iPhone 7 are 32 GB, 128 GB si 256 GB stocare

iPhone 7 cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare Toshiba urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, spre multumirea fanilor.

iPhone 7 are 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare conform unui document aparut in cursul acestei zile pe internet, el parand sa demonstreze marea schimbare a Apple. Documentul listeaza module de memorie interna flash NAND produse de catre Toshiba, un partener traditionat al Apple pentru iDevice/Mac-uri.

Nu se stie deocamdata de unde provine acest document, insa el confirma zvonuri anterioare care spuneau ca iPhone 7 are 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare. Nu este surprinzator nici faptul ca iPhone 7 ar urma sa aiba spatiu de stocare Toshiba, avand in vedere ca toate terminalele lansate inaintea sa aveau aceleasi componente.

Apple este criticata de ani de zile deoarece vinde doar terminale cu 16 GB spatiu de stocare, multa lume asteptand lansarea iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare. Acest lucru este dorit de multi si zvonit de altii, impreuna cu schimbarea in ceea ce priveste spatiul mediu si maxim pentru stocarea datelor.

iPhone 7 ar trebui sa vina cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare

Toshiba si Samsung urmeaza sa furnizeze medii de stocare NAND flash pentru iPhone 7, astfel ca ambii producatori ar trebui sa livreze catre Apple componente cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, iar ele ar trebui sa aiba si performante mult mai bune decat cele implementate in momentul de fata in iPhone 6S.

iphone 7 32 gb 64 gb 128 gb

Avand in vedere ca acest document nu are vreo nota de certificare a unui producator, el trebuie tratat la fel de circumspect precum cutia iPhone 6SE aparuta in cursul acestei zile. Exista totusi sanse ca informatiile din document sa fie mult mai adevarate, dar deocamdata nu avem vreo confirmare 100% clara a acestui lucru.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare pregatita de catre compania Apple si cat de mult v-ati dori ca modelul cel mai ieftin al iPhone 7 sa aiba minim 32 GB spatiu de stocare incepand de anul acesta.

248 COMENTARII

  1. Personal cred ca 128gb este suficient. Nu inteleg de ce 32 apoi 128, de ce nu 64? Adica vorbim de 4k..filmezi 5minute si deja ai cativa gb

  2. cea mai buna solutie este cea de 128gb cred.Am si zis ca odata cu ipad pro din noiembrie, toate ios device incep sa aibe 32 128 si 256

  3. Altii au inceput sa faca deja trecerea la minim 64gb oferiti, iar Apple abia reuseste sa ofere si ei pt utilizatori 32gb.
    Asta e Apple..mereu in spate cand vine vorba sa mai taie din profit…

  4. Da, dar altii ofera posibiltiatea sa pui card de memorie de 256gb, ceea ce Apple nu ofera.
    Iar altii iti ofera 64gb, fara sa-ti ceara 1$, Apple pt aia 256gb o sa ceara cel putin 200$

  5. Ultimele carduri de memorie produse de Samsung iti ofera aceeasi viteza, deci nu pierzi nimic si nu vorbim despre maximul oferit, vorbim despre minimul oferit.
    Platest 800$ si primesti 32gb vs platesti 800$ si primesti 64gb

  6. in lumea apple sunt cei pt care banii nu reprezinta o problema…ca dai 800 sau 1000 sa iei cat ai nevoie..am vazut ce viteze au cardurile pt note 7…

  7. Asta este o mare minciuna si o stii si tu. S-au dus vremurile cand Apple era considera o companie pt cei cu bani. Utilizatori de Iphone ii vezi peste tot si shaormarii au Iphone…impresiile astea le au doar cei saracii.
    Nu aveai unde sa vezi ce viteza au cardurile de memorie de la Samsung.

  8. iphone costa la fel ca inainte…un mac la fel..un ipad la fel…deci ce s-a intamplat? din moment ce tu te uiti ca ceilalti ofera pt 0$ in plus mai mult..inseamna ca banu este problema si nu altceva

  9. Viteza de scriere si citire este atat de mare incat este insesizabila diferenta.De la an la an viteza memoriilor creste, dar doar pe foaie se simte, utilizatorii nu simt nicio diferenta pt ca este vorba de milisecunde.

  10. Apple nu are nicio scuza ca nu au oferit pana acum minim 32gb, nu le mai cauta scuze. Daca firmele chinezesti pot, daca petardele AllIVIew pot..si Apple putea demlt

  11. Daca era cumparat doar de oameni cu bani, cumparau cea mai scumpa versiune. Este cumparat de saraci, care au impresia ca le-a crescut rangul si sunt priviti altfel. Se pare ca si tu esti unul dintre ei.

