YouTube TV are o interfata noua pe televizoare

YouTube TV are parte de o interfata noua, mult mai prietenoasa cu televizoarele, YouTube lansand actualizarea in cursul zilei de ieri.

YouTube TV interfata creata de catre compania YouTube pentru televizoarele din lumea intreaga, are parte de un design incepand de ieri. YouTube a creat o versiune speciala a paginii proprii denumita YouTube TV pentru a facilita navigarea mai usoara prin website de pe Smart TV, design-ul fiind special gandit pentru acest lucru.

Ieri YouTube TV a fost actualizat cu o interfata imbunatatita, compania YouTube facand o serie de schimbari mici, dar foarte importante, facand cautarea de continut mult mai usoara. Vorbim despre o noua interfata intunecata pentru YouTube TV, continutul fiind impartit acum intr-un banner cu diverse categorii.

YouTube TV afiseaza in sectiunea News clipuri video noi publicate in retea, ele fiind alese in baza numarului de vizualizari si a like-urilor. Acelasi lucru este valabil pentru clipurile video din sectiunile Comedy, Entertainment, Trending, Music, Recommended ale YouTube TV, categoriile fiind afisate intr-un spatiu pricipal, nu in sidebar.

YouTube TV vine cu o noua interfata pentru televizoare

Indiferent de categoria pe care o accesati in interfata YouTube TV, veti avea posibilitatea de a face scroll vertical si orizontal printre clipurile video prezentate. Diverse subcategorii de clipuri video sunt afisate in fiecare categorie in functie de scroll, asa ca puteti descoperi o varietate de continut nou direct in YouTube TV.

YouTube TV

Majoritatea continutului afisat de catre YouTube TV pentru utilizatori are durata scurta pentru a fi vizionat rapid, deci continutul mai lung trebuie cautat separat. Acelasi lucru este valabil si pentru anumite canale YouTube, sau clipuri video pe care doriti sa le vedeti pe YouTube TV, ele trebuind cautate separat.

Toate aceste schimbari sunt disponibile chiar acum in YouTube TV si parte acea mai buna este ca YouTube a facut modificarile pentru a putea folosi mai usor interfata pe televizoare cu o telecomanda dedicata, asa ca ar trebui sa aveti o experienta mult mai buna in folosirea retelei de partajare de clipuri video.