iPhone 6SE benchmark arata performantele ridicate

Un iPhone 6SE benchmark a aparut in cursul noptii trecute pe internet, insa el este fals si nu arata diferenta in performante fata de iPhone 6S.

Daca ieri am vazut cutia iPhone 6SE, sau ceea ce se dorea a fi o tentativa de a pacali lumea intreaga cu un ambalaj al iPhone SE, astazi vedem si un prim presupus benchmark. In imaginea de mai jos puteti vedea acest iPhone 6SE benchmark in care ni se arata ca terminalul obtine performante cu aproximativ 15% mai bune decat cele ale iPhone 6S.

Diferenta este “in ton” cu ceea ce ofera compania Apple in fiecare an, insa mai greu de crezut pare faptul ca denumirea iPhone 6SE poate fi aleasa pentru acest dispozitiv. In partea de jos a imaginii puteti vedea ca acest iPhone 6SE benchmark ar fi fost facut pe terminalul care ruleaza iOS 10, insa modul in care este marcata denumirea pune in discutie veridicitatea testului.

In imaginea de mai jos, terminalul pe care a fost facut testul de performanta are marcajul iPhone6 SE in Geekbench, iar aceasta este practic dovada ca vorbim despre un fals. Apple iPhone 6S este marcat exact asa in Geekbench, cu cifra delimitata de numele iPhone, iar cei care nu sunt atenti la detalii fac imagini false care ii dau de gol.

iPhone 6SE benchmark este un fals

Imaginea acestui iPhone 6SE benchmark vine, desigur, din China, tara in care orice este posibil, inclusiv teste de performanta false pentru terminale cu denumiri ciudate. Sursa acestei imagini sustine ca iPhone 6SE, de fapt iPhone 7, nu va avea acel buton Home 3D Touch, dar este normal din moment ce testul este facut pe un iPhone 6 sau iPhone 6S, cel mai probabil.

iphone 6se performante

Exact precum in cazul de ieri, daca veti vedea aceasta imagine pe internet si cineva va va spune ca in ea se vede un iPhone 6SE benchmark, veti sti ca in realitate ea este trucata. Este foarte usor sa te folosesti de jailbreak sa modifici cifra versiunii de iOS instalate in terminal si identificatorul dispozitivului, dar trebuie sa ai grija pentru a-si scrie numele corect.

6 COMENTARII

  1. Dar dacă Apple folosește anul acesta terminația „SE” pentru a lăsa „liber” 7 pentru anul viitor? Este doar o presupunere.

  2. Ai zis ca rulează pe IOS 10 atunci cum poate face jailbreak pentru a modifica numele aparatului ???? Am inteles ca jailbreak se face pana la iOS 9.3.3…..