  12. da arata faptul ca este cumparat de oameni fara bani, ce pun mai mult pret pe un kkt de device inloc de alte lucruri mai importante

  13. Pt ca repeti incontinuu ca Iphone-ul este un telefon pt bogati,dar in conditiile in care ala care invarte la shaorma si-l permite,inseamna ca nu e chiar asa.

  14. Telefoane pt bogati sunt cele din aur, care costa de 10 ori cat un Iphone, dar se pare ca nu am vazut pe strada pe unu sa umble cu un asemenea telefon sau la shaorma sau la Mc cand ma intreaba daca vreau gheata in cola.

  15. am zis ca apple este un brand premium si nu accesibil pt oricine.Ca sa fii in ecosistemul lor nu ai cum sa iti permiti cu un kkt de salariu mediu in Romania de 1500 euro/luna

  16. nu vezi multi sa isi permita apple watch solid gold, multa lume se plange ca ipad pro l-au scumpit oficial cu 100$….este vorba cat platesti si pt ce.

  17. Aici nu vorbim despre ecosisteme, vorbim despre Iphone si in cazul in care nu stiai vorbeam despre faptul ca Apple s-a zgarcit 3 ani de zile sa ofere minim 32gb memorie.

  18. Se pare ca nu intelegi. Este vorba de varianta minima pe care ti-o ofera. Nu ma intereseaza care e varianta maxima. Pt aia 112gb ei te taxeaza cu 200$, pt aia 16gb in plus ca sa ajungi la 32gb, nu te taxau cu nimic, doar s-au zgarcit.

  19. e ca si cum te uiti la Ferrari masina de 200.000 euro si zici,pai baa de ce costa atata cand un S class imi ofera mult mai multe la un pret mult mai mic?!

  20. Multa lume nu-si cumpara Apple Watch, asta odata si doi, zvonurle spun ca Apple Watch 2 va fi lansat la un pret mai mic. Cand in istorie a mai scazut Apple pretul la un produs nou lansat? Se pare ca oamenii nu au mai muscat gogoasa

  21. Nici cu Ipad numai musca oamenii gogoasa…s-a dus gata era tabletelor. Cand vor aparea si ecranele flexibile..de faci din smartphone de 5″ tableta de 10″..ei bine atunci tabletele vor murii de tot.

  22. Nu este vorba de 200$ sau la ce ma uit eu, X sau Y. Este vorba ca Apple nu a oferit minim 32gb memorie pt ca ei nu aveau nimic de castigat din asta, doar de pierdut, desii utilizatorii aveau doar de castigat. Tu fara sa ataci la persoana nu te simti bine?nu te duce capul mai mlt?

  23. Cum scriai tu: “în lipsă de inovații, bagă specs”

    Departe de mine de a acuza că Apple doar “bagă specs”, așa cum acuzai tu pe Samsung, eu consider că e bine că specificațiile să devină tot mai bune, de la generație la generație.
    Ceea ce vreau să scriu este că uneori, unii comentează cu o mare doză de ipocrizie, fiind prea părtinitori.

  24. eu am atacat? am pus o intrebare. mai mult tu ai inceput sa arunci cu remarci cand ai zis ca sunt nu stiu cum.Este simplu ai bani de ecosistemul apple ok, iti iei, nu te mai intrebi de ce apple este zgacita sau nu.Nu te priveste.Te muti pe android.

  25. N-am voie sa fac afirmatie ca Apple este o companie zgarcita? sau nu am voie sa ma intreb daca este Apple o companie zgarcita sau nu? Cine zice asta?

  26. sa ii spuna cineva celui de jos…ca momentan stim specs…dar inca nu stim ce putem face cu butonul tactil…daca are functii ce o sa le folosim zilnic?asta nu este “specs”.fara jack audio este lansarea unei noi ere,unde si restul vor renunta pt eventual usb-c…iar fara specs..

  27. Vanzarile scad, indiferent ce face Apple. Oamenii au inteles ca tabletele sunt inutile si nu inlocuiesc PC sau laptopul. Sunt doar niste telefoane mai mari si cam atat.

  28. generatia facebook,office, incep sa foloseasca ipad pro,designer mai degraba au ipad pro/wacom decat laptop normal care este useless

  29. Nu, la mine problema e, ca puteau sa ofere demult minim 32gb, dar nu au facut-o din zgarcenie. Nu vorbesc de pretul pe care il platesti tu, eu, X sau Y…vorbesc de pretul pe care Apple il plateste ca sa ansambleze un Iphone.

