie ceva mai buna si ar putea face telefoanele mai subtiri.Dar nah, nu prea vad rostul pt 4k nici peste 5 ani.

  17. Nu știu cât de muuuuult mai bun, dar există. Câtă vreme tehnologia există, de ce să nu o adopți? Rău nu face să ai mai multe nuclee, de ce să rămâi la două, sau chiar la unul?

  18. Eu plec tot timpul de la ideea că discut cu persoane de bună-credință; lasă-mă să trăiesc în această naivitate a mea :).

  19. Problema logicii tale este că nu prea există telefoane în acea situație.
    Oh, da, tehnologia există ca să fie adoptată, însă atunci când nu e făcută cu cap înseamnă resurse irosite.

  20. Dar cum evaluezi tu dacă tehnologia este făcută cu cap sau nu? Nu știu la care situație te referi în legătură cu ceea ce am comentat anterior, dar pot să îți spun că sunt o puzderie de smartphone-uri care au autonomie mai mare decât cea a iPhone-ului.

  21. Este foarte bine să fii exigent, însă pretențiile pentru caracteristici care nu aduc beneficii au doar capacitatea de a scădea calitatea modului în care folosești un dispozitiv, fără a obține efectiv nimic când chiar se întâmplă să primești ceea ce dorești.

  22. Ce caracteristici noi aduc dezavantaje? Poți da exemple? Mă îndoiesc de faptul că producătorii adoptă tehnologii noi în dezavantajul produselor.
    Ca exemplu, rezoluția QHD nu consumă mai multă baterie decât cea FHD, contrar părerilor unora. 8 nuclee nu consumă mai mult decât 2 nuclee, și butonul senzitiv Home nu aduce doar dezavantaje față de cel fizic.

  23. Poți da exemple de smartphone-uri cu 8 nuclee care “abia țin pasul” cu cele cu 2 nuclee?
    Ok, ar trebui să accepți că o motocicletă cu motor de 1500 cmc are un demaraj mai rapid decât o limuzină cu motor de 4000 cmc. Una oferă viteză, dar nu îți oferă opțiuni, confort, etc iar cealaltă îți oferă confort, opțiuni, dar nu are demaraj. Depinde ce așteptări ai.

    Și totuși, ai exemple de 8 nuclee vs 2 nuclee așa cum ai scris anterior?

  24. Ecranele mari fac ca telefoanele să crească și să-ți rupă buzunarele.
    Lăsând gluma la o parte (deși are jumătate de adevăr în ea), fără să mă gândesc prea mult, dau cazul chestiei care îți urmărește ochii, introdusă de Samsung S3, sau al megapixelilor (o paletă de HTC are vreo 20 și cam degeaba).
    Ok, dacă 8 nuclee nu consumă mai mult, ce avantaje îmi aduce mie un telefon cu 8 nuclee? Nu zic că nu sunt bune, sunt, însă vreau să știu și eu de ce ar trebui să-mi pese câte nuclee sunt în procesorul din telefon.

  25. Sigur că pot (cu precizarea că citatul tău este o figură de stil care subliniază faptul că au performanțe mai reduse), însă chiar crezi că este relevant (SD 652 de exemplu)?

    Nu știu la ce te referi când vorbești de motociclete, însă telefoanele fac exact aceleași lucruri.

  26. Te înșeli , obții o autonomie ridicata nu numai cu o baterie mare ci și cu procesorul si ecranul …. ecranele Amoled au un consum mult mai redus de energie decât ecranele LCD în special Super Amoled Samsung , de asemenea procesoarele 8 core ,10 core sunt mult mai eficiente energetic spre deosebire de procesoarele Dual core si quad core …..mai ales că procesorul Apple este probabil cel mai ineficient
    Aplicațiile android stiu sa folosească mai multe nuclee ale procesului , ceea ce duce la un consum cu mult mai scăzut …. schema e următoarea
    -2 nuclee tractate scăzut pentru sarcinile ușoare
    -4 nuclee tractate mediu pentru sarcinile mai solicitate
    -celelalte 4 nuclee tractare ridicata la sarcinile complexe

  27. Eu spre deosebire de Srb si de altii de pe acest site am adus argumente solide în afirmatiile mele , nu am trolat cu nimic
    Userii cre au vorbit cu mine nu si au pierdut vremea

  28. Ideea este că Apple este considerat un brand de lux , iar iphone un produs premium care nu e accesibil tuturor …..atâta vreme cât iphone costa atât cat costa eu am pretenția ca si iphone fie de același nivel cu smartphone urile android
    Dacă tu te mulțumești cu ceea ce îți dă Apple este strict problema ta , dar la preturile practicate de Apple să observi că din punct de vedere este depășit tehnologic mai ales de Samsung (Galaxy S/NOTE) si alte produse mid range care oferă o calitate mai mare dar la preț mai mic sincer e aiurea
    Premium e premium , dar una este să oferi un preț corect la ce știe să facă telefonul , alta e să l oferi la suprapreț profitând de brand , având o calitate mai scăzută decât restul , sunt două lucruri diferite
    Pe tine te încălzește că e Apple si nimic numai contează ?

  29. Cat despre OS , android și -IOS marele lucru pe care il au în comun este că opereza pe telefoane si tablete că în rest nu prea au treaba…nu poți proclamă că un OS e mai bun ca altul pentru că
    -au abordări si nevoi diferite
    -au atribuții unice specifice sistemului de operare
    -chiar dacă în mare parte fac același lucru , există chestii pe care nu le poate face celălalt
    -nu funcționează pe aceleasi structura hardware
    -fiecare OS are avantajele si dezavantaje
    După cum vezi nu e așa cum spui tu , în esență android și -IOS sunt diferite

  30. Perfect, atunci știi să explici de ce S6 – cu mai multe nuclee, cu ecran Super AMOLED, cu baterie mai mare – se descarcă mai repede decât 6s – probabil cel mai ineficient telefon din acest punct de vedere.
    Ai cuvântul.

