Samsung deja ataca piata iPhone 7

Desi iPhone 7 va fi prezentat luna viitoare, cei de la Samsung au inceput deja sa atace piata romaneasca in speranta de a fura o parte dintre clientii Apple. Coreenii promoveaza deja Galaxy Note 7 in cautarile Google pentru cuvantul cheie iPhone 7, dupa cum puteti vedea din imaginea publicata mai jos.

In momentul in care un roman incearca sa caute informatii despre iPhone 7 prin motorul de cautare google.com, va avea afisata o reclama precum cea de mai jos. Avand in vedere ca reclamele Google sunt intotdeauna afisate primele in rezultatele pentru cautari, cei de la Samsung isi aduc terminalul Galaxy Note 7 in atentia lumii.

Samsung este convinsa ca Galaxy Note 7 este mai bun decat iPhone 7, sau mai bine zis iPhone 7 Plus, pentru ca sunt din aceeasi categorie, asa ca il promoveaza puternic. Chiar daca Galaxy Note 7 va fi lansat in Romania abia luna viitoare, cei de la Samsung incearca sa atraga inca de pe acum precomenzi pentru smartphone inainte de prezentarea iPhone 7.

Samsung ataca piata iPhone 7 din Romania

Conform celor de la Samsung, intregul stoc pentur Galaxy Note 7 s-a epuizat la doar o saptamana dupa deschiderea precomenzilor, semn ca exista cerere mare. Desigur ca nu stim cate terminale s-ar fi precomandat la partenerii companiei, insa nu cred ca vorbim despre mai mult de 2000 de unitati pentru lansarea oficiala,

galaxy note 7 iphone 7

Chiar si asa, cei de la Samsung simt potentialul terminalului, inclusiv in Romania, asa ca sunt porniti sa-si creasca vanzarile in tara noastra, atacand inclusiv terminalul iPhone 7. Asemenea tactici sunt perfect normale, chiar daca Apple nu le prea aplica in mod direct, insa este greu de spus cat de eficiente sunt el pentru a creste vanzarile.

Exceptand faptul ca Galaxy Note 7 are performante slabe, terminalul este unul dintre cele mai bune lansate de Samsung in ultimii ani si va fi un concurent pe masura pentru iPhone 7.