  30. Zvonurile spun ca Apple Watch 2 va avea un pret mai mic la lansare decat primul Apple Watch lansat. S-au bazat prea mult pe puterea brand-ului si a marketing ului

  31. Pentru Apple Watch, oamenii nu s-au mai aruncat asa sa plateasca sa aiba ultima “inventie”. Au venit cam ultimii pe piata cu smartWatch, oamenii aveau pretenii mari pt ca umblau de ceva timp zvonuri ca Apple lucreaza la un smartwatch si cand au venit, au adus un produs ca toate celelalte..nimic nou, iar vanzarile si-au spus cuvantul.

  32. Nici pana in ziua de azi, Apple nu a publicat numarul de smartwatch uri vandute, iar oamenii preconizau ca vor vinde undeva pe la 50-60 de milioane de smartwatch-uri, iar realitatea e ca nu au vandut mai mult de 10 milioane.

  33. Singurul lucru pe care Apple il are si restul nu-l au..este Force Touch pe care il folosesti sa schimbi fata la ceas.Cat de des faci asta tinand cont ca nu poti instala alte fete? total inutil

  34. pai cand a aparut apple watch, pe langa force touch, a venit cu optiune de 2 marimi(incheieturi pt fete si mai groase pt baieti),multe variante de materiale,curele,au inovat cum iti schimbi cureaua.La un ceas adevarat tot timpul trebuie sa merg la service, si dureaza cam 4-5 min.Este singurul care foloseste materiale precum un ceas de marca elvetiana(apple watch si edition)

  35. Astea sunt inovatiile Apple? materiale folosite? 2 marimi? curele scoase? pai atatia ani la ce au lucrat? la curele sau la smartwatch? iar la materiale au avut doar varianta din aur, ca stainless steel exista pe Moto, iar varianta de aur au folosit-o pt marketing..au dat gratis in stanga si in dreapta

  36. Este perioada in care Joni Ive a devenit curierul vedetelor..i-a scos pe toti pe teren ca sa faca reclama la smartwatch si tot degeaba.

  37. Dețin un iPad pro 12.9″ + Smart keyboard de 2 luni de zile si pot spune ca mi-a înlocuit laptopul complet. Dacă intr-adevăr vrei ceva portabil, poți sa faci niște compromisuri. Singurul dezavantaj este pentru persoanele care vor sa se joace.
    Hai sa-ți dau cateva exemple ca sa-mi susțin si argumentul de mai sus:
    1. Cu o aplicație numita splashtop 2, ma pot conecta prin intermediul Internetul la computerul pe care il am acasă si ma pot folosi de puterea lui de procesare pentru tot ce nu pot sa fac momentan pe tableta.
    2. Cu noua suita office 365, pot sa-ți spun ca am reușit inclusiv sa convertesc facturierul de la firma in Excel. Acum putând emite facturi fara sa mai depind de un pc sau laptop.
    Si lista poate continua, dar nu stau aici sa scriu romane.
    3. Bateria este fenomenală. Am garantat aproape 9 ore (cam atât am putut sa scot) de lucrat pe el fără sa-mi fie frica ca ramân fără baterie. N-am avut laptop pana acum care sa ma țină mai mult de 2.5h bateria cu workflow-ul pe care il am eu de obicei.
    Si lista ar putea continua, dar nu stau aici sa scriu romane. Fiecare își alege lucrurile când vine vorba despre astfel de lucruri (pc, laptop, tableta) in funcție de ceea ce are de făcut.

    In legătura cu ce ai scris despre Apple si incăpățânarea lor de a scoate si ultimul ban din buzunarele noastre pe niște lucruri clar depășite, ai dreptate, ce pot sa zic, asta este… Si eu sunt dezamăgit profund de ei cel puțin pe partea de OS. Sunt utilizator si fan împătimit din 2008, însă nu pot sa nu văd cum prin anumite lucruri Apple își cam bate joc de noi, clienții, care pana la urma i-am adus in postura pe care o ocupa acum. Din păcate, cu tot cu problemele pe care le-a avut Apple in ultimul timp, personal consider ca nu are cu adevărat un competitor in android. Am vrut in ultimii 2 ani sa fac trecerea pentru ca soția a avut niște probleme cu Apple si i se pusese pata sa plecam din ecosistemul lor, dar nu s-a meritat. Am avut mult mai multe probleme cu android decât am avut cu Apple si in consecință am decis sa ii mai dam o șansa celor de Apple, poate totuși încep sa-si mai revină. 🙂

  38. corect, dar cred ca acest user este aici doar ca sa se contrazica.Din moment ce face niste declaratii fara sa se intereseze inainte