    PS: tactat nu înseamnă „care funcționează la frecvența de tact” ;).

  31. tocmai luxul este acel produs care costa prea mult pt cat face.Apple este companie considerata premium(nu lux totusi) si mai nou si fashion.Apple are produse de la 500 euro pana la 17.000euro.

  32. Tot timpul am vorbit din punctul meu de vedere (care se întâmplă ca mai tot timpul să fie obiectiv și să coincidă cu testele făcute de persoane mai pricepute decât mine; dar aceasta este o coincidență; care se întâmplă cam de fiecare dată…)

  33. Te rog să reformulezi/completezi întrebarea astfel încât să fie inteligibilă și îți răspund cu plăcere, dacă știu să o fac.

  34. Eu nu sunt obsedat de preț , eu sunt realist, am propriile dorințe și așteptări
    Dacă tie îți place îți poate ce îți oferă Apple si ești mulțumit de chestia asta foarte bine , pe mine de astfel nu mă încălzește cu nimic să dau peste 750 euro pe un iphone din punct de vedere tehnologic învechit …. premium e premium fără dar și fără poate. punct
    Nu mai invoca treaba asta cu “plătesc serviciile ” că nu folosești doar serviciile , fiecare OS are ecosistemul sau , depinde ce te mulțumește

  35. Eu nu vorbesc ” ciudățenii” asta este strict treaba ta , comentariile mele sunt bazate pe informare , acum depinde dacă cine le citește le consideră urile sau inutile
    Tu pe de altă parte comentariile tale sunt inutile și bazate pe neinformare

  36. E cam greu să te credem că ești informat când mărești caracteristicile unui ecran cu 80% față de cât spune inclusiv producătorul său…

  37. gresit..sa nu luam trecutul in considerare.Iar vorbesti fara sa stii vezi..sau ma rog poate ai memoria slaba.Eu si trolez..deci automat zic ciudatenii..dar tu care nu te declari troler,sa zici niste BOMBE….ai de capu meu

  38. Până când va apărea un comentariu care așteaptă moderarea te întreb aici: cum se face că un telefon învechit din punct de vedere tehnologic bate în toate testele practice de performanță cele mai noi telefoane cu Android?

  39. Acum pe bune tu chiar crezi ca pretențiile pentru caracteristici nu aduc nimic bun?
    Tu crezi ca lumea are aceleași dorințe ?
    Este cumva o crimă să vreau mai mult de la Apple ?

  40. nu intelegi ca omul e rau de tot? :)) oferta mea inca e valabila…in tara asta nu mai faci nimic prin vorbe, mai ales pe net :DD:

  41. Sigur că da e mai bine un procesor dual core care folosește tractate ridicata la orice aplicație indiferent cât de solicitând este
    Si se mai întreabă lumea de ce Apple nu avansează

  42. din cauza asta merge asa bine..chiar ma gandesc cat ar tine bateria de la un android gen s7 daca ar avea 1700mah…si mai vorbim dupa…aia fara artificii nu au gasit solutii pt combaterea supraincalzirii si a bateriei

  43. Sunt sigur că înțelegi, că te “citesc” bine, și tu nu ești genul lui Srb. Exemplul mai spune că și motoarele mai mici pot da performanță mai mare la viteză față de motoarele mari, însă depinde ce cară după ele, și cei compromisuri trebuie să ai ca să obții viteza aia.
    Unii preferă viteză de 150 km/h în 6 secunde în oraș, alții preferă maximul de opțiuni și confort, cu sacrificiul unei viteze inutile.

  44. O fi mocirlă acolo, însă chiar și așa, Android e mai stabil decât ios, iar aplicațiile Android “crapă” mult mai rar decât cele de pe ios. De ce?
    Apple are câteva configurații hardware, și nici pe alea nu le poate gestiona mai bine decât o face android cu mii de configurații.

  45. Ce contează cât ar ține bateria cu x mAh? Contează cât ține cu ce ai. Cum spunea prietenul tău Leo (sper că nu e cel de la Strehaia): ce mă interesează pe mine consumatorul ce e înăuntru? Eu vreau să mă bucur de experiență așa cum e.
    Apple nu a mișcat un deget în direcția încărcării rapide. Un iPhone plus se încarcă în peste 3 ore, Srb! Un S7 se încarcă într-o oră și puțin. E o diferență enormă. Dacă Apple ar fi avut încărcarea rapidă și nimeni altcineva, era suficient să mă declar fan iPhone! Dar așa… Și cică Apple e cea mai inovatoare companie din lume :))

  46. George, tu ai observat că unii fani Apple cred că doar iOS este super optimizat, și doar iPhone este cel mai calitativ, doar Mac este crema tehnologiei, și doar Apple Car va fi apogeul conceptului de mașină electrică? Să nu uit și de Watch: cel mai adevărat ceas!
    Sincer, chiar toate produsele Apple sunt la superlativul absolut, și tot restul e varză?
    Leo: “ce contează cât ram este instalat dacă acesta stă încărcat cu reziduuri etc”. De parcă Android e un coș de gunoi, și nu se compară cu iOS care ar fi un coș cu cireșe dulci :))

  47. Nu poți să afirmi că S6, se descarca mai repede decât 6S, că nu poți știi tu asta , fiecare folosește diferit un telefon , unii mai puțin , alți mai mult , unii excesiv de mult cu toate chestiile pornite în permanență ….fiecare are o anumită părere despre fiecare baterie , alții se plâng , alții lauda capacitatea bateriei
    Apropo citește mai bine comentariul , eu nu am spus că iphone e cel mai ineficient telefon din acest punct de vedere , eu am spus că procesorul este cel ineficient e o diferență

  48. Lux , pentru că asta este si iphone pentru că costa mult pentru ce știe să facă ….cu un design horror nu mai mir că iphone e horror fashion

