Downgrade iOS 9.3.5 la iOS 9.3.4 pe iPhone sau iPad

Downgrade iOS 9.3.5 la iOS 9.3.4 pe iPhone sau iPad poti face chiar acum cu acest tutorial, daca ai iTunes si un PC aproape.

iOS 9.3.5 a fost lansat aseara de catre compania Apple si vine cu rezolvarea unor vulnerabilitati majore de securitate, cei de la Apple blocand un software care poate spiona utilizatorii. Desi este recomandat sa instalati noua versiune a sistemului de operare, daca ati facut-o si nu o mai vreti, puteti face downgrade iOS 9.3.5 la iOS 9.3.4 chiar acum.

Din pacate puteti face doar downgrade iOS 9.3.5 la iOS 9.3.4 deoarece Apple a blocat chiar ieri instalarea iOS 9.3.2 si iOS 9.3.3, deci nu mai puteti instala acelei versiuni ale iOS. Desigur ca acest lucru inseamna ca nu mai puteti face nici jailbreak, dar probabil stiati acest lucru inca de ieri de pe iDevice.ro.

Daca va hotarati sa faceti downgrade iOS 9.3.5 la iOS 9.3.4, inainte de a incepe va recomand sa faceti un backup datelor pentru a evita situatii nedorite. In aceasta idee, va puteti folosi de iCloud, sau chiar de iTunes pentru a salva datele in calculatoarele voastre in vederea reutilizarii, daca va fi necesar in cazul unui downgrade nereusit.

Downgrade iOS 9.3.5 la iOS 9.3.4

downgrade iOS 9.3.5 la iOS 9.3.4

In prealabil, va recomand sa descarcati si cea mai recenta versiune a iTunes in calculatoare, ea fiind absolut necesara pentru ca procesul de downgrade iOS 9.3.5 la iOS 9.3.4 sa aiba loc fara probleme. Daca nu aveti cea mai recenta versiune a iTunes, este posibil ca ipsw-ul sa nu fie recunoscut, sau sa apara alte probleme neprevazute care v-ar putea lasa cu terminalele blocate.

Pentru a face downgrade iOS 9.3.5 la iOS 9.3.4 trebuie sa :

  1. Descarcati iOS 9.3.4.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Daca urmati in mod exact toti pasii din procedura de downgrade iOS 9.3.5 la iOS 9.3.4, atunci la finalul sau veti avea cea din urma versiune a sistemului de operare instalata. Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.

3 COMENTARII