  39. cand au inceput sa aiba vanzari slabe? iti zic eu incepand cu 2016.Cand au inceput sa ofere minim 32 pt device ce ruleaza iOS?iti zic eu:in noiembrie cu ipad pro.Am zis de atunci, iti pot confirma colegii ca a fost primul semn ca Apple trece la 32 128 256 cu toate

  40. vanzarile slabe au inceput din 2016,decizia de a baga 32 minim a inceput din noiembrie 2015.Deci decizia a fost luata inainte de vanzarile slabe

  41. poate la celebritati…serios tu te informezi inainte sa spui aberatii..cum sa ofere ei gratis ceasuri de 10-17.000$,ca si asa orice sarac isi permite sa isi schimbe ceas de 15.000euro anual

  42. Intre un Ipad Pro si un MacBook..as alege MacBook fara sa clipesc. Poti face tot ce ai enumerat tu mai sus, chiar mai mlt, are aproximativ aceeasi dimensiune, iar diferenta de pret este mult prea mica. Iar autonomia bateriei este cam aceeasi.

  43. Omul a venit cu niste argumente solide si a recunoscut ca este dezamagit de Apple pt ce am zis si eu. Tu ai luat doar apararea companiei Apple, iar cand a venit vorba de tableta ai dat exemplu Facebook si citit carti.

  44. am zis ca multa lume a schimbat biblioteca cu ipad…nu am zis ca pt asta mi-am luat eu.Mai citeste o data te rog.Deci cei ce scriu carti, sau citesc laptopul devine usor usor useless

  45. Din curiozitate te întreb. .dc Ipad Pro si nu MacBook? Adica ipad+tastatura ajunge sa fie aproape la fel de gros ca un Ma ai aceeasi autonomie si multe altele peste.

  46. pt ca probabil se descurca doar cu ipad care este mai ieftin si are si calc acasa.Daca nu avea calc deja probabil avea macbook si nu ipad pro

  47. Ipad Pro versiunea de 128gb costa 949$ ( am pus 128 ca ai nevoie de spatiu, nu ai ce sa faci cu 32) + 170$ = 1118$
    Comparativ cu MacBook 12″ = 1299$ ( care ofera mai multe memorie++++)
    sau MacBook Äir 11″ = 899$

  48. macbook air este depasit si ca hardware si ca display.Singurele 2 avantaje sunt ca tine bateria mult si ca…este ceva mai ieftin

  49. Faptul ca au aparut piese hardware mult mai bune, asta nu inseamna ca pe cele vechi nu poti folosii programe. Daca ai un macbook air ce faci cu el?il arunci?
    Iar Macbook de 12″ ce are?

  50. eu am 2 Macbook 12″ Aici nu stiu ce sa iti raspund.Poate el a vrut sa incerce si ipad pro tinand cont ca are un calculator deja si nu are un buget mare sa ia de toate

  51. Era wireless a început demult, nu cu iPhone 7. Wireless înseamnă protocoale Wi-Fi, Bluetooth, etc, inventate demult, de alții. Apple nu face altceva decât să crească dependența clienților de cablurile proprietare Apple.

  52. sa ii spuna cineva celui de sus, ca datorita iphone 7, BT5 apare pe piata, datorita lipsei mufei toate companiile vor fi determinate sa isi imbunatateasca accesoriile wireless.Si datorita iphone 7, pe viitor vor aparea smartphonurile si tabletele fara porturi.

  53. BT5 apare pe piata ca o evolutie normala. BT5 va fi adoptat de toti indiferent daca Apple va implementa sau nu BT5 in telefone. N-are nici cea mai mica legatura BT5 cu Apple. Este interesant modul tau de a privii lucrurile.

  54. 2 motive simple pentru care am ales iPad pro in detrimentul unui laptop.
    1. Pentru iPad pro am avut o reducere destul de mare (350E) la momentul achiziției.
    2. Am deja un calculator (desktop) suficient de puternic pentru absolut tot ce-mi trebuie. Iar dacă aplicația pe care am menționat-o mai sus îmi oferă posibilitatea de a ma conecta la el, chiar n-am văzut un motiv pentru care as plăti prețul destul de piperat pe care l-ar avea un MacBook (cu o configurație pe placul meu).

    Asa cum am precizat si in postul anterior, fiecare își alege aceste lucruri in funcție de nevoie/circumstanța. Uite spre ex, soția deși are o tableta la fel, nu poate/nu vrea sa fie mai productiva cu tableta pentru ca nu are mouse si ii e lene sa-si folosească degetul. :)) Eu unul in schimb la momentul actual sunt foarte mulțumim de achiziție.