  49. “Hai să nu mai arătăm cu degetul la ceea ce nu poate face adversarul, și să ne concentrăm pe ceea ce putem face noi înșine.”Iti place si tie asta, tinand cont ca samsung procedeaza la fiecare event sau reclama face misto de “Adeversari” :)))))))))))))))))

  50. Pe bune tu nu mai ști ce ai scris? Ai spus că telefoanele fac exact aceleași lucruri …care sunt aceste lucruri ? ( -IOS vs android că despre asta vorbim)

  51. horror fashion suna a frustrare, are un design ok,mie mi-a placut mai mult 5s de ex.Dar horror nu este sigur,mai ales ca se recunoaste de la o posta ceea ce si vor cei de la Apple

  52. E ceea ce face Apple la fiecare prezentare: “Android colcăie de viruși”, “Nexus 7 a esuat mizerabil”, “ipad are cotă de piață de 93%, voi restul băieți, ce naiba faceți?”, “eu sunt un msc7, tu ești un PC”, şi exemple sunt cu zecile.
    Sincer, nu ești în poziția de a victimiza Apple pe subiectul ăsta :)))

  53. pt ca probabil a cedat si are alte lucruri mai bune de facut…stai calm ca nici pe tine nu te baga in seama sau georgica. nu prea intelegi,ataci ca omul cu ceafa de porc fara sa gandesti bla bla.

  54. Ce aplicații crapă pe iOS? Eu am avut de la 4S pe toate si niciodată,nici măcar odată nu mi-a crăpat nici o aplicație! Daca as putea ti-as da 6S plus-ul meu sa-l folosești vreo luna de zile si daca iti crapă vreo aplicatie eu il mănânc cu tot cu husa. Am avut si Samsung acum multi multi ani de zile(Samsung Omnia HD) care rula Symbian,ecranul era într-adevăr spectaculos,dar doar atat,restul era parf! Căutam ca disperatul custom rom-uri pe net sa pun pe el sa ruleze naibii procesorul la frecventa lui de 600 MHz. Cand sa filmez ceva îmi sacada,cand sa fac vreo poza se bloca. Câte restarturi am dat la tel-ul ăla nu am dat la niciunul in viața mea. Așa ca degeaba ecran amoled/superamoled daca restul sunt praf. Bine,rula Symbian,dar nu eu l-am pus pe telefon ci Samsung. Sa nu mai zic cât m-am chinuit sa-l vând. Pe mine cand ma Dezamăgește o firma in asemenea hal,e extrem de puțin probabil sa ma mai întorc la el. Daca la 4S pățeam pe jumătate cât am pățit cu Samsung,fii sigur ca nu mai aveam iPhone in ziua de azi dar nici Samsung!
    P.S. Reclama era foarte convingătoare la ea,dar era plin de bullshit!
    https://youtu.be/pH75NmSWqBQ

  55. da? sa faci apropo fata de un zvon momentan nu este deloc frumos…doar pt androisti si samsonisti.Adica au inceput sa faca misto si de zvonuri,nu doar de produse oficiale…pur si simplu este umilinta sa simti nevoia sa faci apropouri si fata de zvonuri Apple

  56. da dar nu inteleg de ce…este foarte trist…vreau sa las lumea mai buna decat am gasit-o. Vreau sa il ajut…poate il ajut cu niste bani si merg cu el unde are nevoie

  57. ce injurii omule…cand ai ceafa mare ai ceafa mare…daca tu imi spui ca sunt om brunet nu o iau ca o injuratura pt ca asa este

  58. e ca si cum ai spune ca masina vine cu 4 roti….chiar nu prea ai intelectul necesar sa iti dai seama la ce facea referire?iti spun eu:la faptul ca iphone 7 va veni fara jack iar note 7 lor vine.

  59. Când ți-am scris că Amfetamin este mult mai inteligent decât tine, ai sărit ca ars :)) Este o injurie să spui cuiva că are ceafa groasă.

  60. Definește te rog aceasta “ineficienta”! Ineficient ar fi daca nu si-ar face treaba pt care e pus pe telefon. Despre procesorul lui 4S cu iOS 9.3.5 pe el într-adevăr ai putea spune ca e ineficient acum,dar cu iOS 5 cu care a apărut e eficient si acuma.

  61. nu cred atata timp cat el se declara astfel.Tu ai zis ca esti genul cu ceafa groasa de trage de fiare..te tratez ca atare.Eu ti-am zis ca sunt un troll ordinar, ma tratezi ca atare.Care este problema?sensibil mai esti

  62. Din experienta mea cu display ul de pe S6 raportat la calitatea celorlalte display uri asta a rezultat , si nu numai milioane de oameni care dețin un S6 , review ul matedispay confirma acest lucru
    Acum spune mi și mie care sunt maximizarile caracteristicilor display-ului în proporție de 80% ? La liniuta

  63. Tu ești ultima persoană de pe idevice care să își dea cu părerea despre intelectul altcuiva. Nu uita că sunt și alte smartphone-uri care au renunțat la audio jack. Probabil că Samsung a vrut să dea asigurări că Note 7 nu va urma trendul început de alte smartphone-uri cu Android.

  64. Singurul lucru care bate iphone terminalele android este în jocuri că în rest ia bătaie la tot , până și la stabilirea sistemului de operare

  65. Sunt atent la nuanțele limbajului, Srb, nu neapărat “sensibil”, câtă vreme nu mă simt atacat de tine, așa cum nici un rotweiler nu s-ar simți atacat de un pechinez gălăgios.
    Eu am zis că fac sport, tu ai înțeles ce ai vrut, sau… ce ai putut :))

  66. tu nu ai vazut eventul la note 7 inseamna…cand a intrebat cu ce mai vine Note 7, si a raspuns cu audio jack…a si asteptat ca sclavul rasetele din sala….PENIBIL

  67. ai zis ca tragi de fiare….cei care zic asta sunt doar obsedatii de “fiare” deci automat ceafa mare ca atunci cand te vezi cu mine …stii tu restul

  68. cam cum asteptai de la mine aplauze cand mi-ai zis ca tragi de fiare….penibil..doar oamenii care sunt complexati si nu au echilibru in alimentatie si in forta proprie au nevoie sa traga de fiare

  69. da pt asta este platit…acolo nu e pe net cum suntem noi aici…tu esti blocat pe realitate…nu mai faci diferenta intre un event live si forum pe internet…dar nah ce poate intelege cel cu ceafa mare?!

