iPhone 7 de culoare albastra apare intr-o noua imagine

21

La cateva saptamani dupa ultima aparitie, iata ca astazi avem ocazia de a vedea din nou iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare albastra intr-o imagine venita din China. Puteti observa ca vorbim despre aceeasi culoare albastru inchis care am vazut-o si la alte carcase pentru terminale, ea parand sa fie cea aleasa de catre Apple pentru folosire in dispozitive.

Atat iPhone 7, cat si iPhone 7 Plus arata exact precum restul celorlalte prezentate in imaginil aparute in China, iar culoarea albastra pare sa fie destul de interesanta. Deocamdata exista zvonuri care spun ca Apple va folosi fie culoarea albastra, fie culoarea neagra pentru noile sale smartphone-uri, dar nimeni nu stie sigur care va fi.

Fie ca Apple se va folosi de culoarea albastra, fie ca se va folosi de cea neagra, este 100% sigur ca vom avea o culoare noua anul acesta, ambele fiind binevenite. Nici iPhone 7 negru si nici iPhone 7 albastru nu arata urat, ba din contra, ele ar putea atrage noi utilizatori care asteapta de ceva ani o schimbare mai interesanta pentru linia iPhone.

Apple ar putea combina iPhone 7 negru cu un dark mode in iOS 10, insa un iPhone 7 albastru nu prea are cum sa fie combinat cu schimbari de interfata pregatite de Apple. Ca sa fiu sincer, oricare dintre cele doua culori va veni, spre ea ma voi orienta, insa asta doar daca ele vor arata la fel cu ceea ce am vazut in imagini precum cea de mai jos.

iphone 7 culare albastra