  55. Coincidenta ca Apple si BT5 fac acest pas in acelasi an, chiar daca iphone de acum nu va avea suport BT5 ci probabil cel din 2017.Apple a scos cd rom cand a vazut ca exista ceva mai bun etc.Apple ia decizii in functie de tehnologiile care exista sau urmeaza sa existe

  56. Hai sa-ți zic o chestie referitor la faza asta cu spațiul. Eu am versiunea de 32gb si pot sa-ți spun ca n-am nici 8 gb ocupati. Folosesc in permanenta serviciile de “Cloud storage” (atât Apple cât si Microsoft) si îmi stochez aproape toată informația acolo sau pe hdd-uri externe.

    Ca tot am văzut discuțiile referitor la bugetul pe care se presupune ca l-as avea. Nu pot sa zic ca ma dau banii afara din casa, dar nici nu mor de foame. Faza e ca si dacă as întoarce banii cu lopata n-as plăti 100-200$ in plus pentru spațiu de stocare din cauza motivului dat mai sus, la fel cum n-as plăti acea suma de bani pentru versiunea cellular, când am posibilitatea oricând sa fac hotspot de pe telefon. Sunt niște chestii practice, nu neaparat din lipsa de fonduri. 🙂

  57. acum te-ai lamurit?si gandeste-te ca este inceputul.Sa vedem care este viitorul pt macbook din octombrie.Apple asa a zis, cu cat cele mici devin importante cu atat ii obliga pe cele mari sa le faca si mai performante

  58. BT5, ar fi aparut pe piata indiferent daca Apple exista sau nu. Tehnologia avanseaza pur si simplu, iar Apple este un simplu client pt BT5 si nimic mai mlt, asa cum vor fi si multi altii. Daca la anul AllView va avea BT5 inaintea celor de la Apple inseaman ca BT5 a aparut pt AllView? n-are nici cea mai mica logica ce zici tu acolo. BT5 este un produs scos ca sa fie vandut pt TOTI care il vor, nu este un produs scos pt Apple.

  59. Faptul ca tableta devine laptop, nu inseaman ca tabletele sunt mai bune sau ca vor inlocuii laptopurile. Practic laptopurile vor primii doar un alt nume. Tableta inseamna doar tableta, cand i-ai atasat tastatura+mouse..deja e laptop. Sincer cred ca viitorul este al celor hibrid, si tableta si laptop.

  60. Apple doar cumpara ce apare pe piata, BT5 apare ca o evolutie normala de la BT4, multi altii vor cumpara si vor implementa BT5 in device-uri. Deci de unde si pana unde BT apare DOAR DATORITA Apple?

  61. Ai dreptate ca sunt multi saraci care isi cumpara un lucru luxos, dar de aici si pana sa-ti dai cu parerea cati bani are unul sau altul e cale lunga.

  62. Apple spunea ca nu adopta tehnologiile care nu sunt mature. BT 5 este imatura deocamdata, pentru ca nu se cunosc efectele pe care le poate avea.
    Asa cum spune si @Dre, BT 5 apare ca o evolutie normala, unde Apple nu are nicio contributie. Nimeni nu stie daca iPhone 8 va avea BT5 sau nu, doar tu :)))
    Apple este in urma rau cu tehnologiile, si tu crezi ca va veni cu ultima tehnologie inventata si inovata de altii. Pana la iPhone 8, va aparea Galaxy S8 edge, Note 8, etc.

  63. Kkt de salariu mediu de 1500 euro, tu sti ce vorbesti ? 6700 lei nu cred ca e un kkt de salariu mediu in Romania, hai sa fim seriosi, ti-am luat apararea mai sus dar aici nu sunt de acord.

  64. Este exact ceea ce face Srb Srb: isi da cu parerea despre oameni daca sunt bogati sau saraci, fara sa aiba cel mai mic habar despre ei.

  65. Exact..prin absurd..sa zicem ca BT5 apare in decembrie 2016..pana la urmatorul Iphone mai sunt cel putin 6 luni..sa nu zic 10 pana in septembrie. Pana scoate Apple, Iphone ul cu BT5…BT5 s va gasii si in Xiaomi..sa numai vorbim de restul de producatori care scot telefoane in perioada Ianuarie-Septembrie.

  66. Prin astea vrea sa spuna ca pentru el, 1500 euro lunar inseamna mult prea putin :))) Omul asta spune ca are firma de constructii, iti imaginezi ca ar trebui sa stie putina legislatie in domeniul muncii, si ar trebui sa cunoasca piata fortei de munca in domeniul constructiilor.
    Asta demonstreaza ca tot ceea ce scrie el este pura fabulatie.