  70. Nu a nominalizat(ca si la S6 cand făcea comparație cu pozele lui 6 plus)dar oare la cine s-a referit,care producător de smartphone acum(sau cand a zis el asta in momentul prezentării)nu are mufa jack??? Sa presupunem prin absurd ca iese iPhone 7 cu mufa jack,atunci te întreb pe tine la cine s-a referit???
    Daca nu la S8,cel târziu la S9 nici Samsung nu va mai avea mufa jack(sunt convins de asta,căci Apple pornește trendul),atunci oare ce mai zic de faza cu “noi încă mai avem mufa jack”?

  71. este faza ca dupa ce a zis ca vine cu audio jack A ASTEPTAT CA UN SCLAV rasetele din sala…adica oamenii probabil nu ar fi avut vreo reactie..dar probabil cei de la Samsung au ridicat o pancarta si au scris sa rada

  72. doar tu crezi ca ma poti face sa ma simt prost…doar tu crezi ca poti rani pe cineva pe net, doar tu poti sa zici ca cuiva ii este frica de altcineva pe un forum…doar tu…penibil…omule aici este internet,ceva fals,ceva nepalpabil..vai de capu meu sper macar la fiare sa tragi tare

  73. ti-am zis…el spune ca samsung are ceva si ia la misto pe aia acum..care nici nu prea exista pe piata.doar ca sa nu ai tu dreptate:)

  74. Ce procesoare mă ? Am dat replica la ce mă u întrebat userii nu am spus în fiecare comentariu numai procesor, procesor si procesor

  75. Vrei sa ma ajuti ? Vai Srb ce drăguț din partea ta , sincer nu trebuie
    Dar dacă insisti putem merge într o călătorie spirituală în India ca Steve Jobs ….poate ne întoarcem budiști , cu haine indiene si rasi în cap tot ca Steve Jobs
    Te bagi?

  76. Ti ai pus cele două perechi de ochelari de citit si ai citit de 3 ori comentariul înainte să postezi cum ti am spus într un articol Amfetamine? Ca eu nu cred
    Unde naiba am spus eu ineficient din punct de vedere al performantei ? Unde?
    Am spus ineficient din punct de vedere al energiei , că e scris in comentariu destul de clar …. pentru numele lui Dumnezeu

  77. Iar virbesti ca un copil a? E plin netu de caterinca samsung fata de apple. Ce reclame face samsung si ce reclame superbe si pline de suflet face apple. Diferenta mare, unii sunt tarani altii gentlemen

  78. Am înțeles: tu crezi că Android și telefoanele care îl folosesc sunt superioare din toate punctele de vedere – mă, dar atât de superioare (dacă-mi permiți formularea) încât nu există comparație; acest site este dedicat în special, așa cum îi spune și numele, dispozitivelor Apple.
    În acest caz tu ce cauți aici, care este scopul intervențiilor tale, cu ce contribui – pozitiv, astfel încât și noi, idioții care am ales iPhoane, să învățăm ceva de la tine?

  79. Problema e că și în cazul ecranelor, așa cum se întâmplă în cazul multor alte aspecte, cifrele de pe hârtie, obținute de unele dispozitive, nu se reflectă și în practică.

  80. Păi să vedem:
    Ce e aia telefon mobil? Un dispozitiv care permite efectuarea de comunicări la distanță.

    Ce e aia smartphone? Un dispozitiv care permite efectuarea inteligentă a comunicării de la distanță.
    În primul rând:
    Poți comunica inteligent cu oricare dintre telefoanele de astăzi: voce, video, IM, mail.
    Poți comunica cu serviciile pe care le folosești în mod curent: internet banking, moderezi wordpress, disqus, Pages, accesezi magazine online, rețele de socializare, rezervi bilete de avion (pe care le primești instantant pe mail și le salvezi în „portofel”).

    Ești ținut la curent cu subiectele de interes: twitter, aplicațiile de știri, mailuri cu notificări (când apare un răspuns nou pe disqus).
    Atunci când ești departe de un pc poți verifica documentele, prezentările, videoclipurile primite/de trimis și poți face modificări asupra lor.
    Poți ține prezentări.
    Poți administra fișierele de pe serverele proprii/din cloud, poți avea acces la bazele de date sigure de pe servere (cum sunt mailurile companiei).

    În al doilea rând:
    Poți fi organizat: calendar, zile de naștere, evenimente, to-do, termene; administrarea contactelor (pe telefon, pe net, zile de naștere, adrese de mail, poze, profile etc); remindere (culcă-te/trezește-te, în 5 minute începe meciul, vezi că te-a sunat Gică, vezi că te afli lângă locul acela etc), notițe.

    Și cam astea ar fi, în mare, funcțiile unui telefon deștept.

    Însă puterea pe care o dezvoltă componentele hardware au permis ca tot cu ajutorul telefonului să putem face și alte lucruri pentru care, în mod normal aveai nevoie de alte instrumente (care nu sunt esențiale decât pentru cei care le consumă și pe care le amintesc, pentru că reprezintă criterii de diferențiere); de ex: ne jucăm jocuri, avem acces la sistemele de navigație, facem poze, consumăm media, ne monitorizăm starea de sănătate, citim, accesăm cursuri/videoclipuri educative, punem un widget mare cu vremea, urmărim poziția copiilor etc.

    Eu n-am găsit telefon (mă refer la cele din categoria iPhone sau Galaxy) care să nu facă absolut toate lucrurile pe care un telefon inteligent trebuie să le facă (primele două categorii).
    Tu ce zici?

