ROBLOX – milioane de jocuri create de utilizatori

ROBLOX este cel mai tare joc online pentru iPhone, iPad sau PC, in el vei descoperi o aventura de gaming online impresionanta.

ROBLOX este o noua platforma de jocuri care incepe sa devina extrem de populara in lumea intreaga, ea fiind creata cu nu foarte mult timp in urma pentru utilizatorii din intreaga lume. Conform creatorilor platformei ROBLOX, aceasta contine nu mai putin de 15 milioane de jocuri create de catre utilizatori, ele fiind disponibile direct in sistem.

ROBLOX este cel mai mare website pentru jocuri dedicate copiilor si tinerilor, experienta oferinta de catre aceasta platforma fiind unica prin felul in care a fost gandita. Mai exact, utilizatorii pot nu doar sa incerce milioanele de jocuri disponibile pentru ei, ci pot crea foarte multe altele pe care alti utilizatori din lumea intreaga le pot experimenta oricand.

Ce este ROBLOX ?

ROBLOX le permite oamenilor din lumea intreaga sa incerce o experienta imersiva in care imaginatia castiga intotdeauna si nu doar prin ceea ce gasesc facuti de altii. Platforma este gandita pentru a putea fi folosita de catre copii de toate varstele, deci este perfecta pentru familie, ei invatand cum sa creeze lumi virtuale si sa coopereze cu utilizatori din alte zone de pe glob.

ROBLOX poate fi accesat de pe PC, Mac, iPhone, iPad, iPod Touch, terminalele Android, sau chiar de pe consola XBOX One, toate functiile sale fiind disponibile indiferent de platforma. Jocul are o interfata intuitiva care permite folosirea tuturor functiilor sale intr-un mod cat se poate de simplu, astfel ca toti copiii vor invata rapid cum sa-l foloseasca.

Conform creatorilor, “ROBLOX este cel mai loc pentru a Imagina cu Prietenii™. Cu cea mai mare platforma de jocuri generate de catre utilizatori, si peste 15 milioane de jocuri create, ROBLOX este website-ul principal pentru jocuri dedicate copiilor si tinerilor, conform comScore.”

Ce poti face in ROBLOX ?

Conform creatorilor ROBLOX, in joc doar imaginatia ta te limiteaza, astfel ca poti juca paintball cu prietenii, poti conduce o pizzerie, sau pot explora galaxii indepartate. Daca totusi esti mai cu “picioarele pe pamant”, atunci te poti lupta cu pirati, poti ucide hoarde de zombii, pot fi vedeta unui show de moda, sau te poti distra cu prietenii intr-un club virtual.

Practic, in ROBLOX orice este posibil si asta nu doar pentru ca altii au creat locatii in care te poti distra, ci si pentru ca tu iti poti crea singur o locatie de acest gen. Platforma ne pune o varietate de instrumente la indemana pentru a ne indeplini orice fel de vis, astfel ca veti avea cum sa va petreceti cateva ore bune in website.

Cum joci ROBLOX ?

ROBLOX

Avand in vedere ca vorbim despre un joc online, ROBLOX trebuie accesat din website-ul producatorului si chiar daca veti instala aplicatia pentru terminale mobile, PC, sau consola, este nevoie de o conexiune de internet. Totul se petrece online, totul este salvat online si este disponibil pe multiple platforme, deci va puteti bucura de el, chiar si cand nu sunteti acasa.

Mai mult decat atat, ROBLOX este fara sfarsit, deci puteti pierde ore bune in el zilnic, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti avea ceva de facut in wekeend-ul care urmeaza.

ROBLOX DOWNLOAD

Aplicatia ROBLOX pentru iPhone, iPad si iPod Touch poate fi descarcata din App Store urmand acest link.