  67. copii, am si spus mai devreme ca probabil iphone 2017 va veni cu BT5 si pana atunci poate S8 sa vina cu el deja.Dar vad ca cititi printre randuri.Haide ca va las sa va delectati

  68. Gresesti!! Lansarea BT5 va fi amanata sau devansata asa fel incat sa coincida cu lansarea iPhone 8. Poate se va lansa odata cu keynote-ul de prezentare a iPhone 8, cand cine stie… Tim Cuc ar putea spune ca Apple a inventat o noua tehnologie pe nume Bluetooth 5, care functioneaza ca prin magie, si pe care… au patentat-o!
    Orice este posibil…

  69. Vroiam sa zic 500 euro salariu mediu in RO.Dar dupa parerea mea ca sa traiesti “mediu” in RO cam 1500e/luna ar trebui sa fie.

  70. E vorba de oportunitate.Ei pot trai doar de pe urma Apple.Nu poti compara Allview cu Apple care e cea mai mare companie de smartphonuri.Tehnologia evoluează rapid în domeniile unde e un interes mare financiar ,smartphonurile având probabil cea mai spectaluoasa creștere.

  71. ai tu cum garanta ca cei de la Bluetooth Special Interest Group nu au vorbit cu cei de la Apple? sau cei de la apple nu testeaza si intreaba in stanga si in dreapta?

  72. Corect, toti vor renunta. Dar standardul va fi USB-C, in niciun caz Lightining. Diferenta intre trecut si prezent cand Apple a renuntat la anumite tehnologii est ca in trecut la acele tehnologii aveau toti acces si asa au devenit standard in industrie. De data asta Apple face trecerea la Lightning, unde doar ei au acces, deci nu va devenii un standard.

  73. Bluettoth Special Group poate a vorbit cu toti producătorii de pe piata sau poate nu a vorbit cu nimeni pt ca e logic ca toti vor face upgrade la BT5, un lucru e clar..afirmatia ta este total eronata si rupta de realitate.

  74. Pt toti va fi standardul USB-C, inclusiv pt laptopuri, sisteme audio s.a.m.d
    Probabil Apple trb sa recupere ai din profitul pierdut pe cei 16gb in + si mai scot ai ei din piese.

  75. Iar Apple scoate acum din porturi, doar pt a mai obtine niste bani din vanzarea de convertoare..pt ca foame de bani foame de bani..si pt ca scuze penbile din partea fanilor

  76. toti fac ce fac pt bani.useless comentariul.dar asa cum tu jignesti apple acuma, probabil ai jignit compania si cand au renuntat la floppy si apoi cd rom si flash in ios…acuma ti se pare normal si zici ca nu este asa

  77. In timp ce fanii Apple si-ar bate si mama pt companie, iar forumurile sunt pline de oameni care iau apararea companiei, Apple nu are nici cel mai mic respect pt clientii sai, dar nici cel mai mic :))

  78. Nu ai de unde sa stii ca Apple este prima companie care ia decizia in directia asta. Nu exista nicio dovada pt asta. Este doar parerea ta personala ai nimic mai mult.

  79. Depasita in mintea ta.
    Poti sa cumperi la 120 lei card Samsung la 128Gb cu viteze de scriere de pana la 80mb/s si citire pana la 90mb/s.
    Pentru stocare poze, clipuri si muzica nici nu simti diferenta fata de memoria interna.

  80. Dap in romania parca versiunea de 16gb este cea mai cumparata. Diferenta pentru urmatoare optiune cu spatiu de stocare mai mare este parca de peste 500 lei.
    Pana in 150 lei imi gasesc un card SD de calitate si vitze OK de 128gb si preturile continua sa scada la carduri.

  81. Lacasul pt card se afla un lacasul pt cartela sim, deci nu au sacrificat nimic. Si nu baga 256gb pt ca nu ar avea clienti. Poti sa pui carf mai ieftin sa ajungi la acel storage.

  82. Daca era de 128gb sau daca era de 16gb n-am idee. Dar shaormar sau casier la mc Donalds am vazut si cu Iphone 6 si cu 6+ ( posibil si fie si S iti dai seama mai greu)

  83. Cool story, par cam inventate dar cool story.
    La ce folosesti tu iPadul si un telefon iti inlocuia laptopul. Pacat ca ii lipsesc chestii de bun simt pentru o munca de productivitate decenta ca de exemplu un file manager sau aplicatii adevarate de PC nu software limitat de telefon.

    Sper ca iti dai seama ca suitta Office pentru PC nu este la fel ca cea pt. sistemele mobile.