  81. Exemplul tău vorbește despre obiecte diferite (e ca și cum, întorcându-ne la discuția noastră, am compara telefoane cu laptopuri) pe când eu mă refer exclusiv la telefoane.

    Mi-am amintit de o întâmplare petrecută în urmă cu câteva luni: un amic lăuda Fiesta 1L turbo benzină pe care i-o luase nevestei (și pe care ajunsese să o conducă el) așa că m-am dat și eu cu ea apoi m-am dat cu 1,2L benzină; caroserii/dotari identice, performanțe extrem de apropiate (ba chiar mi s-a părut chiar mai dinamică cea de 1L).
    La asta te referi?

  82. doamne…sincer atata timp irosit sa incerci sa il faci mai destept pe acest user? sincer eu iti respect tot comentariul gandit la rece,dar iti garantez ca unul ca el nu il poate aprecia,pt ca genul lui vrea sa customizeze cat mai multe in interfata android da?!!?sau ultimba bomba ce am auzit-o sa joace nu stiu ce joc starcraft pe android…wtf…serios astea sunt punctele forte pe care le vad utilizatorii andrdoid ?!!??

  83. Ai mare dreptate,e ca si cum acesta ar fi un forum pt Mercedes in care se discuta despre produsele si noutățile acestui brand. Inevitabil se vorbesc si despre ce a mai scos BMW(concurentul principal)si teste comparative intre ele. Acum daca eu am BMW(android in cazul de fata) de ce as intra pe un forum dedicat Mercedes si toată ziua sa zic cât e de tare BMW si ce motoare puternice face si ca-l întrece la aia si la aia? Evident ambele forumuri sunt despre mașini si am dreptul sa intru pe forumul Mercedes,dar daca la fiecare comment eu ca posesor de BMW arunc cu noroi in Mercedes pe forumul lor ce spune asta despre mine? Încep sa devin plictisitor si pe cei de la Mercedes oricum nu-i interseaza asta,REPET,CHIAR DACA AM DREPTATE!! DE CE AS PIERDE VREMEA INTRÂND PE FORUMUL MERCEDES TOATĂ ZIUA??? Da,e un site dedicat comunitații pasionaților de idevice. Voi ăștia fanii android,pe lângă ca sunteți departe de aceasta eticheta,aveți o ură viscerala fata de orice este Apple.
    Da,am înțeles Samsung si android sunt cele mai tari din toată galaxia,au cele mai bune produse care nu se strica niciodată,sunt cele mai stabile si in general il umilesc pe Apple la orice capitol,matura cu ei pe jos. Repetați obsesiv la fiecare articol superioritatea android,deja deveniți obositori si nici nu aveți nimic constructiv in discuții pt un pasionat de idevice. De ex scoate zaone un articol ca iPhone a scos produsul/funcția X,hop si voi ca da,dar Samsung sau android are funcția Y si Z si chiar si funcția X e mai bine implementată pe android. Repet,WHO THE FUCK CARES??? Credeți ca un utilizator mulțumit de iPhone va trece brusc pe android din cauza comentariilor voastre,chiar sa fie ele si adevărate? Răspuns corect,NU! Si atunci?

  84. Am eu 2 întrebări pentru tine
    – te documentezi înainte de a posta ?(sau postezi aiureli si ducă ce îți dovedește cineva că nu e ca tine fugi )
    -din moment ce mă acuzi că sunt obsedat de procesor presupun că ai dovezi ? (Dovedește că e ușor de vorbit)

  85. Ti am explicat cum este , ideea este că toate componentele enumerate de mine mai sus sunt eficiente din punct de vedere al energiei , dar totuși vorbim despre un smartphone cu ansamblul hardware avansat fata de iphone ……ti am mai spus fiecare folosește diferit smartphone urile si toate testele despre cât ține bateria e frunza în vânt , testele ies întotdeauna diferit …..ca si eu pot să fac un test si poate iese S6 câștigător si te întreb eu cum explici că S6 e mai bun la baterie 6S
    Si citește mai bine nu am spus că aplicațiile sunt scrise corect , am spus că sunt mai complexe e o diferență să știi

  86. Dar oare ce o să mai zică Timmy Cook când o să bage Amoled în iphone , după ce a declarat în presă că ecranele sunt groaznice si ca lumea ar trebuii sa se ferească de ele ?

  87. -tu nu poți vedea prin ochii mei să al oricărei persoane
    -nu contează ce vrei tu de la iphone
    -tu am mai spus android are o problemă cu jocurile este mai lent decât IOS , dar în rest iphone ia bătaie ….cred că vorbești aici de software nu ? Bineînțeles că la ansamblul hardware iphone e depășit de tot

  88. Poate n-am văzut eu unde ai explicat cum se face că un telefon, ale cărui componente sunt mai eficiente energetic, în ansamblul său este mai puțin eficient energetic ca un telefon ale cărui componente nu sunt la fel de eficiente.
    Mai explică-mi o dată ca să înțeleg.

  89. Eu zic ca la câte explicații cu cuvinte pompoase folosești nu ești prea deștept cum vrei sa pari
    Nu trebuie să îmi explici mie ce e in telefon si un smartphone că nu mă m născut ieri
    Ideea este că tu ai spus că “toate telefoanele stiu sa facă același lucruri” , pai sa vedem toate telefoanele pot să
    -lumineze cu lanterna incorporata ?
    -afisaza imagini color si fișiere color pe ecranele lor minuscule?
    -au toate MMS?
    -au toate BT?
    -foarte pot face poze ?

