Blizzard Streaming prin Facebook Live pentru jocuri

Facebook si Blizzard au anuntat lansarea Blizzard Streaming pentru Facebook Live, adica streaming video din jocurile producatorului american.

Astazi a fost anuntat rezultatul unui parteneriat dintre Facebook si Blizzard, cele doua companii lansand Blizzard Streaming, un serviciu care le permite utilizatorilor de jocuri sa faca streaming prin Facebook Live direct din jocurile Blizzard, OverwatchHearthstone, Heroes of the Storm si Diablo 3 fiind compatibile cu el in ommentul de fata.

Blizzard si Facebook au anuntat acum cateva luni intrarea intr-un parteneriat, insa acum vedem pentru prima oara rezultatul colaborarii dintre companii. Blizzard Streaming este implementat in cele trei jocuri mentionate mai sus, iar utilizatorii trebuie sa-si conecteze jocul cu contul Facebook pentru a putea folosi Facebook Live.

Dupa interconectarea dintre Facebook Live si Blizzard Streaming, utilizatorii vor putea transmite in direct pe Facebook sesiunile lor de joc catre orice prieteni. Pracric, Facebook concureaza cu Twitch pe piata streaming-ului direct din jocuri si cu siguranta va atrage foarte multi oameni care-i folosesc deja reteaua de socializare.

Blizzard Streaming aduce pe Facebook stream-uri video din jocuri

In momentul de fata Blizzard Streaming este disponibil doar pentru utilizatorii de PC-uri, insa Facebook va extinde disponibilitatea si la Mac-uri anul acesta. Mai mult decat atat, deocamdata doar jucatorii din America de Nord sau de Sud, Asia de Sud-Est, Australia si Noua Zeelanda pot folosi Blizzard Streaming impreuna cu Facebook Live.

Cei de la Facebook incearca sa pozitioneze Facebook Live ca un sistem de streaming audio perfect pentru orice, iar aceasta colaborare cu Blizzard dovedeste din plin acest lucru. Pentru a putea face streaming prin Facebook Live este necesara o conexiune buna de internet, asa ca daca locuiti intr-una dintre tarile mentionate anterior stiti ce va trebuie.

Nu se stie deocamdata cat va dura pana cand suporutl Blizzard Streaming va fi extins si pentru alte tari de pe planeta, insa probaibl nu va dura foarte mult. Facebook este cea mai populara retea de socializare de pe planeta, iar acest parteneriat ii va convinge si mai mult pe utilizatori sa petreaca mai mult timp in reteaua sa.