  84. acuma ofera 64 la pret de 1000$ sa zicem…de ce, daca samsung nu stoarce bani, nu ofera in loc de 64,256 la acelasi pret de 1000?si nu mai facea taieturi prin carcasa aia minunata pt microsd

  85. Pai ce Apple vinde versiunea de 256 la pretul la care a vandut versiunea de 16gb?
    Nu crezi ca ei stiu mai bine motivul pt care nu ofera 256 storage? Ei isi produc simguri memoriile, crezi ca ar fi greu sa implementeze daca ar vrea?

  86. Iti ofera stirage de 64gb minim cu posibilitatea de a adauga card de 256gb. N-ai ce sa le comentezi pe partea de storage. .NU AI!!

  87. ba da.Mie imi place design Note 7 dar ma enereveaza ca e plin de taieturi.De ce nu au pus STANDARD 256 si sa ma scuteasca de microsd?De ce??? profit?

  88. e ok atunci.deci cum scoti lacasul si bagi 2 sim?dar iti spun daca samsung vroia sa iti ofere storage 256 ssd iti cerea bani stai calm.

  89. Baa =)) tu pt Apple inventezi cle mai penibile scuze. Iar pt restul inventezi cele mai tampite acuzatii. Sunt strugurii acrii :))

  90. nu omule nu stiam ca note are lacas hibrid.Dar sa acuzi apple ca cere 200$(adica un kkt da?) iar samsung nu se stie cat ar cere…este ipocrizie …plm

  91. Samsung baga default 32gb sau 64gb cu suport pt. carduri SD ceea ce este oricum mai OK si decat ultima optiune de la Apple.
    Urmatorul galaxy probabil ca va incepe de la 64gb.

    Oricum ai felxibilitate mai mare cu un card SD. De exemplu poti sa il pui pe alt telefon in cateva secunde si ai acces instant la toate fisierele tale. Nu trebuie tot irosesti baterie si timp sa faci backup.

  92. Samsung nu cere pt ca nu ofera si ar putea cere mai putin de 200$ pt ca ei nu cumpara memoriile din alta parte..sunt produse de ei 🙂

  93. nu,eu nu am problema cu apple sau cu altii.Am problema ca altii acuza apple pe ceva, iar acel ceva se afla si in tabara iubita de tine.Sper ca ai inteles acuma.

  94. Nu s-ar supara, nu ar cumpara :)) cand a aparut S6 fara card de memorie, oamenii au cerut carduri de memorie, nu mai multa memorie la telefoane.

  95. Da acuz Apple ca au oferit 16gb timp de 3 ani. Da acuz Apple ca nu ofera psoiblitatea de a adauga card de memorie. tabara opusa ofera toate astea.

  96. Oamenii nu au cerut telefoane cu memorie de 256gb, oamenii au cerut telefoane cu posibilitate de a adauga carduri de memorie. :

  97. ok si atunci, daca nu iti convine tabara apple, de ce esti sau de ce comentezi?sau sa inteleg ca tu vrei apple dar nu iti convine ce ofera?

  98. Probabil din acelasi motiv din cauza caruia si tu comentezi despre orice alta compania mai putin Apple. Ai un Iphone, dar comentezi despre SAmsung Note 7.

  99. eu am depasit acea definitie.Pt ei e prea simplista definitia, eu sunt mult mai complex.Eu depasesc atributiile lor si adaug mult mai mult

  100. One who posts a deliberately provocative message to a newsgroup or message board with the intention of causing maximum disruption and argument

  101. Nu, tu folosesti notiunea de troll doar in momentul in care esti inchis. Tu incerci sa troll-ezi si dupa pici chiar tu in a fi troll-at. Trebuie sa-i faci pe altii sa comenteze intre ei, nu sa stai sa ai reply la 15 persoane diferite, timp de 10 ore.

  102. An Internet slang, a troll (/ˈtroʊl/, /ˈtrɒl/) is a person who sows discord on the Internet by starting arguments or upsetting people, by posting inflammatory,[1] extraneous, or off-topic messages in an online community (such as a newsgroup, forum, chat room, or blog) with the deliberate intent of provoking readers into an emotional response[2] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion,[3] often for their own amusement.