  90. Din toate discuțiile avute până acum eu cred că tu ești psihopat (te rog să mă scuzi zaone , dar nu îl pot descrie astfel pe acest om )
    Cum ar fi dacă eu la s acuza pe zaone , pe Viorel sau altcineva de aici că e o crimă să ceară mai mult de la Apple si ca tehnologia ar trebui să stea pe loc , că din cele 2 comentarii asta reiese….pai daca mai spuneam că vreau ca iphone sa fie mai compact mă ucide ai ….spui că tie ti se pare aberant să cer de la Apple că iphone să fie ” tăietor de lemne ” parcă am cerut de la Apple un templu pe luna ….insiști foarte tare cu chestia asta
    Acum sincer tu măcar gândești la ceea ce scrii ?
    Si dovedește că eu vorbeam numai de procesor …. dovedește
    Îmi cer scuze inca o data fata de zaone , si de tine dar asta cred eu

  91. Eu nu asta ți am cerut …ți-am cerut să spui la liniuță toate maximizarile pe care le fac eu la display ul lui S6 ….asta am cerut

  92. Este prima și singura dată când îți voi atrage atenția că persoana mea nu reprezintă subiectul conversațiilor și nici nivelul de inteligență pe care îl am (care, chiar dacă nu e treaba ta să știi, îți spun că respectă unele din cele mai ridicate exigențe).
    Nu știu ce fel ești învățat tu să socializezi, însă pe mine nu mă interesează să discut despre persoane și despre calitățile sau defectele lor (aș fi intrat pe Ciao sau can-can pentru asta) și mi se rupe de aprecierile cu privire la persona mea pe care le are cineva pe internet.
    Dacă vrei să discut despre telefoane, o fac cu plăcere, dacă vrei altceva, găsește-ți o persoană la fel ca tine.

    După ce citești încă o dată ultima frază din mesajul anterior – unde ai să vezi la ce fel de telefoane mă refer (în cazul în care nu era clar de la început) – te rog să revii cu ce neclarități ai.

  93. Ppesupun că ori ești un psiholog renumit pentru faptul că poți diagnostica o persoană prin intermediul internetului, ori ai un bagaj de cunoștințe în domeniu atât de bine pus la punct încât poți face același lucru fără să fii licențiat.
    Care dintre cele două este adevărată?

    Și care crezi că este nivelul meu de psihopatie, înregistrat pe scala PPI (sau măcar pe LSRP)?

  94. apple ia o alta cale prin 3d touch si implementarea si mai puternica al ecosistemului propriu.prin watchos-macos-ios.Android nu prea are ce face si isi urmeaza OS prin modificare ale functiilor si alte testari.Apple este in lumea lor interna.Daca vrei ecosistemul lor doar apple gasesti,daca vrei altceva…gasesti de la orice brand mai putin cel mentionat

  95. Tu nu poți știi niciodată cea ce gândesc eu asta sa ti fie clar ….asa si ce daca acest site este dedicat Apple este pentru toți ca daca era doar userilor Apple zaone avea grijă de asta
    -dar tu ce cauți aici ?
    -au scopul intervențiilor tale care e ? Ca eu nu te am băgat în sema, nu am comentat nimic la comentariile tale , tu te ai băgat peste mine
    -tu cu ce contribui pozitiv aici? Cum am mai spus comentariile mele pot fi contestate oricand cu argumente logice , nu cu aberații că comentariile lui Srb , sau ale altcuiva care postează si fug
    Eu spre deosebire de alții nu am jignit pe nimeni si nu l-am înjosit , așa că nu insinua că fac cumva referire la posesorii de iphone că sunt idioți

  96. Nu știu dacă ești la curent cu întâmplarea din urmă cu câțiva ani care a propulsat telefoanele Samsung în top când a fost vorba de cifrele rezultate din testele de viteză; s-a descoperit atunci că cifrele de pe hârtie, documentate temeinic în teste făcute de servicii diferite (cam cum este documentată luminanța de care vorbești tu și Samsung), n-aveau nicio reflectare reală în practică (la fel ca luminanța ta)..

  97. pai tu,prin declaratiile tale pe aici,ne dam seama ce gandesti si ce iti place.Daca prin aceste declaratii,tu ne minti, si defapt nu este adevarat cu realitatea,atunci ce vina are el/noi?!

  98. Acuzarea persoanelor si refuzarea dovedirii acuzatiilor o au TROLII Apple care sunt incapabili de a demonstra ce acuza ….adica ce faci tu

  99. Stiam eu ca tu esti doar un troll si nimic mai mult ….aduci acuzatii si cand ti se cer dovezi incepi cu trolatul si nu poti dovedii nimic
    Mai faci si pe desteptul

  100. Degeaba iti explic si iti voi explica ca tot nu ai sa intelegi…tu o tii mereu pe a ta ca S6 e mai slab ca 6S …..citeste mi comentariile de mai multe ori poate vei intelege

  101. Tu te contrazici singur ? pe bune dar macar ai habar ce scrii , ca eu nu cred chestia asta
    “însă telefoanele fac exact aceleași lucruri”
    “Ce e aia telefon mobil? Un dispozitiv care permite efectuarea de comunicări la distanță”
    Telefoanele sunt alea butucanoase cu taste cu display minuscul…din moment ce ai spus ca telefoanele fac aceleasi lucruri eu ti am pus o lista prin care ti am demonstrat ca nu toate telefoanele fac aceleasi lucruri
    Telefoanele la care te referi in ultima fraza sunt Iphone si Galaxy , pai astea sunt smartphone uri nu telefoane
    “Ce e aia smartphone? Un dispozitiv care permite efectuarea inteligentă a comunicării de la distanță” , Smartphone urile nu fac deloc aceleasi lucruri

  102. Nici macar Srb nu a dus prostia la asa nivel la cat ai dus o tu , mi se pare aberant sa afirmi ce ai afirmat tu , din comentariile tale asta rezulta
    ” însă mie mi se pare o prostie să ceri de la un telefon să poată tăia lemne…” sincer parca am cerut tehnologie stelara
    ” Ba da, dar să nu ai pretenția să tai lemne cu telefonul” inca o dovada ca ma acuzi ca cica cer mult de la Apple ….si mar de unde stii tu ca am un fix pe procesor ? dovedeste
    Nu stiu care e nivelul tau de psihopatie , dar nu e in regula oricum

