Prima Pagina WhatsApp Messenger Cum blochezi WhatsApp sa trimita numarul tau de telefon la Facebook

Cum blochezi WhatsApp sa trimita numarul tau de telefon la Facebook

Impiedica WhatsApp sa trimita numarul tau de telefon la Facebook, impreuna cu alte date privind folosirea zilnica a aplicatiei.

Ieri v-am spus ca WhatsApp partajeaza numerele noastre de telefon la Facebook pentru ca noi sa vedem reclame personalizate in reteaua de socializare, dar si recomandari pentru prieteni. Foarte multa lume este nemultumita de aceasta schimbare, in principal pentru ca WhatsApp a promis candva ca acest lucru nu se va intampla.

Desi WhatsApp vrea sa partajeze datele noastre cu Facebook, iata ca exista totusi si optiunea de a nu permite acest lucru, cel putin teoretic. Exista doau metode de a impiedica WhatsApp sa ne partajeze numarul de telefon cu Facebook, una foarte simpla si una ceva mai complicata, dar nu chiar atat de greu de indeplinit incat sa nu va folositi de ea.

Prima metoda implica debifarea unei casute in momentul in care veti vedea o alerta privind schimbarea termenilor si conditiilor pentru utilizarea WhatsApp. Acea casuta va fi vizibila la finalul documentului, aproape de butonul de confirmare, iar debifarea va impiedica, teoretic, partajarea numarului nostru de telefon cu reteaua de socializare Facebook.

whatsapp numar telefon facebook

Daca ati acceptat deja acest mesaj de alerta si ati fost de acord ca numarul vostru de telefon sa fie partajat cu Facebook, atunci exista o a doua metoda de a bloca totul :

 1. Deschideti aplicatia WhatsApp Messenger.
 2. Navigati catre meniul de setari.
 3. Debifati casuta din dreptul optiunii Share My Account Info.

Daca inca nu ati primit noul mesaj de confirmare a termenilor si conditiilor, atunci nu veti avea optiunea de mai sus in meniul de setari, asa ca nu o cautati in zadar. Daca ati acceptat termenii si conditiile, aveti doar 30 de zile la dispozitie pentru a modifica aceasta optiune, asa ca este recomandat sa va miscati destul de repede.

 • NicKel

  tocmai am acceptat de dimineata noii termeni… mersi de info, @zaone

 • Cu placere.

 • Laurentiu

  problema e ca daca cineva din lista ta de contacte nu face asta, si sunt convins ca sunt multi care dau accept fara sa se uite, automat si numarul tau va fi partajat cu facebook & co, si de acolo incepe “morisca”, deci e cam degeaba

 • valy

  Eu folosesc whatsap-ul pe un nr pe care nici nu-l mai am..

  Pe nr asta care il am acum nu am whatsap ..

  Deci nu ma afectează cu nimic ca trimite pe fb..

  Nu e vb ca îți apare tel pe fb dar te poți trezi mereu ca îți suna tel nu cred ca e ceva normal să-ți apăra nr de tel acolo.

 • Chatagra

  Multumim de info @zaone .

 • pyt

  la mine nu trimite nimic … ca nu am facebook :))

 • sorin

  LOL – nu ai Facebook , nu existi !
  Glumesc – nici eu nu am .

 • Nu trebuie sa ai Facebook ca sa iti trimita numarul si sa te identifice cu el.

 • sorin

  Te identifica ca ce , daca nu ai Facebook ? Numarul ti-l trmit ca sa poti fi identificat ca posibil prieten – fara cont , cum o sa apari pe Facebook ?

 • certeze

  daca daca nu m-am logat cu detaliile de facebook niciodata
  deci am
  un cont de whatsapp distinct de facebook?
  oricum eu nu am optiunea asta in setari nu stiu de unde a scos-o zazone!

 • Am visat-o noaptea trecuta.

 • pyt

  Mersi zaone … acuma mi-a aparut si mie acele schimbari de termen si conditii … si am stiut ce sa fac 🙂