  103. Iti pot demonstra la orice ora ca pot sa te troll-ez s sa te fac sa dai reply. Comentez cu 15 nume diferinte si tu imi vei da reply de fiecare data. Nici macar atata lucru nu stii si nu esti in stare

  104. deja o faci…deja postam reply de 24 ore..deci faci cam tot ce spun eu.Nu prea ai IQ de adevarat troll se pare din moment ce nu iti dai seama ca totul a pornit ca am starnit samsonistul din tine

  105. Mai invata. Ce faci tu se cheama slugareala..dai reply la toti, comenteaza unu anti Apple vii si ii dai 5 reply uri. :)) deja te-a trollat

  106. Da, dar si tu ai pierdut timpul :))) deci daca ar fi dupa mentalitatea ta, eu acum as putea spune ca te-am troll-at pt ca si eu si tu ne-am pierdut acelasi timp :)) nu intelegi? e greu?

  107. Daca vrei sa trollezi, nu trebuie sa-ti pierzi si tu timpul..trebuie doar sa provoci discutii si sa-i lasi pe altii sa se certe intre ei, nu sa te certi tu cu fiecare =))

  108. aia este instigare(si pt mine ste prea putin), si de multe ori a mers stai calm.Eu pierd timpul si nu o fac doar aici, eu sunt global..

  109. =)))) pai asta inseamna a troll-a…mi-ai dat definii in engleza? nu stii sa le si traduci?
    One who posts a deliberately provocative message to a newsgroup or message board with the intention of causing maximum disruption and argument

  110. Pot sa-mi bat joc de tine la orice ora..comentez cu 10 nick uri diferite..si o sa-mi dai reply la toate :)) pt ca tu te trollezi singur =)) atat de inteligent esti

  111. “dacă nu pot inova, măcar să bage specs”, exact asta scrii peste tot când e vorba de Samsung și produsele lor. Când e vorba de Apple, închizi ochii.
    Ipocrizie?

  112. mda?
    1.interfetele radio sunt virtuale controlate software sub OS prin driver si sw de administrare eliminarea unei interfete fizice il face un pic neutilizabil in caz ca….se duce dracu
    2. administrarea unui dispozitiv prin radio implica protocoale si conditii speciale ceea ce nu e cazul Apple

  113. SRB trebuie sa inteleaga ca acel “5” nu e un update Apple ci o sumedenie de functii la care el nu va avea acces in ecosistemul marului

  114. asa vede el si are dreptate, la Apple tendiinta e de a scoate nu de a adauga functii noi, scot mufa audio, scot interfata fizica, scot si displayul scot TOT, iphone va devenii un dispozitiv “wireless”, invizibil pentru ochiul uman

  115. :))) E așa de ușor să elimini… Și eu aș putea face un asemenea smartphone, fără butoane de volum, fără ecran (că doar e un telefon, nu televizor), etc.

  116. Nu cred ca ai citit intreg articolul lui zaone; scria ca utilizatorul care a patit grozavia a incarcat Note 7 cu un cablu micro USB normal, desi dispozitivul este prevazut cu mufa USB-C.
    Mi se pare normal sa iasa cu scantei, cata vreme nu conectezi mufele potrivite. Orice motor pe diesel se strica daca pui benzina in rezervor, si viceversa.

    Cat priveste avertismentele idevice-ului, cei care sunt informati de pe site-ul lui zaone stiu ca sunt oameni care au murit incarcand iPhone-uri cu incarcatoare chinezesti. Atunci nu a mai fost cazul de instiintari de genul asta?

  117. Ceva lipsa nu inseamna intotdeauna ceva rau.sunt mii de exemple ce pot fi expuse insa ma bazez pe iq-ul tai si tind sa cred ca poti realiza singur acest lucru

  118. Prin raspunsul tau nu ai facut decat sa confirmi ceea ce am scris eu in alta formula.un idevice pur si simplu nu accepta ceva ce nu este pentru el, iar restul se incarca si daca tipi la ele deoarece sunt produse de duzina si se comporta ca atare.

  119. Apropo ceea ce am uitat sa mentionez este faptul ca eliminarea mufei audio chiar este plus.acea mufa ocupa spatiu,partea hardware pentru ea consuma energie etc.adica pe plusuri am destule exemple sa va ofer domule viorel/android

  120. Și au băgat ceva în spațiul ăla economisit? Dacă nu, înseamnă că argumentele astea sunt povești.
    Pot merge până la a crede că Apple vrea să economisească costul de producție și montare a mufei audio jack 🙂

  121. Cumperi pe dracu cu 120 lei,un microSD de 128 gb la viteza aia e 470 lei la eMAG,ti-as pune un screenshot dar nu ma lasă zaone.

  122. Si atunci de ce s-a lansat S6 cu 32/64/128 si S7 cu 32/64 gb,ambele cu suport microSD si cu diferența de aprox 80€ intre storage-uri??? Daca cu carduri ieși mai ieftin? Ascult.