  103. Tu vrei sa iti desenezi ca sa pricepi intrebarea ? Bine iti desenez
    Tragi la liniuta si scrii totul despre exagerarile pe care le fac eu in in legatura cu display ul lui S6
    -luminozitatea e asa
    -contrastul e pe dincolo
    -claritatea este nu stiu cum etc (adica alte exagerari in proportie de 80% cica )
    Asta trebuie sa faci si tu …ca daca este sa vorbim de intamplari de prin al doilea razboi mondial vorbim sa stii
    Tu esti la curent cu intamplarea de acum cativa ani cand sa descoperit ca primul iphone avea perderi enome de semnal , dar era promovat mult mai bun decat celalti? au recunoscut cei de la Apple …asa ca nici ce zicea Apple nu avea nicio reflectare in viata reala

  104. Mie nu mi ai transmis nicio informatie utila ….nu am nevoie de lectia de educatie de la tine , sunt om gresesc e normal ….tu te legi de niste chestii inutile evitand sa raspunzi la intrebari , ca ti am pus trei (eu ti am raspuns tie )
    -dar tu ce cauți aici ?
    -scopul intervențiilor tale care e ?
    -tu cu ce contribui pozitiv aici?
    Raspunde la astea la asta si nu uita sa aduci dovezi ca eu sunt obsedat de procesor cum ai confirmat ….DOVEZI

  105. Tu esti un troll neinformat , si nu stii tu ce imi place mie …singurul mod prin care iti dai seama ca declaratiile mele nu coincid cu realitatea este sa te informeazi si sa aduci argumente solide nu trolat
    Eu cand am cerut dovezi la acuzatiile care mi se aduc nu am primit nimic , nici raspuns la intrebari
    Acum ai prin si tu aripi ca in rest te desfinteaza Viorel , ca daca este sa imi dau seama din comentariile tale ce iti place ca oricum ele in proportie de 99,99% nu coincid cu realitatea si ne minti in continuu tu te crezi trimisul lui Steve Jobs pe pamant

  106. Doamne fereste, desfiinteaza cu doi i. Si 2 la mana daca tu zici ca android si samsung sunt peste iphone, noi de aici ar trebui sa nu intelegem ca iti place samsung si android?! Ai nevoie de un doctor?

  107. Deci cu toate acestea cum zici tu, 10 nuclee amoled plus baterie mult mai mare, reusesc sa scoata doar atat peste un amarat de iphone?!

  108. Foarte bine că e mulțumit! El este, altul nu este, și viața continuă. Unii sunt mulțumiți de viteza de deschidere a joculețelor pe Note 7,alții vor mai multă viteză.
    Noi toți suntem diferiți, și nu e rău să fie așa.
    Cu toate preferințele omului, articolul spune că rezoluția mare nu consumă mai mult decât cea mică.

  109. Sala a reacționat dupa îndelungi așteptări si asta e valabil la orice spunea ceva wow despre Note 7. Cand prezenta iris scanner-ul iarăși pauza, si zicea that’s right(sau ceva de genul) si de abia atunci se trezea si publicul că mă,ăsta așteaptă aplauze,hai sa aplaudam. Multe faze din astea au fost,stiu ca am urmărit si eu prezentarea,nu live ca era un eșec total transmisia ci reluarea pe YouTube.

  110. Credeam că am fost clar până acum: luminanța ecranului montat pe S6 este cu 80% mai mare pe hârtie decât este în realitate.

    Când am să caut să iau un iPhone de „acum câțiva ani” am să-i verific semnalul.
    Crezi că am vreo problemă să enumăr problemele pe care le are 6s (și care nu-s puține)? Niciuna, pentru că eu nu fac parte din categoria celor care își apără necondiționat alegerile.

  111. Dacă nu știi care este nivelul meu de psihopatie, nu este o prostie să faci afirmații pe marginea lui :)?

    Într-un dialog e bine să ai capacitatea de a analiza punctele de vedere ale altora, de a recunoaște adevărul din spusele lor și de a ți-l schimba pe al tău, dacă descoperi că greșești (de ex, eu apreciez ecranele AMOLED ca fiind mai bune decât cele LCD; ok, au culorile deschize departe de cele reale și un grafician ar fi nemulțumit, însă per ansamblu un ecran A aduce doar beneficii telefoanelor; de aceea n-am să spun niciodată altfel, pentru simplul motiv că nu sunt montate pe telefonul pe care îl folosesc eu), însă analiza aceasta se face în baza unui dialog continuu, în baza unor schimburi de informații și în baza unor „de ce – pentru că”, or eu nu văd niciun „pentru că”, ca răspuns la neclaritățile mele de moment.

  112. În momentul acesta tu afirmi că articolul publicat aici și în care este comparată viteza lui 6S și a lui N7 prezintă o minciună.

  113. Jalnic de tot răspunsul tău. Pe tine ca utilizator mulțumit de android cu ce te afectează in utilizarea zilnică a telefonului “aruncatul cu pietre in android”??? Pe logica ta,ar trebui sa intru si eu pe androidauthority(ca am dreptul,nu?) toată ziulica si sa laud iPhone si iOS si sa sar ca arsul cand se iau de ei. Si pe acolo daca arunca cu pietre toată ziua in iOS si iPhone,cu ce ma afectează asta pe mine utilizator mulțumit de iPhone??? Si de ce m-as simți obligat sa le iau apărarea? Îmi da Apple de mâncare?

  114. Nu am zis nimic de produsul prezentat,Note 7 in acest caz,pe care il consider un produs reușit. Eu vorbeam strict de event-ul de prezentare. Un coleg medic si l-a comandat de la Orange(450€ la ab de 30€/luna la prelungire) si o sa am ocazia sa-mi fac si o părere cât de cât obiectiva despre el in curând. Momentan ma aflu in concediu pana pe 14.09 si intre timp ii va ajunge sigurat telefonul. Ai dreptate,nu ar trebui făcute asemenea comparații de către nici o tabăra. Daca un produs e mai bun ca si cel al concurentei la nu stiu ce capitol,lasă utilizatorul sa decidă asta si nu îmi bagă tu producător pe gat asta. Eu știam ca este interzis reclamele comparative de genul Pepsi vs Cola,Mac vs PC șamd,nu?

