iPhone 7 de culoare albastra apare intr-o noua imagine

La cateva saptamani dupa ultima aparitie, iata ca astazi avem ocazia de a vedea din nou iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare albastra intr-o imagine venita din China. Puteti observa ca vorbim despre aceeasi culoare albastru inchis care am vazut-o si la alte carcase pentru terminale, ea parand sa fie cea aleasa de catre Apple pentru folosire in dispozitive.

Atat iPhone 7, cat si iPhone 7 Plus arata exact precum restul celorlalte prezentate in imaginil aparute in China, iar culoarea albastra pare sa fie destul de interesanta. Deocamdata exista zvonuri care spun ca Apple va folosi fie culoarea albastra, fie culoarea neagra pentru noile sale smartphone-uri, dar nimeni nu stie sigur care va fi.

Fie ca Apple se va folosi de culoarea albastra, fie ca se va folosi de cea neagra, este 100% sigur ca vom avea o culoare noua anul acesta, ambele fiind binevenite. Nici iPhone 7 negru si nici iPhone 7 albastru nu arata urat, ba din contra, ele ar putea atrage noi utilizatori care asteapta de ceva ani o schimbare mai interesanta pentru linia iPhone.

Apple ar putea combina iPhone 7 negru cu un dark mode in iOS 10, insa un iPhone 7 albastru nu prea are cum sa fie combinat cu schimbari de interfata pregatite de Apple. Ca sa fiu sincer, oricare dintre cele doua culori va veni, spre ea ma voi orienta, insa asta doar daca ele vor arata la fel cu ceea ce am vazut in imagini precum cea de mai jos.

iphone 7 culare albastra

21 COMENTARII

  1. este clar, ca daca aceste imagini sunt reale, este aceeasi culoare de pe spatele iphone 5 black/slate.Intr-o anumita lumina avea aceasta culoare..un albastru inchis

  2. Superbe….unde mai vezi combinatia asta de culori ?!albul acela care imbraca albastru inchis…superb…fata de culorile alea lucioase de la altii…..

  3. Eu nu înțeleg ,varianta albastrra înlocuiește varianta neagra? Sau se lansează amândouă în același timp ?
    E ceva de genul fie albastru , fie negru , fie amândouă
    Oricum penal design

  4. superb.Doar ofticosii care primesc sticla aia prin care straluceste culoarea de zici ca e accesoriu de romi zic ca este urat

  5. Srb- sper ca iti ia mamica sau taticul vreo doua iPhoane , ca sa faci vanzare celor de la Apple . Unul sper sa fie dark blue ca sa poti sa juisezi , in visele tale erotice de adolescent nascut dintr-un mar .

  6. LOL – get a life , man !
    Cand o sa fiu inferior unui pustan careia ii cumpara mama iPhone , o sa o fac public pe blogul asta .
    Ti-am mai spus – ai aparut aici de putin timp . Un fan inrait ca tine ar fi trebuit sa descopere blogul asta de la inceput daca aveai o anumita varsta .
    Deci pt mine , care sunt pe aici de prin 2009 , tu esti un 0 – inexistent sau pustan cu tupeu de mitic si cu bani de la parinti bugetari de Bucuresti .

  7. Banuiesc si ca esti o interfata a lui zaone , ori alter-ego-ul lui ,ori manipulat de el .
    Cam stiu ce-i poate capul lui zaone de atatia ani si nu m-ar mira sa posteze sub pseudonim , pt ca nu poate sa-si afiseze aroganta de mitic ca moderator .
    Plus ca are nevoie de audienta , pt profit-share si alte reclame .
    Tu , mai clona de zaone sau nu , esti in zero .

  8. La anul poate nu, dar cu siguranta pana la iphone 9 vor face un iphone cu toate caracteristicile pe care le tot zice srb pe aici. Apple asteapta ca tehnologia sa fie matura, pentru ca experienta cu omul sa fie MAGICA. Si eu imi doresc un iphone fara butoane, ecran safir, screen to body >= 95%, spatele putin curbat, ceva in genul apple magic mouse cu senzori pe spatele telefonului. Cam asa as vedea telefonul viitorului.