iPad are 25% reducere la eMAG azi

Daca esti in cautarea unei tablete iPad, ei bine astazi o poti cumpara la reducere de la eMAG din aceasta pagina, multe modele avand preturi bune in momentul de fata. Vorbim despre pret redus cu pana la 600 LEI la iPad in momentul de fata, multe modele avand preturi chiar mai mici decat in magazinele Apple din Europa.

Vorbim despre foarte multe modele ale iPad care sunt oferite la reducere la eMAG in momentul de fata, de la iPad Ai si pana la iPad Pro 12.9 inch, sau diverse modele ale iPad Mini. Desigur ca acestea din urma sunt si cele mai ieftine tablete iPad la eMAG, avand in vedere ca au ecranul mult mai mic decat al restului seriei.

Partea interesanta este ca eMAG a facut inclusiv o serie de pachete promo pentru iPad care permit achizitionarea impreuna cu un accesoriu special pentru ele, la un pret mult mai mic decat cel normal. In aceasta idee vorbim despre accesorii oficiale ale Apple care sunt oferite cu reduceri de cateva sute de lei, sau diverse alte combinatii atractive.

iPad cu pana la 600 LEI reducere la eMAG

Avand in vedere ca nu se asteapta o actualizare a liniei de tablete iPad anul acesta, e putin probabil ca preturile actuale sa mai scada in perioada urmatoare la eMAG, sau la alte magazine. In aceasta idee, este foarte probabil ca ofertele pe care le vedeti acum sa fie valabile in continuare si pana la sfarsitul anului.

Concluzionand, in aceasta pagina gasiti toate modelele care sunt disponibile la reducere la eMAG.

emag reduceri ipad