  115. Singurul adevar aici este ca esti extrem de greu de cap , tu mereu o tii pe aia cu “S6 este mai slab la baterie decat 6S”
    Daca te as mai explica o data ar insemna sa mai scriu un comentariu lung de 2 pagini , iar tu vii si , iar spui “S6 este mai slab la baterie decat 6S” , si nu am rezolvat nimic

  116. Stii ce , daca esti incapabil sa raspunzi direct la intrebare fara sa trolezi ar fi bine asa , eviti sa raspunzi concret la intrebari , o iei cu alte chestii
    Eu nu inteleg ce treaba ai tu ce cred eu despre comparatia vitezei intre 6S si NOTE 7?
    Tu ai intrebat “Cum poate fi mai rapid Note 7, dacă deschide aplicațiile mai greu decât o face 6s?”, iar eu am intrebat “Detii cumva un NOTE 7 si ai vazut ca aplicatiile se deschid mai greu?”
    , daca tu stii ca NOTE 7 deschide aplicatiile mai greu decat 6s pur si simplu ai testat unul sau detii unul …ca daca vorbesti din testele facute de altii e clar
    Detii sau ai testat un NOTE 7? da sau nu

  117. “Dacă nu știi care este nivelul meu de psihopatie, nu este o prostie să faci afirmații pe marginea lui :)?” , nici tu nu l stii pe al meu , asa ca si tu faci afirmatii
    “Într-un dialog e bine să ai capacitatea de a analiza punctele de vedere ale altora, de a recunoaște adevărul din spusele lor și de a ți-l schimba pe al tău, dacă descoperi că greșești”, corect , dar eu cum am spus ce e corect e corect , tu de alta parte nu vei recunoaste niciodata
    “ecranele AMOLED ca fiind mai bune decât cele LCD; ok, au culorile deschize departe de cele reale” , se vede ca nu ai pus mana pe un S6 sau S7 …LCD nu revalizeaza cu realul niciodata cu naturalul da , dar cu realul mai putin …..evident nu stii ce este un display amoled care reprezinta varful tehnologiei de afisare , aproape de standardele perfectiunii de afisare , itii pot face o lista in care sa ti demonstrez ca LCD nu are nicio treaba REALUL….daca te intreb ce inseamna realul la un LCD habar nu ai

  118. “Îmi da Apple de mâncare?”, probabil ca iti da din moment ce aperi cu atata inversunare Apple , si o ridici la gradul de zeitate IT
    “Pe tine ca utilizator mulțumit de android cu ce te afectează in utilizarea zilnică a telefonului “aruncatul cu pietre in android”???”
    Daca intri pe un site IT si participi la discutii ei bine mereu va fi site ul impartit in doua , daca se discuta despre toata lumea(IOS si Android) se face referire si la utilizatori , sincer parca nu stii ce e pe acest site
    “Pe logica ta,ar trebui sa intru si eu pe androidauthority(ca am dreptul,nu?) toată ziulica si sa laud iPhone si iOS si sa sar ca arsul cand se iau de ei”. este o lume aproape libera poti sa faci ce vrei , atata vreme cat nu vezi un afis cu reguli legat de exclusivitati poti intra , dar spre deosebire de site uri IOS nu cred ca cei de acolo au nesimtirea sa iti spuna in fata sa pleci pentru ca folosesti IOS , cum se intampla aici
    “Si pe acolo daca arunca cu pietre toată ziua in iOS si iPhone,cu ce ma afectează asta pe mine utilizator mulțumit de iPhone??? Si de ce m-as simți obligat sa le iau apărarea?”
    Este exclusiv decizia ta nu te obliga nimeni sa iei apararea nimanui sau sa postezi ceva pe site , oricum tu ca utilizator de IOS probabil ti se pare o anomalie sa intri pe alte site uri care nu sunt exclusiv Apple
    Oricum tu ai o ura foarte mare impotriva android si tot ce exista legat de el , de aceea le spui sa plece de aici utilizatorilor android ca e pur si simplu inutil ce spun chiar daca spun adevarul ” Încep sa devin plictisitor si pe cei de la Mercedes oricum nu-i interseaza asta,REPET,CHIAR DACA AM DREPTATE!! ”
    Probabil nu i suporti deoarece probabil ataca Apple si nu iti place acest lucru chiar daca au dreptate , probabil vrei sa laude Apple in continuu si sa accepte ca Apple sa i bage pe gat tot ce doreste
    Acum te intreb daca nu iti convine de utilizatorii android de pe site care chiar daca spun adevarul “Credeți ca un utilizator mulțumit de iPhone va trece brusc pe android din cauza comentariilor voastre,chiar sa fie ele si adevărate?” , tu ii preferi exclusiv pe ce IOS care troleaza tot in special android si spun si lucruri distorsionate masiv , si mai si vrei sa se spuna lucruri constructive chiar daca utilizatorii IOS troleaza orice in special android? “nici nu aveți nimic constructiv in discuții pt un pasionat de idevice.”

  119. Disqus permite doar blocarea utilizatorilor înregistrați și cred că persoana în cauză este guest.
    M-am informat destul de superficial și este posibil să greșesc, însă am citit că mesajele utilizatorilor guest trec obligatoriu prin filtrul moderatorilor; dacă este așa, te-aș ruga să oprești partea din mesaje care face aprecieri asupra persoanei mele (doar acea parte din mesaje și nu tot mesajul, pentru că e departe de mine gândul să doresc cenzurarea părerilor cuiva – indiferent cum sunt
    ele: bune sau proaste – și nici nu mă pot simți jignit de aprecieri
    lipsite de logică, însă aș vrea ca mesajele să se refere la subiectele
    discutate și să nu treacă la aprecieri de ordin personal).

    Mulțumesc încă o dată.